heartless Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 И аз навремето бърках Кали и Бони. Еднакви са ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 18 млн Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Никой не е интересува какво слушате гнидите на рамания. Слушате квото ви подхвърлят... 20 човека пролет не правите... Моро му ако се слушаше в цяла бг все още, щеше да е 20ката на попнейбъл. почти никой вече не тегли музика. Щом там е изпаднла, значи не се слуша. Точка Ако беше малко по-компетентен щеше да знаеш, че това се определя от гледаемоста в youtube, която е много относителна. Предполагам си наясно, че "Почти перфектен" е по-гледана от "И на всички като тебе"... Но това не е защото е по -голям хит, а защото излиза по-често и по-нагоре в предложения (показване на клипа отстрани). Същата работа и с Moro mou Иначе е ясно, че болката ти е, че не само 'гнидите' от рамания я слушат... Попитай Деси какъв е фурора на тази песен я дискотеките тя присъства лично на Мега Мегами.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Ако беше малко по-компетентен щеше да знаеш, че това се определя от гледаемоста в youtube, която е много относителна. Предполагам си наясно, че "Почти перфектен" е по-гледана от "И на всички като тебе"... Но това не е защото е по -голям хит, а защото излиза по-често и по-нагоре в предложения (показване на клипа отстрани). Същата работа и с Moro mou Иначе е ясно, че болката ти е, че не само 'гнидите' от рамания я слушат... Попитай Деси какъв е фурора на тази песен я дискотеките тя присъства лично на Мега Мегами.. Няма да ти отговори. Евентуално след 3 дни :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Няма да ти отговори. Евентуално след 3 дни :1000 (29): Нека.. Малко да се кротне Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Защо във всеки пост е нужно да ни натрапвате Деска? Преди я харесвах поне малко, но от както съм в този форум не спирате да я величаете все едно е Бионсе и честно това ме дразни адски много и вече подминавам всичко що е нейно. До такава степен ми писна да чета колко велика певица била и какво направила , че дори не и давам шанс на новите песни поне да ги чуя как звучат. Особено онзи клоун Слави не го понасям с неговите писания видиш ли ДС била най голямата в Бг. Ами не е така ! Защото са тук само заради Деса и въпреки, че наричат популацията в Рамания нищо не разбиращи гниди, това са най-запалените и най-компетентни в чалгата младежи от всички подвизаващи се в интернет. Затова "десовите", са така бойко настроени. За да опитат и тук да натрапят раздутият балон Деса по същия начин, по който в момента едни промоутъри, на които Пайнера се е усмихнал раздуват Галена и Преслава в САЩ. Накрая ще са вътре с парите точно така както преди 4 години и поради тази причина са се подсигурили с Камелия, за да са сигурни, че ще изкарат някой лев. Едни и същи тролове и тук и в чужбина, чийто разбирания за чалгата се свеждат до зяпане на трафик в тубата и вяра в това, което Женя Димова им говори на ушенце когато поръчват. После се чудят що не им излизат сметките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Не знам ама наградите на БГРАДИО отвяха всичко. И наградите бяха обективни, и концертът - концерт. И публиката беше екзалтирана. Въобще... Дано поне направят смислен концерт във Варна. 700 билета им оставаше онзи ден - може и да ги разпродадат. И там обаче остава въпросът - какво ще пеят като хитове няма. Анелия и Джена се сещам, ами другите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Нека.. Малко да се кротне Ако питаш мен му трябва постоянен, да ни лиши от присъствието си ще е най- добре. Мир и любов Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 18 Author Report Share Публикувано Юни 18 Хита на Джини също е паднал доста. От над 900к за седмица е на 600 и нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Не знам ама наградите на БГРАДИО отвяха всичко. И наградите бяха обективни, и концертът - концерт. И публиката беше екзалтирана. Въобще... Дано поне направят смислен концерт във Варна. 700 билета им оставаше онзи ден - може и да ги разпродадат. И там обаче остава въпросът - какво ще пеят като хитове няма. Анелия и Джена се сещам, ами другите? Това с билетите не го разбирам - още отначало имаше пуснати само 800. Демек са продали 100. :1000 (29): Интересно какви са тези бройки и дали отговарят на истината - "Спартак" си е нормално голям стадион, поне 10к може да събере. Ама да видим, де. Също отново потресаваща реклама - всички певици си сложили на кориците промоционални снимки за концерта, на които даже не пише къде се продават билетите. После що не разпродавали концерти - ами не може без малко усилие и без да се бръкнеш за някаква реклама, просто не става. Пайнер са останали някъде в 2002 като развитие, неслучайно вече издишат. Има нужда от нови лица в тази фирма просто. И също Джена дори няма да пее на този концерт. :1000 (29): Интересно ми е Преслава примерно какво ще пее - та тя хит няма от миналото лято, да не говорим за нещо по-сериозно, където трябва да се върнем чак до есен 2015. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Ако питаш мен му трябва постоянен, да ни лиши от присъствието си ще е най- добре. Мир и любов Не, без банове. Тук не е пайнерски форум, за да се правят глупости. Ще му свикнете на Славчо. Знаете ли как става? - гледате отстрани и му се присмивате на глупостите. Вземете го за мезе, ще побеснее. Той се има за нещо много повече от вас. Няма да ме разберете за какво ви говоря веднага, но след година-две ще ви е ясен като прочетена книга. Някои "десови" се подлъгват от надменното му поведение и мислят, че така трябва да се пише тук. Да се обижда, да не се признават успехите на другите и само Деси да се пробутва. Нали знаеш Ники от Варна какви сканове пусна в онази група във фейса за 2002 година. Помните ли как преди година същият господин от Шумен тръбеше на всеослушание, че щял да се върне в Шумен, да извади някакво списание "КОЙ" и да ми покажел как Камелия напускала Пайнер още тогава, ама не и стискало? Е, скановете на Ники от същото списание показват, защо го е казала. Като се разприказва, бой през ръцете със сканове и той ще мълчи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Това пък Камелотите как не им омръзна да бърборят все за Деса бе...ба'си..не съм влизал от не знам си кога и ви се чудя..това нямате ли си личен живот да се радвате на хората около вас, а тръгнали като малките деца да дрънкат все едно и също...ужас, ужас, ужас! Новата песен на Деса е много зарибяваща и ще си стане мега, гига, ултра, хипер хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Не, без банове. Тук не е пайнерски форум, за да се правят глупости. Ще му свикнете на Славчо. Знаете ли как става? - гледате отстрани и му се присмивате на глупостите. Вземете го за мезе, ще побеснее. Той се има за нещо много повече от вас. Няма да ме разберете за какво ви говоря веднага, но след година-две ще ви е ясен като прочетена книга. Някои "десови" се подлъгват от надменното му поведение и мислят, че така трябва да се пише тук. Да се обижда, да не се признават успехите на другите и само Деси да се пробутва. Нали знаеш Ники от Варна какви сканове пусна в онази група във фейса за 2002 година. Помните ли как преди година същият господин от Шумен тръбеше на всеослушание, че щял да се върне в Шумен, да извади някакво списание "КОЙ" и да ми покажел как Камелия напускала Пайнер още тогава, ама не и стискало? Е, скановете на Ники от същото списание показват, защо го е казала. Като се разприказва, бой през ръцете със сканове и той ще мълчи. На Славчо като му чета постовете ми трепери ченето, от смях! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Не знам ама наградите на БГРАДИО отвяха всичко. И наградите бяха обективни, и концертът - концерт. И публиката беше екзалтирана. Чуваш ли се? :1000 (29): Наградите не знам какви са, не съм ги гледал, но концерта ясно си беше просто провал. Сцената беше по-малка от хола на Глория, а публиката по-заспала от Планета Лято 2014 Да не говорим за live записите... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Чуваш ли се? :1000 (29): Наградите не знам какви са, не съм ги гледал, но концерта ясно си беше просто провал. Сцената беше по-малка от хола на Глория, а публиката по-заспала от Планета Лято 2014 Да не говорим за live записите... Ами по данни на полицията са били над 20хил души. Сцената наистина беше малка. Публиката никак не беше заспала. Изригна си на обичайните запознати. Поп гилдията много не подава на публиката и затова така не си разбрал истерията. Аз лайв записи не чух. Даже останах учуден от многото живи изпълнения. Преди години си бяха на чист плейбек всички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Новата песен на Деса е много зарибяваща и ще си стане мега, гига, ултра, хипер хит! Точно за тва Деса не се търпи в тоя форум. Аман от бутане. Хванете се стегнете Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Новата песен на Деса е много зарибяваща и ще си стане мега, гига, ултра, хипер хит! Как ще коментираш че Кама /която я изкарваш за пошла/ няма песен в която споменава "дупето си" а светицата Деса има и го прогласяваш за хипер хит ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Точно за тва Деса не се търпи в тоя форум. Аман от бутане. Хванете се стегнете Как ще коментираш че Кама /която я изкарваш за пошла/ няма песен в която споменава "дупето си" а светицата Деса има и го прогласяваш за хипер хит ? Супер, ето така се прави с "десовите". Правилните въпроси, на правилното място и само седите и се смеете. Браво и на двамата. :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Най-гледаните песни в тубата от 08.06 до 15.06: https://artists.youtube.com/insights/locati...A0xa01269bf4c10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Гледай да не бъркаш не ми харесва, а принципно харесвам песните на Деси Слава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 7 036 218 В последно време пак ме зариби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 7 036 218 В последно време пак ме зариби. Наистина е много яка. Една от любимите ми песни за тази година. Яница няма слабо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Злобната Дукеса и Фокса като папагали все Деса им в устата.Ей тва е .Бръкна ви яко откакто е в топ 5!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Злобната Дукеса и Фокса като папагали все Деса им в устата.Ей тва е .Бръкна ви яко откакто е в топ 5!!! Песента е нищо особено, ако не беше в канала на Планета щеше да се слуша само от Десови. ДесиСлава, Ивана, Глория, Камелия и Софи би трябвало да правят музикантски парчета с естетически издържани текстове. Те трябва да правят песни, които им отиват, а не поредния кучкарски комерс, кючек или някоя песен, която ще си я слуша само певицата в колата. В частност ДесиСлава не й отива да ми пее подобни неща. Някъде четох, един от Десовите беше писал, че ще си загуби и последните бройки от онази публика, която я направи ДесиСлава. Е, много е прав! ДесиСлава е повече инфантилна с тези проекти, отколкото актуална и различна. Да, ще стане евентуално хит, но ще е от онези хитове за месец, нищо повече. Да се преориентира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Злобната Дукеса и Фокса като папагали все Деса им в устата.Ей тва е .Бръкна ви яко откакто е в топ 5!!! Айде да не казвам къде е бръкнала ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари