Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Време и е на Камс за една тежка балада, като тази:

https://youtu.be/C9SID20or-U

Не е ли брутална?

Съгласен съм!!

И аз искам точно от нея, тежка, смислена балада .... ако може с онова звучене от преди 12-на години.

Сподели в други сайтове

И аз мисля, че Камелия е време да пусне "На прага на сърцето ти", време е за балада.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Фаст, очакваме ли края на месеца, или началото на май за новата песен на Преси? :Vishenka_05:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Естествено. Надявам се Ганев да се е постарал за музиката.

И аз имам високи очаквания, а дано да разбие с една силна песен!

Цитат

Сподели в други сайтове

Нинка в "Открит микрофон" отново неадекватна и живееща в миналото. Определено няма да стане нищо от нейното "завръщане".

И аз до сега това гледах и честно едвам изгледах половината и я спрях, че се изнервих

Сподели в други сайтове

И аз имам високи очаквания, а дано да разбие с една силна песен!

Голямо разочарование, че Преси скоро ще пуска песен. Надявах се да стиска поне до юли :gun_bandana:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

всъщност дуета Деса-Коце бил по музика на Пашев и и текст на Мавродиева. Дано е поне малко силно като Калифорния, че Пашев последните 2 години цикли...

Едва ли ..

Сигурно ще е няква еднодневка както всичко напоследък.

Сподели в други сайтове

Нинка в "Открит микрофон" отново неадекватна и живееща в миналото. Определено няма да стане нищо от нейното "завръщане".

Защо да е неадекватна, точно обратното. Сблъскала се е с реалността и си казва нещата директно. Хубаво е да чуем едно такова интервю, далеч от помпозността, с която ни заливат кифлите за новите им "проекти". По-скоро "Пайнер" отново са неадекватни относно това да намерят работа за всеки. Екстра Нина спокойно може да си прави участия в ресторанти, където хората слушат и народно, и балканско, и естрада. Не вярвам да е проблем за нея да изпълнява такива песни. Но очевидно на тях са им достатъчни няколко големи дискотеки и издръжката на такива като Пеевски. Всеки да се спасява сам.

Сподели в други сайтове

Едва ли ..

Сигурно ще е няква еднодневка както всичко напоследък.

Твърде доста вероятно да си прав, но все пак надеждата ми е в това, че при Коце слабо в дуетите нема. Има нюх и най големите му хитове последните години са именно дуетите. Като добавим и таланта на Деса да прави и от най бездушната мелодия - хармония за душата, все пак надеждата умира последна. А и след хит Като И на всички като теб, вярвам, че ще се постарае да задържи вниманието на фолк плявата, ака феновете

image.png

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...