Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Според мен Анелия има нужда от почивка, какво е това нейното бълване на песни и дуети и там както му се вика....това ще и изиграе лоша шега.

Анелия няма никаква концепция в главата, да се чудиш как е на сцена от 15 години и то все в топа .. :mf_surrender:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Анелия няма никаква концепция в главата, да се чудиш как е на сцена от 15 години и то все в топа .. :mf_surrender:

Ако така продължава на това темпо, пак казвам, ще и изиграе много лоша шега.....след като има хит, като "Дай ми още" изобщо не трябваше да се включва, като feat, дуети и тем подобни, а да се наслади на успехът на самостоятелната си песен и чак лятото да пусне нова песен, а тя не се спря.... :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Потвърден е концертът в Шумен с триото Фики,Галена и Преслава.Капацитетът на стадиона е 12 000 души.

А относно клиповете на Преслава мисля,че е излишно да се говори с агресия към нея и да се обижда и т.н.Тя си е такава и го е казвала-не обича да снима клипове и не й се занимава.Дори не знам защо още се обсъжда при положение , че тя от тези пари се изхранва и помага на семейството си , а си няма Шиши,Хриси и Вафльо да й спонсорират новия клип , за което я поздравявам,защото толкова години да си на сцена и сам да си се издигнал и задържал до ден днешен си е голямо постижение!Отделно , че не вкарва много средства в клиповете си е ясно и за това много ме е яд на нея,но тя си е такава.Да не мислите,че някой помни "великите" клипове като на Цура и 100 кила(дори не се сещам как се казваше) или пък на Мара поредния подарък от Шиши?Да,клиповете са важни,особено в последно време,но НЕ са най-важни.Преслава може и с тях , и без тях.По отношение на музиката си е голям новатор кой в чалгата е имал хит от величината на "На тебе не отказва" или "Моето слабо място" с такова звучене?Видяхме,че не при всеки се получава-"Аз и ти" и "Да ти олекне" дори и 1/3 нямат от успеха на предните две.Спомням си дори като слушах "На тебе не отказвам" и не можех да повярвам , че това звучене е в българска песен.Аз на това му викам новаторство по отношение на ПЕСНИ,защото видяхме успеха на "Моето слабо място" БЕЗ клип и си е чисто доказателство , че песента с или без клип може да постигне огромен успех.Коя друга има толкова голям хит през последните години на неклипирана песен?

И на Яница последната песен е с клип от мазето на Пайнер и бял фон,но не се оплаквате.Надявах се след такава пауза Преслава да ни отнесе с жесток клип и да затвори устите на много хора,то и нищо не е свършено де.Дано песента е добра и тази почивка да си е струвала.

П.С.Очаквам с нетърпение Деси и Константин :happyppl:

Сподели в други сайтове

Пайнер на Нина за албума една нова фотосесия не са и направили...

https://www.ekrana.info/ekstra-nina-se-ured...kstra-novi-prod

Стари песни, стари снимки и говори за бъдещо развитие в тая фирма. :1000 (10):

Сподели в други сайтове

Пайнер на Нина за албума една нова фотосесия не са и направили...

https://www.ekrana.info/ekstra-nina-se-ured...kstra-novi-prod

Стари песни, стари снимки и говори за бъдещо развитие в тая фирма. :1000 (10):

Култова фотосесия - белязала е и напускането, и завръщането в "Пайнер". :roll1: За съжаление и самия бест не беше перфектен - не бяха включени песни като "Отминал спомен" (имало проблем с аранжимента - ами да бяха направили нов???), но пък присъства "Няма скука", заради която самата тя се извиняваше след критиките които отнесе тогава. :mf_surrender: Промоцията също се получи кофти с хора в ресторанта броящи се на двете ръце. Жалко. Иначе не съм гледал интервюто, отдавна не ми се занимава да слушам 1 час какво разправя някоя певачка.

Сподели в други сайтове

Култова фотосесия - белязала е и напускането, и завръщането в "Пайнер". :roll1: За съжаление и самия бест не беше перфектен - не бяха включени песни като "Отминал спомен" (имало проблем с аранжимента - ами да бяха направили нов???), но пък присъства "Няма скука", заради която самата тя се извиняваше след критиките които отнесе тогава. :mf_surrender: Промоцията също се получи кофти с хора в ресторанта броящи се на двете ръце. Жалко. Иначе не съм гледал интервюто, отдавна не ми се занимава да слушам 1 час какво разправя някоя певачка.

На мен пък са ми интересни нейните интервюта, защото ме връща през далечните времена на поп-фолка...ей така за миг се връщам и си спомням за златните години на поп-фолка. Но да не забравяме, че тя през 90-те беше много популярна и наистина зад себе си остави доста песни, които ще се помнят и пеят до днес.

Сподели в други сайтове

На мен пък са ми интересни нейните интервюта, защото ме връща през далечните времена на поп-фолка...ей така за миг се връщам и си спомням за златните години на поп-фолка. Но да не забравяме, че тя през 90-те беше много популярна и наистина зад себе си остави доста песни, които ще се помнят и пеят до днес.

Така е, Нина си има своите успехи и заслуги, нямам нищо против нея - даже харесвам новите песни, които пусна. Бестът и промоцията му за съжаление обаче не се получиха - както казах, жалко. Беше казала, че може би ще възроди "Отминал спомен" по-нататък - дано.

Сподели в други сайтове

Ирена и Александър очакват бебе

photo_verybig_48599.jpg

Звездната двойка Ирена и Александър очакват първото си дете. Изпълнителите на Ара Мюзик пазели в тайна щастливата новина, но сега са готови да поделят радостта си със своите почитатели.

През миналата година изпълнителите изненадаха всички след като съобщиха, че са заедно от дълги години, но криели връзката си от медиите и колегите си, за да не навреди на кариерата им.

През юли 2016-а двамата вдигнаха пищна сватба, която дълго ще се помни. Сега двойката е в очакване на първата си рожба и не крият огромното вълнение от предстоящото събитие. До този момент и двамата пазели новината в тайна, но в средата на бременността, решили, че вече е време да споделят благата вест.

Засега изпълнителите на „Като две капки вода“ не разкриват пола на бебето, но не крият огромното вълнение от предстоящото събитие. „Безкрайно сме щастливи и с нетърпение появата на нашето дете! Наистина, много е трудно да се опишат с думи емоциите, които изпитваш, когато ти предстои да станеш родител! “, споделиха певците.

Ирена подчертава, че майчинството със сигурност няма да е причина да преустанови кариерата си.

„Разбира се, на преден план ще е детето, но в никакъв случай не смятам да загърбя музиката. Напротив, дори и сега работя по нови проекти“, категорична е талантливата изпълнителка.

Дали обаче Ирена и Александър ще ни изненадат с някоя обща песен, която да надмине успеха на дуета им „Като две капки вода“, или ще заложат на индивидуални проекти, предстои да разберем.

http://signal.bg/view_article.php?article_id=48599

Сподели в други сайтове

Голяма еуфория е било, а пък Глория пръска с визията си. :3fdb8960598fa63e: :Vishenka_05:

Тук е 2-3 месеца след раждането си. Мале, колко по-различни са били хората и всичко...

По въпроса за Екстра Нина... "Деветият елемент" е жесток експеримент, който нито тогава, нито сега масите биха оценили подобаващо. Тогава се възприе горе-долу, но по-скоро максимум да си е избила разходите и нито лев отгоре, тъй като чак и апартамент си беше продала заради този албум. Не знам какъв тираж има - вътре съдържа уникални композиции, в които си личи, че е вложено много изкуство. Тогава Нина все още беше име и вървяха нещата. Хората обаче просто не оценяват такива завои и опити.

Интервюто й в Сигнал е хубаво, но пак измъчено говори... пак е леко объркана. Толкова е отвикнала от обстановката тук, че не знам дали ще се впише. Гледам, че има желание, ама страничните фактори я смачкват. Пробвала е да си направи концертно турне с организатор и са й били отказвани концерти заради това, че са фолк. Наистина има отлив на спонсори, рекламодатели от тоя жанр и самите импресария срещат трудност. Не знам, Глория е единствената, която успява и на която не отказват - заради гласа, репертоара и постоянството през годините, колкото и да е плюта и подценявана от най-малките тук. Нина има шансове, всичко зависи от бъдещата й продукция. Интервюто на Райна в Автограф също е хубаво като това за Открит микрофон. Въобще... от някои певици има какво да чуеш, без значение колко са актуални или не в нечии очи.

Сподели в други сайтове

Вие хейтвате Кали,ама яко я въртят с Имаш ден и Мафиятаа

Аз само Мафията съм чувала да я въртят по 1-2 пъти ама е нормално при положение , че си е песен за такава среда,която след време няма дори и да се помни

Сподели в други сайтове

Кали и тя, 7 години в Пайнер - един хит на кръст за това време .. иначе пуска приятни песни - "Седем", "Устни", "Копие" и др. ги слушам още, ама май само аз и още няколко ;)

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Много, ама много любима песен на Тони Дачева. Не се бях заслушал останалите песни от последния албум на Тони с Кристал "Всичко е любов", наистина прекрасни песни! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...