PHILIPP PLEIN Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Снощи още веднъж се уверих, че Галин е голямата звезда на поп флка в момента, пуснаха всичките му песни от 2 години насам. И си мислех, че "5,6,7,8" не е хит, а то какво чудо е на припева... Че то и на "Нека да е тайно" как се избухваше. Той и Галена определено дръпнаха много пред другите. Фики и Преслава никакви ги нямаше. Между другото не бях ходил в Provocateur в София, оказа се почти толкова добра колкото Мегами-то. И btw онова нещо "За патрона" е другата изненада, заедно с "Моро му" са трите песни, на които се чуваха повече хората как се дерат. Този клуб не е ли на Петко Димитров? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Този клуб не е ли на Петко Димитров? Нямам представа, точно срещу Народното събрание е и цяла нощ пускаха супер готините песни, стари, нови. Много ми хареса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Снощи още веднъж се уверих, че Галин е голямата звезда на поп флка в момента, пуснаха всичките му песни от 2 години насам. И си мислех, че "5,6,7,8" не е хит, а то какво чудо е на припева... Че то и на "Нека да е тайно" как се избухваше. Той и Галена определено дръпнаха много пред другите. Фики и Преслава никакви ги нямаше. Между другото не бях ходил в Provocateur в София, оказа се почти толкова добра колкото Мегами-то. И btw онова нещо "За патрона" е другата изненада, заедно с "Моро му" са трите песни, на които се чуваха повече хората как се дерат. И аз съм се убедила в това (спрямо Галин).Най-много се избухва на неговите песни-особено на "На Египет фараона" е винаги добре приемана както и "Царя на купона" дори и "Готина кола" пуснаха 2 пъти вчера,което ме учуди."Нека да е тайно" също се върти ,въпреки че е на 1 година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Иска ти се Тя затова има най-много харесвания и гледания от всички ретро песни в канала на Планета и то качени едва преди 3 години - или и за тях ще кажеш, че са купени? Видяхме и "хитовете".. Само 6-7 години след, като са излезли беше мъртвило и почти нулева реакция на тях. За справка- концерти от НДК, Арена и т.н т. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Снощи още веднъж се уверих, че Галин е голямата звезда на поп флка в момента, пуснаха всичките му песни от 2 години насам. И си мислех, че "5,6,7,8" не е хит, а то какво чудо е на припева... Че то и на "Нека да е тайно" как се избухваше. Той и Галена определено дръпнаха много пред другите. Фики и Преслава никакви ги нямаше. Между другото не бях ходил в Provocateur в София, оказа се почти толкова добра колкото Мегами-то. И btw онова нещо "За патрона" е другата изненада, заедно с "Моро му" са трите песни, на които се чуваха повече хората как се дерат. Абсолютно! Като отидеш на дискотека и все едно си на участие на Галена и Галин. А Галена я пускат много и със старите песни.Миналата сряда като ходих последно звучаха Моро му( 3 пъти),Мина ми, Пей сърце , МамаУраган ( на частта с поп песните) и към сутринта от ретрото звучаха Кой, Пак ли, Дж ме издаде, Спри ме и Душата ми крещи. Това са 9 песни на един изпълнител в 1 вечер. Тотална доминация! Галин е следващият с доста пускани песни - Фараона, дуета с Емануела, Царя на купона, С мене да вървиш, Роклята ти пада и от ретрото само Момче без сърце. Ивана и Тони Стораро също много ги пускат в ретрото. На Ивана почти всяка стара песен съм чувала в различни вечери.Даже те двамата са единствените от по-старото поколение, на които се кефят зверски много младите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Голяма. Дано направи пак някоя такава песен със силно послание и по-екзотичен/етно отсвир, че аман от Калин Димитров. Нищо лично, добър е - просто й е време за нещо ударно. Страхотен клип, между другото. Не знам защо не се дава за пример. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Абсолютно! Като отидеш на дискотека и все едно си на участие на Галена и Галин. А Галена я пускат много и със старите песни.Миналата сряда като ходих последно звучаха Моро му( 3 пъти),Мина ми, Пей сърце , МамаУраган ( на частта с поп песните) и към сутринта от ретрото звучаха Кой, Пак ли, Дж ме издаде, Спри ме и Душата ми крещи. Това са 9 песни на един изпълнител в 1 вечер. Тотална доминация! Галин е следващият с доста пускани песни - Фараона, дуета с Емануела, Царя на купона, С мене да вървиш, Роклята ти пада и от ретрото само Момче без сърце. Ивана и Тони Стораро също много ги пускат в ретрото. На Ивана почти всяка стара песен съм чувала в различни вечери.Даже те двамата са единствените от по-старото поколение, на които се кефят зверски много младите. Толкова пъти съм ходила на дискотека и никъде не съм чувала на Галена от ретрото повече от Кой,Пак ли и Спри ме "Роклята ти пада" също не я пускат освен ако не си я поръча някой,което е голяма загуба,защото е много готина и свежа песента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Певица на 2001 година - Ивана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Мине се не мине и някой избълва някоя простотия като горните постове. Преслава, Фики, Емилия и останалите не ги пускат, само на Галин песните, които дори той не пее на собствените си участия. :1000 (29): Още повече да сравняваш тази дупка с Мегами е абсолютен таш*к. :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Толкова е хитова, че пее песни на колежки.... https://www.vbox7.com/play:aefb52f6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Певица на 2001 година - Ивана Една от най-нагласените излагации евър. Наградата си беше за Глория. Веднага след нея бяха Кама и Деса. Ивана с една"Грешна нощ" да я титулуват тогава... Ясно от кога са стартирали пазарлъците. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Една от най-нагласените излагации евър. Наградата си беше за Глория. Веднага след нея бяха Кама и Деса. Ивана с една"Грешна нощ" да я титулуват тогава... Ясно от кога са стартирали пазарлъците. Ивана още със "Сто патрона" изстреля много на високо....да не забравяме, че и от албумът имаше много хитове, а пък след това и вторият албум и "Грешна нощ" двойно я изстреля още повече нагоре....хубави времена бяха! Липсва ми концертите на Нов Фолк Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Толкова е хитова, че пее песни на колежки.... https://www.vbox7.com/play:aefb52f6 Че какво лошо има да пееш песни на колежки?Така поднасяш малко разнообразие на публиката. Аман от претенциите на някои Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Че какво лошо има да пееш песни на колежки?Така поднасяш малко разнообразие на публиката. Аман от претенциите на някои Яд го е, защото неговата Кама не може да изпее "Лъжа е" или "Дяволско желание" а там се иска глас, глас и глас Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Една от най-нагласените излагации евър. Наградата си беше за Глория. Веднага след нея бяха Кама и Деса. Ивана с една"Грешна нощ" да я титулуват тогава... Ясно от кога са стартирали пазарлъците. Гавра на десетилетието. Явно тук е подписала ония договор. Камелия с хита на годината и инерцията от Златна рибка, Глория с албума, Деса и тя беше с Бели нощи и инерция от 2000. И накрая - Ивана. Не,че не беше фурор 100 патрона, ама е ясно че е нагласена награда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 А бе Ивана си пее жената, няма какво да се лъжем....пее си много хубаво, дори настръхвам на това изпълнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Ивана още със "Сто патрона" изстреля много на високо....да не забравяме, че и от албумът имаше много хитове, а пък след това и вторият албум и "Грешна нощ" двойно я изстреля още повече нагоре....хубави времена бяха! Липсва ми концертите на Нов Фолк Да бе - ама хитове имаха всички тогава. Да дадем тогава Певица на 2000 и на Силвия заради "Просякиня", на Валя заради "Ще горя", на Мира заради "Летвата", на Цветелина, на Петра и на кого ли още не. Не върви някак. Троянският кон си е троянски кон. 2001-ва наградата й е незаслужена. Някои други от следващите - може би да. Но не всички. Ивана стана име 2003. Дотогава си имаше просто два-три хита. Гавра на десетилетието. Явно тук е подписала ония договор. Камелия с хита на годината и инерцията от Златна рибка, Глория с албума, Деса и тя беше с Бели нощи и инерция от 2000. И накрая - Ивана. Не,че не беше фурор 100 патрона, ама е ясно че е нагласена награда. Абсолютно. Няма какво да се допълни. Нищо лично към нея, но просто навреди на бизнеса тогава, което не се връзва с имиджа на Майка Тереза, който сама се опита да си изгради. Към днешна дата е със статут на легенда за поп-фолка. Бачкала е, заслужила си е успехите, но това не променя някои не съвсем коректни методи по налагането й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Яд го е, защото неговата Кама не може да изпее "Лъжа е" или "Дяволско желание" а там се иска глас, глас и глас Тук си мнооого прав!За такива песни не минават показване на силикони и подвиквания на публиката. Галена тук много добре си тръгна преди "Лъжа е",че щеше да изплаши публиката П.С. Интересно ми е на какво ще ги научи Кама в Гласа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Толкова пъти съм ходила на дискотека и никъде не съм чувала на Галена от ретрото повече от Кой,Пак ли и Спри ме "Роклята ти пада" също не я пускат освен ако не си я поръча някой,което е голяма загуба,защото е много готина и свежа песента. Еми честно казано не ми дреми дали си ги чувала. Аз съм ги чувала тези всички миналата седмица, а иначе са пускали почти всяка песен на Галена от 2008 насам, а специално "Кой" не я пропускат и 1 вечер, когато и да съм била след 2013 г. Ама то като търсиш ПОСТОЯННО как да се заядеш с Галена очаквам да кажеш скоро, че изобщо нейне песен не се пуска. Това всеки втори пост да ти е за някой, който уж не харесваш е смешно, но ти си знаеш де.:1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Голяма. Дано направи пак някоя такава песен със силно послание и по-екзотичен/етно отсвир, че аман от Калин Димитров. Нищо лично, добър е - просто й е време за нещо ударно. Страхотен клип, между другото. Не знам защо не се дава за пример. Тази ми е много любима! Калин преди правеше много добри парчета. Сега е зациклил нещо, но е въпрос на време да получи пак вдъхновение и да създаде нещо уникално като "Тихо ми пази" например. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Аман от тая GSimeonova Аман от тъпите и постове против Галена! Аман беее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Аман от тая GSimeonova Аман от тъпите и постове против Галена! Аман беее Това "Аман" винаги го свързвам с Джена в периода й с Оцковите песни 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Това "Аман" винаги го свързвам с Джена в периода й с Оцковите песни 😂 Много ми е любима тая дума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Тази ми е много любима! Калин преди правеше много добри парчета. Сега е зациклил нещо, но е въпрос на време да получи пак вдъхновение и да създаде нещо уникално като "Тихо ми пази" например. Тихо ми пази е на Спас Лазаров, а не на Калин Димитров Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Еми честно казано не ми дремe дали си ги чувала. Аз съм ги чувала тези всички миналата седмица, а иначе са пускали почти всяка песен на Галена от 2008 насам, а специално "Кой" не я пропускат и 1 вечер, когато и да съм била след 2013 г. Ама то като търсиш ПОСТОЯННО как да се заядеш с Галена очаквам да кажеш скоро, че изобщо нейне песен не се пуска. Това всеки втори пост да ти е за някой, който уж не харесваш е смешно, но ти си знаеш де.:1000 (29): Смешно ми е просто как се говорят простотии как пускали песента с Дж-ея като никой дори не помни за съществуването й.За "Кой" няма какво да отричам при положение , че е една от най-хубавите и стойностни песни от последните години и която си остава във времето , редом до "Хабиби".Интересно ми е къде са онези гласени за вечни хитове Пантери,Каравани,Тропикани и прочие? А фенове на "певици" със съмнителен пол да не се обаждат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари