Cally-Pressyfan' Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Кели, имаш ли очаквания за нашата? Дали ще изненада всички и ще гръмне с хит? Ами като разбрах кой е композитора, не знам какво да очаквам Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Алисия ft. Тони Стораро - Добре ти беше #soon Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Галена е записала песен от Akcent в началото на месеца. Сигурно пак за лятото ще я пусне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Salvatore, виж косата и обеците - не ти ли прилича на стила ѝ през 2007 - върховният миг в кариерата на П. https://www.instagram.com/p/BS42Z7UjhTw/?taken-by=preslava__ Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 http://m.flagman.bg/article/125827 Хаха Весо фена ще си има май проблеми... Реших да разгледам инстаграма му да видя какви още простотии има, и е дал адреса на Мара, откраднал е и снимал сметките й за вода. Не е добре определено, баси манията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Малеееее.. Весо Фена е първата жертва на чалгата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Мисля, че са го уволнили от СУ, не го виждам от около месец Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Като кинтите спра ти на тебе... Много е готина тук! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Мисля, че са го уволнили от СУ, не го виждам от около месец Тотална деградация от страна на университета, да го назначат за охрана. Дъното! Щях да припадна като го видях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Преслава и Галена си харесват повечето общи снимки,на които ги тагват феновете в Инстаграм дори и Преси е коментирала една такава свързана с общия им концерт в Шумен с Фики.Дали са се сдобрили? П.с. Петето като твърди , че въртят дадени песни да пуска и доказателства(клипове),че така на думи всеки може да си измисля каквото му скимне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Kams procuction ... soon Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Преслава с лайв в Инстаграм.Каза,че "Зле разпределени" и "От мен питието" са били клипирани ,но не се е харесала.Обяви и концерта с Галена и Фики в Шумен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Преслава с лайв в Инстаграм.Каза,че "Зле разпределени" и "От мен питието" са били клипирани ,но не се е харесала.Обяви и концерта с Галена и Фики в Шумен Някои от кадрите на "От мен питието" са включени в "Разкрий ме". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Някои от кадрите на "От мен питието" са включени в "Разкрий ме". Сериозно ли?Знаеш ли кои са точно? Преслава от последните песни , които излязоха харесва най-много "Дай ми още"и "И на всички като тебе" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Сериозно ли?Знаеш ли кои са точно? Преслава от последните песни , които излязоха харесва най-много "Дай ми още"и "И на всички като тебе" Тези със сигурност, за други не знам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Тези със сигурност, за други не знам... Не, само мокрите кадри с тази визия и голямата чаша: Също беше използвала този тоалет от "От мен питието", но с друга прическа: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Сериозно ли?Знаеш ли кои са точно? Преслава от последните песни , които излязоха харесва най-много "Дай ми още"и "И на всички като тебе" Само кадрите с водата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Не, само мокрите кадри с тази визия и голямата чаша: Също беше използвала този тоалет от "От мен питието", но с друга прическа: Кадрите с водата са убийствени!Жалко,че не е пуснала двата клипа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Salvatore, виж косата и обеците - не ти ли прилича на стила ѝ през 2007 - върховният миг в кариерата на П. https://www.instagram.com/p/BS42Z7UjhTw/?taken-by=preslava__ Истинска кралица! Гледа ли и лайфа днес? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Истинска кралица! Гледа ли и лайфа днес? Нямах тази привилегия. Каза ли нещо интересно? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Нямах тази привилегия. Каза ли нещо интересно? Преслава с лайв в Инстаграм.Каза,че "Зле разпределени" и "От мен питието" са били клипирани ,но не се е харесала.Обяви и концерта с Галена и Фики в Шумен Преслава от последните песни , които излязоха харесва най-много "Дай ми още"и "И на всички като тебе" Снима се с фенове,с едни дори се прегръщаше отделно.Беше много сладка. Срам я беше да пуши цигара пред хората,които я гледаме и се обръщаше като дърпа За новата песен нищо не издаде.Играеше по едно време федербал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Игра федербал също Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Защо За патрона не се появява вече отстрани в Ютуб? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Игра федербал също Обсъждаха един спортист как имал волята да тренира и се питаше кога и на нея ще й дойде мотивацията П.С.Lucy е брутална на аватара ти!Чакаме ли 18сти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Нямах тази привилегия. Каза ли нещо интересно? Не, само чете имена на хора и градове и праща целувки през 1 минута :1000 (29): Иначе е готина де, някакви деца ходиха да се снимат с нея през 2 минути.. на никой не отказва като я снимат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари