Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Ирена и Александър очакват бебе

photo_verybig_48599.jpg

Звездната двойка Ирена и Александър очакват първото си дете. Изпълнителите на Ара Мюзик пазели в тайна щастливата новина, но сега са готови да поделят радостта си със своите почитатели.

През миналата година изпълнителите изненадаха всички след като съобщиха, че са заедно от дълги години, но криели връзката си от медиите и колегите си, за да не навреди на кариерата им.

През юли 2016-а двамата вдигнаха пищна сватба, която дълго ще се помни. Сега двойката е в очакване на първата си рожба и не крият огромното вълнение от предстоящото събитие. До този момент и двамата пазели новината в тайна, но в средата на бременността, решили, че вече е време да споделят благата вест.

Засега изпълнителите на „Като две капки вода“ не разкриват пола на бебето, но не крият огромното вълнение от предстоящото събитие. „Безкрайно сме щастливи и с нетърпение появата на нашето дете! Наистина, много е трудно да се опишат с думи емоциите, които изпитваш, когато ти предстои да станеш родител! “, споделиха певците.

Ирена подчертава, че майчинството със сигурност няма да е причина да преустанови кариерата си.

„Разбира се, на преден план ще е детето, но в никакъв случай не смятам да загърбя музиката. Напротив, дори и сега работя по нови проекти“, категорична е талантливата изпълнителка.

Дали обаче Ирена и Александър ще ни изненадат с някоя обща песен, която да надмине успеха на дуета им „Като две капки вода“, или ще заложат на индивидуални проекти, предстои да разберем.

http://signal.bg/view_article.php?article_id=48599

Дори не знам кои са :roll1:

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Нината и аз я слушах, много тъпо парче....направо яд ме хвана.

Защо бе, Пачо? Просто жената си казва, че трудно е да се намерят спонсори, да...така е, по време на интервюто не спря да се чеше по косата и да повтаря, колко много я боли главата.....и ми се струва, че е леко наплашена не знам защо, едвам говореше, но пък ми е приятно да я слушам..връща ме назад през годините..една носталгия изпитват докато я слушам.

Сподели в други сайтове

Кали и тя, 7 години в Пайнер - един хит на кръст за това време .. иначе пуска приятни песни - "Седем", "Устни", "Копие" и др. ги слушам още, ама май само аз и още няколко ;)

Помни ме е уникална! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Защо бе, Пачо? Просто жената си казва, че трудно е да се намерят спонсори, да...така е, по време на интервюто не спря да се чеше по косата и да повтаря, колко много я боли главата.....и ми се струва, че е леко наплашена не знам защо, едвам говореше, но пък ми е приятно да я слушам..връща ме назад през годините..една носталгия изпитват докато я слушам.

Ами... глуповата си е, разсъждава супер тъпо, на дребно, няма грам реална представа какво се случва, демоде е. На моменти говореше големи глупости. Сестра ѝ е направо класи над нея по акъл и мозък.

Сподели в други сайтове

Тя пък за какво се върна изобщо? ГИК години наред са изхвърлени от актуалния пазар, какво остава за нея .. на какво се е надявала изобщо? Да има участия, хитове и гледания ли? :mf_surrender:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Тя пък за какво се върна изобщо? ГИК години наред са изхвърлени от актуалния пазар, какво остава за нея .. на какво се е надявала изобщо? Да има участия, хитове и гледания ли? :mf_surrender:

Мхм. Само че Камелия в момента е в жури, Глория прави концерти, Ивана си гледа живота... а другите гонят бройка участия, за да не ги изхвърлят от фирмата или за да им се дават награди, каквито тази година няма. Какво ще запишат в биографията си - бройка гледания на клипове към песни, от които някой ден ще се срамуват... или които ще бъдат изтрити, защото най-вероятно пак ще се окажат крадени оттук-оттам?

Сподели в други сайтове

Мхм. Само че Камелия в момента е в жури, Глория прави концерти, Ивана си гледа живота... а другите гонят бройка участия, за да не ги изхвърлят от фирмата или за да им се дават награди, каквито тази година няма. Какво ще запишат в биографията си - бройка гледания на клипове към песни, от които някой ден ще се срамуват... или които ще бъдат изтрити, защото най-вероятно пак ще се окажат крадени оттук-оттам?

Хайде, моля те. И трите не са пуснали масов хит вече 10 години, ама с претенции до небесата. Тези, които гонят бройка участия поне работят, а не лежат на стари ларви с песни от миналия век ;)

Сподели в други сайтове

Хайде, моля те. И трите не са пуснали масов хит вече 10 години, ама с претенции до небесата. Тези, които гонят бройка участия поне работят, а не лежат на стари ларви с песни от миналия век ;)

И трите достатъчно са работили. Срещу тях да тичат - не могат да ги стигнат.

Сподели в други сайтове

Глория не е спирала да прави хубави песни и да вълнува хората по концерти. Ивана също, макар от време на време да има яко простотии. Камелия има редовно участия и хората й се кефят на старите песни. Трудно е вече да се направят хитове като едно време, а към ГИК критериите са високи. Това, че нямат хит от ранга на "Хабиби", не означава, че са бита карта. Всяка една от тях си има ниша и публика. Няма да изглеждат ок, ако станат съвсем комерсиални. Оная им слава си е била за тогава. По ми е интересно актуалните с какво ще останат във времето, защото на парче е лесно да се работи, ама в по-дългосрочен план не ги виждам.

Сподели в други сайтове

Някои поне имат лаври, на които да лежат, а не набрашнени дивани :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Глория не е спирала да прави хубави песни и да вълнува хората по концерти. Ивана също, макар от време на време да има яко простотии. Камелия има редовно участия и хората й се кефят на старите песни. Трудно е вече да се направят хитове като едно време, а към ГИК критериите са високи. Това, че нямат хит от ранга на "Хабиби", не означава, че са бита карта. Всяка една от тях си има ниша и публика. Няма да изглеждат ок, ако станат съвсем комерсиални. Оная им слава си е била за тогава. По ми е интересно актуалните с какво ще останат във времето, защото на парче е лесно да се работи, ама в по-дългосрочен план не ги виждам.

Еми виждаме Преслава - без пукнат хит, който да и остане във времето. Опита се да наложи няколко песни, но към днешна дата са с нулев статут на хит.

Сподели в други сайтове

Жената винаги е била прекрасна, просто сега го затвърждава. Убийствено яка е!!!

Лау, тази жена сигурно подготвя нещо зашеметяващо...щом е решила да смени визията си.....усещам избухване от Ивана :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Еми виждаме Преслава - без пукнат хит, който да и остане във времето. Опита се да наложи няколко песни, но към днешна дата са с нулев статут на хит.

Иска ти се ;) Тя затова има най-много харесвания и гледания от всички ретро песни в канала на Планета и то качени едва преди 3 години - или и за тях ще кажеш, че са купени?

Сподели в други сайтове

Иска ти се ;) Тя затова има най-много харесвания и гледания от всички ретро песни в канала на Планета и то качени едва преди 3 години - или и за тях ще кажеш, че са купени?

Преси има пари да си купува. Не е като Екстра Нина. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Преси има пари да си купува. Не е като Екстра Нина. :3fdb8960598fa63e:

Кралица! :3fdb8960598fa63e:

Между другото това са песните на Преслава (до 2008), които имат над 1 милион гледания в канала на Планета, а някои вече имат и по 2-3 милиона:

- Обичам те

- Дяволско желание

- Завинаги твоя

- Финални думи

- Нямам право

- И когато съмне

- Лъжа е

- Водка с утеха

- Последен адрес

- Новата ти

Дай Боже всекиму с толкова незатвърдени песни и то с гледания генерирани в периода 2013-2017 :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...