ice_hot_sm Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Офф, прочитайки тези два реда от новата песен на Десислава и надеждите за нещо по-силно ми се изпариха... Да ги остави тези лафчета на по-младите. Толкова пък ли вече не могат да направят бърза песен с по-смислен текст... Могат! С "Отново се родих" ѝ се получи добре. Бърз ритъм, любовен текст, лишен от простотия и наложилото се днес агресивно представяне на еманципираната жена, която мачка, гази, си го връща на мъжа и т.н. Изцедиха я тази Мариета, която иначе е способна да напише много красиви и въздействащи текстове. Да рискуват малко и да потърсят нови автори, да хванат дори някои тийнейджъри от среден курс - биха им написали доста интересни неща. Пък и по-евтино ще им излезе. В тази връзка, какво става с едновремешните текстописци, които бяха оформили доброто лице на поп-фолка, а именно имената Свобода Даскалова, Стефка Ангелова и още някоя друга дама, боравеща си със словото? По принцип почти всичко е кръговрат, и се надявам жанрът да поеме отново онази стара посока, разбира се, малко по-модернизирана, в която беше преди години... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Офф, прочитайки тези два реда от новата песен на Десислава и надеждите за нещо по-силно ми се изпариха... Да ги остави тези лафчета на по-младите. Толкова пък ли вече не могат да направят бърза песен с по-смислен текст... Могат! С "Отново се родих" ѝ се получи добре. Бърз ритъм, любовен текст, лишен от простотия и наложилото се днес агресивно представяне на еманципираната жена, която мачка, гази, си го връща на мъжа и т.н. Изцедиха я тази Мариета, която иначе е способна да напише много красиви и въздействащи текстове. Да рискуват малко и да потърсят нови автори, да хванат дори някои тийнейджъри от среден курс - биха им написали доста интересни неща. Пък и по-евтино ще им излезе. В тази връзка, какво става с едновремешните текстописци, които бяха оформили доброто лице на поп-фолка, а именно имената Свобода Даскалова, Стефка Ангелова и още някоя друга дама, боравеща си със словото? По принцип почти всичко е кръговрат, и се надявам жанрът да поеме отново онази стара посока, разбира се, малко по-модернизирана, в която беше преди години... И при мен така стана. Още като видях тази розова смешнотия на главата ѝ в краткото видео и реших, че ще е скандална кифленска простотия, като онази започваме начисто. Дано да грешим :1000 (29): ДесиСлава е пример за похабяване на талант! Вместо да се вземе в ръце и да направи нещо с гласа си, защото както всички видяхме трогва и емоционира хората с гласа си в капките тя се чекне с някакъв 20 годишен боксьор - смешко и пее песни по-подходящи за Галена или Яница :1000 (21): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Имате ли навика да си сваляте все още музика? При мен е точно навик, защото слушам само от Ютуб, а всичко ми е свалено и в PC. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Имате ли навика да си сваляте все още музика? При мен е точно навик, защото слушам само от Ютуб, а всичко ми е свалено и в PC. :1000 (29): Аз рядко си ползвам лаптопа и слушам предимно свалена на телефона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Новата на Анелия - днес! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Новата на Анелия - днес! Сигурно ли е? Че нямам търпение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Имате ли навика да си сваляте все още музика? При мен е точно навик, защото слушам само от Ютуб, а всичко ми е свалено и в PC. :1000 (29): Държа си на wav-ките. Слушам музика от YouTube само когато ме мързи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Слушам си музика от компа. Какво е това от youtube да търсиш песни само. В компа ми е всичко. А на Кали е много яка. Mного ще я слушам. И от spotify слушам, но предимно от компа, от телефона, когато съм навън и съм си качила песните, които искам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Деси Слава - днес Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Деси Слава - днес Скерлев ги монтира по-бързо от скоростта на светлината... :1000 (29): Не знам какви очаквания да имам от проекта на Деси, затова просто ще почакам да ме изненада. Текстът, който беше пуснала, не ми се струва прекалено комерсиален, макар и наистина да е доста подходящ за статуси. Но звученето определено ще е по-весело. Визията с панделката и на мен не ми допада много, ама ще видим... Деси Слава и Анелия в един ден? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Деси Слава - днес Последно Анелия или Деси Слава? И накрая нито една от двете няма да излезе сигурно хаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Деси Слава НЕ е бременна Вестник "Уикенд", претендирате, че сте най-четеният вестник... мисля, че заради тези претенции, трябва да имате съвест и доблест, защото хората явно ви вярват..... Не ви прави чест да си измисляте интервюта, които аз НИКОГА не съм давала! Както и да е....все пак имам една хубава новина и тя е, че след броени часове ще може да видите новата ми лятна песен в ефира на Планета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Последно Анелия или Деси Слава? И накрая нито една от двете няма да излезе сигурно хаха Деси сама писа 'след броени часове' във Фейсбук- в статуса, в който отрече да е давала интервю за Уикенд т.е не е бременна. За Анелия не знам. ПП: Видях, че и ти си го постнал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Не беше ли трио с Борис Дали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 И кой нормален вярва на в."Уикенд"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Хита идва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Клипът на Анелия и Kyriacos Georgiu ще излезе утре. Инфо: Инстаграм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Новата на Деса е манжда... доста слаба. Текстчето не е зле, ама като цяло нито клип, нито песен ме впечатли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Новата на Деса е манжда... доста слаба. Текстчето не е зле, ама като цяло нито клип, нито песен ме впечатли. Ама, меленце, тебе напоследък нищо не те впечатлява освен някви Гюнайовци, Ашкаровци и тем подобни треторазредни отрепки, които никой не е чувал. Съдя по песните, които пускаш тук. Кво ши прайм? Май е време да се преориентираш към класическа музика? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Десо, що за припев си лепнала на иначе интересното и различо парче... Другото е ок. Има хубави фрази, ама като чуя ше те, кво и подони жаргони ми се повдига. Толкова да ме изкефи в началото и така да ефтинее припева... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Ама, меленце, тебе напоследък нищо не те впечатлява освен някви Гюнайовци, Ашкаровци и тем подобни треторазредни отрепки, които никой не е чувал. Съдя по песните, които пускаш тук. Кво ши прайм? Май е време да се преориентираш към класическа музика? Кондомчо, аз отдавна съм се преориентирал и към класическа музика. Също така, има 2-3 чалга песни, които слушам в момента - Коя, Фуклата и всъщност няма трета. а третата е Честно и нечестно А ти кво слушаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Кондомчо, аз отдавна съм се преориентирал и към класическа музика. Също така, има 2-3 чалга песни, които слушам в момента - Коя, Фуклата и всъщност няма трета. а третата е Честно и нечестно А ти кво слушаш? Оф, меленце, труден въпрос. От тая година слушам "Пада звезда", "Няма да ме купиш", на Синан песента на английски, дето е, "Добре ти беше" в изпълнение на Тони Стораро, "Шедьовър" на Ванеса и май и новата на Деса ще слушам. На Синан и Тони песните не те ли кефят? ПС: Не мога да повярвам, че "Фуклата" те кефи. Аз едвам я изтраях първия път, след това я слушах още 4-5 пъти, за да разбера аз ли не съм в ред, или тука форума пак откача по default по песен на Яница, но май е второто. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Оф, меленце, труден въпрос. От тая година слушам "Пада звезда", "Няма да ме купиш", на Синан песента на английски, дето е, "Добре ти беше" в изпълнение на Тони Стораро, "Шедьовър" на Ванеса и май и новата на Деса ще слушам. На Синан и Тони песните не те ли кефят? ПС: Не мога да повярвам, че "Фуклата" те кефи. Аз едвам я изтраях първия път, след това я слушах още 4-5 пъти, за да разбера аз ли не съм в ред, или тука форума пак откача по default по песен на Яница, но май е второто. Второто ще е. Само куплета при Яниица става,но саунда на парчето е мн скучен и твърде мазен... Мария топи разликата , която Яница набра първите 2 дни. Кой нормален млад човек слуша Яница. Аз се чудя как в нета е събрала фенове некви, а за масата народ продължава да е непознато име и лице. бахти парадокса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Преслава черпи вдъхновение от природата Всеки артист има нужда от мотивация и доза вдъхновение в ежедневието си. Мнозина откриват своята муза в любовта, други в музиката, а за трети – това може да бъде просто една разходка или красива гледка. За Преслава позитивни мисли и емоции носи красотата на природата. Това разкрива самата тя в социалната мрежа под кадър от Боянския водопад. “В красотата винаги можеш да намериш мотивация, а какво по-красиво от шедьоврите, които твори природата!”, убедена е певицата. Все по-често тя открива своето малко островче на вдъхновение, пътувайки и опознавайки различни места. Наред с красивите гледки, които могат да се видят в България, когато има възможност Преслава обича да пътува и по света. Сред местата, които успяха да я заредят с позитивни емоции тази пролет бяха Барселона и Лимасол, а със сигурност за нея предстоят още интересни пътешествия. И както самата тя цитира Марк Твен: “След 20 години ще бъдете по-разочаровани от нещата, които не сте направили, отколкото от онези, които сте сторили. Затова вдигнете платната, отплавайте от безопасното пристанище. Изследвайте. Мечтайте. Откривайте”. http://planeta.tv/news/view/Preslava-cherp...ie-ot-prirodata ----------------------------------------- Дано не стане като Райна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари