Fast Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 #1 в „Набиращи популярност“ AZIS - MOTEL / Азис - Мотел (Official video) 297 498 показвания 12 385 абоната Краля си е крал. Няма две мнения по въпроса. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 На мен вече ми показва 325k, а е едва средата на първото денонощие. Ще имаме счупен рекорд за България, струва ми се. Най-малкото Азис сам вече надмина всичките feat-ове, в които беше участвал след "Хабиби". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Малка нощна музика Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Бас ловя, че повечето гледания са от Турция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Този петък Гергана ще бъде в Бащино огнище. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Този петък Гергана ще бъде в Бащино огнище. Какво става с това момиче? Толкова ме е яд, че нищо не се случва с нея в музикално отношение... А каква истерия беше в първите години. И между другото като цяло Гергана има добра дискография. Почти не се сещам за откровени простотии от нея... Но каквото и да е, дори и да се откаже от музиката, Гергана притежава един от най-добрите вечни хитове в поп-фолка, в лицето на "Губя те бавно"! Почти 14 години след пускането на песента, лично мен, продължава да ме радва при всяко слушане! И ако Гергана няма вдъхновение за нови проекти, то нека вземе да реализира някоя от старите си песни. Има немалко такива, като например "Изгубен свят", за която веднага се сещам. И без това повечето ѝ песни нямат онова шлагерно звучене за съответното време. И днес биха звучали актуално, макар и да са различни от сегашните парчета. За по-малките, ето, да чуят песента: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Какво става с това момиче? Толкова ме е яд, че нищо не се случва с нея в музикално отношение... А каква истерия беше в първите години. И между другото като цяло Гергана има добра дискография. Почти не се сещам за откровени простотии от нея... Но каквото и да е, дори и да се откаже от музиката, Гергана притежава един от най-добрите вечни хитове в поп-фолка, в лицето на "Губя те бавно"! Почти 14 години след пускането на песента, лично мен, продължава да ме радва при всяко слушане! И ако Гергана няма вдъхновение за нови проекти, то нека вземе да реализира някоя от старите си песни. Има немалко такива, като например "Изгубен свят", за която веднага се сещам. И без това повечето ѝ песни нямат онова шлагерно звучене за съответното време. И днес биха звучали актуално, макар и да са различни от сегашните парчета. За по-малките, ето, да чуят песента: Да, може да реализира и "Следвай ме", която е единствената й песен без никаква екранизация - дори на концерта-промоция на "Сладката страна на нещата" не я пя, а за мен е една от най-яките й и различни песни: Говореше и за нова версия на "Без теб не мога"... Иска ми се поне тази и следващата година да пусне по нещо, каквото и да е - поне да направи 15 години кариера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 На мен вече ми показва 325k, а е едва средата на първото денонощие. Ще имаме счупен рекорд за България, струва ми се. Най-малкото Азис сам вече надмина всичките feat-ове, в които беше участвал след "Хабиби". На 20тия час - 423к Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Добър вечер бърза стая има ли?! Нали тук е мотел за бързо влюбени.! За закуска не сервирайте храна.. ще закуся със моето чувство за вина..за вина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Добър вечер бърза стая има ли?! Нали тук е мотел за бързо влюбени.! За закуска не сервирайте храна.. ще закуся със моето чувство за вина..за вина. Фиклено потърси помощ! Нещо сбъркано има при теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 439 311 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Диапазон останаха без Азис и Тони Стораро? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Диапазон останаха без Азис и Тони Стораро? Не мисля.. Здравейте! Пиша ви от името на Диапазон Рекърдс. Моля да свалите клипа на „Мотел“ на Азис. Споделяйте линка от официалния му You Tube канал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 439 311 453 407 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Бас ловя, че повечето гледания са от Турция. Според мен почти 70% Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 За по-малките, ето, да чуят песента: Payner hit сезони пролет 2004 пп. Азис в МК е в трендинг на 41 място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Азис има 50 000 споделяния за 1 ден в YouTube. Жалко, че изгуби толкова гледания от Facebook. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Азис има 50 000 споделяния за 1 ден в YouTube. Жалко, че изгуби толкова гледания от Facebook. Офф какъв facebook те гони Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 24 ч- 490 000 ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 За малко не успя да мине Криско, и то защото не е в голям канал, иначе Базуката щеше да бъде отвята с поне 100k отгоре. И все пак Азис достигна рекорд за чалгата, който надали някой скоро ще счупи, честито. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 За малко не успя да мине Криско, и то защото не е в голям канал, иначе Базуката щеше да бъде отвята с поне 100k отгоре. И все пак Азис достигна рекорд за чалгата, който надали някой скоро ще счупи, честито. 504 977 показвания след актуализирането Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Какво става с това момиче? Толкова ме е яд, че нищо не се случва с нея в музикално отношение... А каква истерия беше в първите години. И между другото като цяло Гергана има добра дискография. Почти не се сещам за откровени простотии от нея... Но каквото и да е, дори и да се откаже от музиката, Гергана притежава един от най-добрите вечни хитове в поп-фолка, в лицето на "Губя те бавно"! Почти 14 години след пускането на песента, лично мен, продължава да ме радва при всяко слушане! И ако Гергана няма вдъхновение за нови проекти, то нека вземе да реализира някоя от старите си песни. Има немалко такива, като например "Изгубен свят", за която веднага се сещам. И без това повечето ѝ песни нямат онова шлагерно звучене за съответното време. И днес биха звучали актуално, макар и да са различни от сегашните парчета. За по-малките, ето, да чуят песента: Целият и първи албум е шедьовър. Уникални балади и денс парчета. Както викаш , надминали времето си в което са били правени. В момента звучат много адекватно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Офф какъв facebook те гони + още много П.С Ясно е, че на Криско гледанията има вероятност да не са реални. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Целият и първи албум е шедьовър. Уникални балади и денс парчета. Както викаш , надминали времето си в което са били правени. В момента звучат много адекватно. Аз не познавам приятел, който през далечната 2003г. да нямаше касетката на Гергана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари