Senhor Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Защо За патрона не се появява вече отстрани в Ютуб? Развалило си е видеото, както на Яница успокоителното, в попнейбъла от топ 5 падна към края на 40-то някъде за една седмица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Онур: Кой е режисьора на клипа на новата песен? П: А има ли такава, Онур? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Лайфа на Преслава https://www.facebook.com/PreslavaTV/videos/...492257621385217 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 "Как да си го наглася, че да ми е удобно, бе хора.. освен да клекна и да го оставя така " Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 искам и Галена Лайф Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Снима с всеки а ? Правим ли се на Галена ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Teзи LIVE чатове ще пенсионират Емилия Стоянова и Открития и' микрофон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Онур: Кой е режисьора на клипа на новата песен? П: А има ли такава, Онур? Е, не е ли снимала? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Е, не е ли снимала? Снимала е, ама се прави на ударена, че да "изненада" всички ни. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Е, не е ли снимала? Тя обича да крие всички детайли до последно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Teзи LIVE чатове ще пенсионират Емилия Стоянова и Открития и' микрофон. Дай Боже Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Обсъждаха един спортист как имал волята да тренира и се питаше кога и на нея ще й дойде мотивацията П.С.Lucy е брутална на аватара ти!Чакаме ли 18сти? Ох, даа, нямам търпение вече. Много искам да видя неиздадените клипове на Преска. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Преслава какъв проблем има с "Звездно"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Преслава какъв проблем има с "Звездно"? Никакъв? Ще има интервю за Звездно тия дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Никакъв? Ще има интервю за Звездно тия дни. А Автограф? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Никакъв? Ще има интервю за Звездно тия дни. Ми като я питаха в лайв чата, отговори някво такова, че с 300 зора е дала интервю там и то е казала две думи и до там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 - С Джена обсъждали ли сте нова песен? Преслава: Не сме обсъждали, но аз много я харесвам и нямам нищо против ако ме покани. Преслава от последните песни , които излязоха харесва най-много "Дай ми още"и "И на всички като тебе" Мачка с вкус! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Очаквам и на Андреа кариерата да възкръсне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Невероятна песен! Любимата ми на ЯНИ и за цялата 2017 изобщо Скоро 5 млн. гледания Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 17 МЛН Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Надявам се да ви хареса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Teзи LIVE чатове ще пенсионират Емилия Стоянова и Открития и' микрофон. Няма как, вързала си е гащите, за разлика от Маргарита Лозанова. Силата на "Сигнал+" е в новините, а не в интервютата. Аз се разхождам из всякакви политически, светски и най-вече в спортни сайтове. Всички те, ако трябва да цитират нещо за чалгата, в едно 90% от случаите се позовават на "Сигнал+", а не на други чалга сайтчета. Дори в сайта на Планета да напишат нещо, ако не го потвърди с малко каре или статийка Емилия Стоянова, никой не му има доверие. Емилия излезе по-хитра и прозорлива от Маргото и затова оцеля. Заложи на обективната безпристрастност, а Маргото искаше да моделира чалгата, с което навлезе в територията на Пайнер, Касъмовите и т.н. което и изяде главата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Ти ме преценяваш само с очи! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Няма как, вързала си е гащите, за разлика от Маргарита Лозанова. Силата на "Сигнал+" е в новините, а не в интервютата. Аз се разхождам из всякакви политически, светски и най-вече в спортни сайтове. Всички те, ако трябва да цитират нещо за чалгата, в едно 90% от случаите се позовават на "Сигнал+", а не на други чалга сайтчета. Дори в сайта на Планета да напишат нещо, ако не го потвърди с малко каре или статийка Емилия Стоянова, никой не му има доверие. Емилия излезе по-хитра и прозорлива от Маргото и затова оцеля. Заложи на обективната безпристрастност, а Маргото искаше да моделира чалгата, с което навлезе в територията на Пайнер, Касъмовите и т.н. което и изяде главата. Коя е Марго? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари