stereoto_ Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Емануела и Преслава няма да имат други песни това лято. Поне по последна информация. Чакат се само Галена, Фики, Алисия и Галин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Андреа изкара по-добро парче от последните 3-4 пайнерски песни. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Емануела и Преслава няма да имат други песни това лято. Поне по последна информация. Чакат се само Галена, Фики, Алисия и Галин. Очаквам и Емилия да избухне! Дано и Цура да е подготвила нещо, но май не.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Емануела и Преслава няма да имат други песни това лято. Тя, Преслава кара на последни издихания и реално ли не си дава сметка за това, че и не прави нищо за да промени нещата? Мързел, мързел и блудкави проекти. "Пада звезда" всъщност ми харесва, но надявам се не мисли, че с тази песен ще изкара лятото и това ще е нейния "летен хит", не че към момента има кой знае какви адекватни предложения! Никакво адекватно отношение към една успешно изградена кариера и фенове, който я направиха това което е днес - 10 хиляден хонорар, който явно е преди всичко. Жалко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Много е зле положението, да! Веднъж се присетих да потърся нещо - нямаше го никъде! Освен това, всеки опит за някаква различна тема завършва със затваряне на същата поради преценка на модератор - необоснована! Излиза, че целият форум е тая тема и всички други наченки на дискусии биват унищожавани в зародиш. Абсолютно. Щом темата има интерес, не е ОК некви комплексарчета да възпрепятсват потдържането на дискусии и създаването на теми. Не да го развият и да приветсват с отворени ръце опитите на някои да имаме теми за писане, а те обратното. след като темите отговарят на правилата, не виждам смисъл от затваряне с предтекст "ако за тази има, и за другата ще се направи". Ами нека да се направи бе. Форума явно не е нито за писане, нито за справки. МП3ките с невалидни урл-та. Ми аз вече не пиша с кеф тук. Скандалите дето е тема за чешане на езици, се модерира повече от фейсбука на Преслава... Свободното слово е полумит. Понякова минаваш, друг път не. Някои хора да почнат вече да работят, че се притеснявам за времето , което отделят да са тук, въъпреки че не им остана кво да модерират от келешлъъка им И всички едни хейтърско настроени към всичко. Преди разпуках и се смейках. Сега само напрежение и престрелки. Всеки чакали некой да го захапе. Едва ли.. Искам да се завърне официално, не просто да пусне нещо ей така.. Че кой я помни, че да е чал толкова официално И питала ли ни е нас дали искаме да ни досажда пак. Голямо рзочарование е за мен това девойче. Място не си намери. Шило ли има в дупето Аз пък очаквам Преслава до 3-4 седмици да пусне чисто нова песен, след като видя, че последната няма да я бъде. Милата... сигурно е в депресия. Сега като и падне хонорара и търсенето ще ни досади с друго. Тя август редовно се отчита. Според мен си мисли, че добре и вървят нещата Преси тъпото. Щото сигнала за 3път печели. А то не знае стандартите по коио ние на първия ден различаваме хитачките от провалите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 Пепи има няколко проекти записани - въпрос на дни е да клипира нещо. Не мисля, че ще остане с ''Пада Фикрет''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Преслава каквото и да пусне вече не става. "Пада звезда", тя е паднала отдавна и изобщо не я слушам. Чакам Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Чакам Галена. Ранната есен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Ранната есен Вярваш ли си сам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 Преслава каквото и да пусне вече не става. "Пада звезда", тя е паднала отдавна и изобщо не я слушам. Чакам Галена. Райничка не очакваш ли ? ''Заради теб поведението ми беше на монахиня, знаех наизуст автобиографията на Райна Княгиня''. #soon Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Емануела и Преслава няма да имат други песни това лято. Поне по последна информация. Чакат се само Галена, Фики, Алисия и Галин. Преслава няма да се остави така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Райничка не очакваш ли ? ''Заради теб поведението ми беше на монахиня, знаех наизуст автобиографията на Райна Княгиня''. #soon Жестока е от това, което чухме. Истинско завръщане! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Вярваш ли си сам? не ми вярвахте и че дуета с Фики няма да излезе на 8 Март. 3 месеца по-късно още го няма официално, така, че Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 14 Author Report Share Публикувано Юни 14 Жестока е от това, което чухме. Истинско завръщане! Вокалите и текста правят песента жесток хит! Това за Райна Княгиня мигом ми се наби в главата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Е, много тъпо, че Галена чак късно лято/ранна есен ще пусне нова песен. Дано все пак пусне нещо... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Е, много тъпо, че Галена чак късно лято/ранна есен ще пусне нова песен. Дано все пак пусне нещо... ще пусне вероятно 16/18/20 чисто нови песни с албума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Райничка не очакваш ли ? ''Заради теб поведението ми беше на монахиня, знаех наизуст автобиографията на Райна Княгиня''. #soon Ще го видим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 ще пусне вероятно 16/18/20 чисто нови песни с албума Тва не знам до колко е добре... предвид публиката, 5-6 да станат хитове, другото и да има потенциал може и да не се отличи, за жалост. Ще смаже с албума, дано направи и концерт, като промоция Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Тва не знам до колко е добре... предвид публиката, 5-6 да станат хитове, другото и да има потенциал може и да не се отличи, за жалост. Ще смаже с албума, дано направи и концерт, като промоция за съжаление май не си е научила урока от "АЗ" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 ще пусне вероятно 16/18/20 чисто нови песни с албума Че тя сигурно има едно 15 песни, след последния албум (и които не влязоха в "Кой"). Албум с 30 песни ли ще пуска? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Галена пуска другата седмица, стига си дрънкал глупости Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 ще пусне вероятно 16/18/20 чисто нови песни с албума Тц-тц, не й дойде акъла на тая жена! Провали 2-3 потенциални мегахита предния път, като издаде албум с изцяло нови песни, защото ги изсипа всичките за 1 седмица. И тоя път ще стане така... Поне наградата "Певица на годината" й е в кърпа вързана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 за съжаление май не си е научила урока от "АЗ" В "Аз" имаше уникални песни, които останаха незабелязани за жалост.Силен албум, но това пускане на песен и клип всеки ден прецака нещата. Дано не направи същото пак. Все пак ще е добре да пуснат сега поне дуета с Фики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Тя отдавна трябваше да пусне албум, сега направих сметка, че след "Аз" има 18 песни, които са издавани официално и не са включвани в албум. Представете си, ако пусне двоен - единия с 18 стари, другия с 18 нови. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Тя отдавна трябваше да пусне албум, сега направих сметка, че след "Аз" има 18 песни, които са издавани официално и не са включвани в албум. Представете си, ако пусне двоен - единия с 18 стари, другия с 18 нови. :1000 (29): Падащата звезда съвсем ще пропадне :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари