Western Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Това лято кака ви Марче скандализира с песен от Криско. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Това лято кака ви Марче скандализира с песен от Криско. От къде пари, нали я остави спонсора? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Николета и Моника май са в добри отнощения https://www.instagram.com/p/BTCX6UQBrH9/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Кога ще пуснат на Алисия клипаааа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 За тази "атомна бомба" ли говореше Марчелита,че готви песен от Криско? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Преслава толкова самовлюбена и нарцистична в тоя лайв чат. Анелия най-после прилича на човек! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Борис Дали ще пуска дует + самостоятелно парче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Къде е това интервю с Галена в "Комбина". Някой, ако може линк нещо. Защо не го намирам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Анелия - Като за последно музика и аранжимент: Даниел Ганев текст: Петя Радева Анелия - ... музика и аранжимент: Артур режисьор: Bashmotion SOON Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Анелия - Като за последно музика и аранжимент: Даниел Ганев текст: Петя Радева Анелия - ... музика и аранжимент: Артур режисьор: Bashmotion SOON Бълваме ли "като за последно"? :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Къде е това интервю с Галена в "Комбина". Някой, ако може линк нещо. Защо не го намирам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Жалко, че се е отказала от баладата. Тези с най-тежките текстове се харесват най-много. Иначе добре, че се е спряла на "Като за последно", защото се колебаеше между това заглавие и "Искам те в сърцето". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Водещата Петя Костуркова не пропуска да пита Фики и кога се очаква дуета му с Галена, за който вече са говорили в “Звездно”. Певецът не се обвързва със срокове, защото неговата колежка е тази, която движи проекта. Фики издава, че песента е балада, а аранжименът е на Даниел Ганев. “Очаквам с нетърпение да снимаме клипа, защото нашите проекти с Галена винаги са имали успех. Когато с нея се съберем на едно място, в една песен, това се харесва на хората. Надявам се и новата песен да успее да докосне сърцата им.” Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Фокси, снимките на Рени не са ли от Мистик във Видин /14.04/? Да не си поръчал ти статията? :1000 (29): https://www.facebook.com/profile.php?id=100...p;hc_ref=SEARCH Рени е качила live от участието. Не е толкова зле. Не съм поръчвал нищо. А и аз не ходя при кретените на Джордана в "Мистик", а в "Ривиерата" или в "Шампиона", който ми е на 50 метра от терасата. И без това Белан ще изкупи всички свестни кръчми в града, чрез авера си Джордан. Дрогата се завръща след 10 години в града с тоя бандит. Трябва да го прибираме бързо. Анелия е първата българска певица с резиденция в Драгалевци! Абсолютно невероятно! Изтрили са всички церемонии на наградите от канала на Планета. Пречи им една руса бивша тяхна певачка, на кадрите. Трябва да изрежат всичко и тогава да ги качат, че да не знаят децата защо стадионите са били пълни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Анелия поне е хубава и има лъчезарна усмивка, нищо, че една зелка има повече умствен потенциал от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Нямаше ме поне 4-5 дни, а тук са писани само 2-3 страници. Тоя форум си замина, като чалгата.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Нямаше ме поне 4-5 дни, а тук са писани само 2-3 страници. Тоя форум си замина, като чалгата.... Както Камелия от първите места Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Както Камелия от първите места Чети това, мисли (ако можеш) и дерзай! ..... но пък няма как да не намигна на едни хора, като обобщя онова, което никой не иска да каже тази пролет. Чалгата през 2017 година е равна на Кама + Деса в риалитата и нищо друго. Никой друг просто не съществува в този бизнес, никой.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Анелия как не заспа на тоя стол не знам...все едно на сила са я замъкнали там. По-скучно интервю скоро не е имало. А каква мъка е да я слушаш да не говорим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Аз пуснах сега Анелията д я слушам и колкото и да не исках да хейтя на 10та минута вече исках да я почвам с тачката през главата... Не мога да повярвам, че 15 години си сред топа, сред елита на БГ, вряла си, видяла си и 2 и 200, но дори капка градация или развитие в мислене, говорене и поведение пред медии. И отгоре на това си личи фалша и струи неуважение към феновете и въпросите им от всеки неин отговор. Сякаш на сила е там, на сила диша и живее... И едни заучени предварително фрази, не отговарящи на същността и егото и... Представям си как вече си гушка статуетката за видеоклип и отдавна е забравила изявленията за това как щяла да я даде на режисьора... Дори се чудя как толкова глупава, а толкова оцеляваща сред конкуренцията и сред акулите в живота. Може би глупостта и помага. Толкова бездушна ми идва. Нз в моята програма ли е бъгът Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Аз пуснах сега Анелията д я слушам и колкото и да не исках да хейтя на 10та минута вече исках да я почвам с тачката през главата... Не мога да повярвам, че 15 години си сред топа, сред елита на БГ, вряла си, видяла си и 2 и 200, но дори капка градация или развитие в мислене, говорене и поведение пред медии. И отгоре на това си личи фалша и струи неуважение към феновете и въпросите им от всеки неин отговор. Сякаш на сила е там, на сила диша и живее... И едни заучени предварително фрази, не отговарящи на същността и егото и... Представям си как вече си гушка статуетката за видеоклип и отдавна е забравила изявленията за това как щяла да я даде на режисьора... Дори се чудя как толкова глупава, а толкова оцеляваща сред конкуренцията и сред акулите в живота. Може би глупостта и помага. Толкова бездушна ми идва. Нз в моята програма ли е бъгът А може би всичко е една актьорска игра за пред камерата на Стояновица? Всички помним как заплашваше, че ще се самоубие, ако не й дадат "Певица на годината".. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Тя изобщо не е съгласна за тази награда, пък какво остава да я гушка. А и липсваха доста фрази, които преди казваше по 5 пъти в интервю. :1000 (29): И как почна да се хили като я питаха за "По-силно можемЕ ли" :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 ... но пък няма как да не намигна на едни хора, като обобщя онова, което никой не иска да каже тази пролет. Чалгата през 2017 година е равна на Кама + Деса в риалитата и нищо друго. Никой друг просто не съществува в този бизнес, никой.... Това е най неочакваното за мен твое заключение, с което дори съм съгласен на 80 процента, но аз още от преди години повтарям колко тежест имат изяви в подобни формати за изпълнителите. Особено като си изиграеш добре картите. Това, което получи Камелия от този формат няма равно нито с хонорари, нито с турне, защото масовото одобрение ти създава имиджа и името, а не бълването на придукция през 3 месеца. Кама спечели точка за бранша и разби много митове за фолкпевиците. Така че едно такова участие не е просто реклама и хонорари. А може би всичко е една актьорска игра за пред камерата на Стояновица? Всички помним как заплашваше, че ще се самоубие, ако не й дадат "Певица на годината".. Ем точно това внушение целях с поста си. Потресен съм от зле изиграната роля и се замислих за простия човек с положение в обществото по принцип. Анелия ми е като една Бай Ганьовица... Ни изцепките на ема, ни на деса, ни на Софка могат да се мерят с това животно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Анелия е уникат! Няма по-смотана жена в този бизнес. Но този нейн недостатък е полезен за публиката. В своята перманентна неграмотност и човешка простота, тя ни предава в буквален смисъл всичко от кухнята на Пайнер без да иска и без въобще, да се налага да питаме някой "вътрешен" или ние, да се правим на "вътрешни". Анелия: - Никога повече няма да има награди.... превод: - Митко Пайнера в момент на афект е казал, че никога повече няма да им прави награди Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари