hohster Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Всичко, до което се докосне Деса, е обречено на провал Вярно е ! Eто другото докоснато Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Ако повече в жанра гониха такъв тип представяния и концерти, сега нямаше да си говорим за залез и девалвация на жанра. За съжаление след Глория Емилия е другата, която е концертен тип певица. Дотам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Ако повече в жанра гониха такъв тип представяния и концерти, сега нямаше да си говорим за залез и девалвация на жанра. За съжаление след Глория Емилия е другата, която е концертен тип певица. Дотам. Обичам я бе!!! Сега съм го надул яко тоя микс и съседите да чуят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kotaraka Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 "В друг живот"(9.7),"И това ще преживея"(4 млн) и ако броим "Болка в минути"(9 млн) + новата.Това общо взето са й най-гледаните балади за последните години,а "В друг живот" беше на 3то място в хитовете за 2ро тримесечие след "Пей,сърце" и "Няма да ти пиша",което си е голямо постижение за балада.Просто Деси Слава има много красив тембър и самото изпяване е много въздействащо. Нали знаеш че "Болка в минути" и "Аз бях тук" са на Константин Човекът е платил и за песента и за клипа и всичко. Не виждам смисъл да ги пишете така все едно са самостоятелни на Десислава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Нали знаеш че "Болка в минути" и "Аз бях тук" са на Константин Човекът е платил и за песента и за клипа и всичко. Не виждам смисъл да ги пишете така все едно са самостоятелни на Десислава. +1 Успокойте се малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Това е на летището.. Къде е тръгнала Преслава? Преди дни беше с Галин в Барселона Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Нали знаеш че "Болка в минути" и "Аз бях тук" са на Константин Човекът е платил и за песента и за клипа и всичко. Не виждам смисъл да ги пишете така все едно са самостоятелни на Десислава. За това и съм написала ако броим тях,защото включването на Деси в тях не е толкова голямо,но е доста въздействащо. Но нали всичко , което докоснела е било обречено на провал за това "От утре ще е друго","Болка в минути " и "Златото ми" бяха толкова успешни А и аз изобщо не съм се ядосвала,че да се успокоявам. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 За това и съм написала ако броим тях,защото включването на Деси в тях не е толкова голямо,но е доста въздействащо. Но нали всичко , което докоснела е било обречено на провал за това "От утре ще е друго","Болка в минути " и "Златото ми" бяха толкова успешни А и аз изобщо не съм се ядосвала,че да се успокоявам. :1000 (30): Носи се слух, че първото ти име е Гюрга. Гюрга от Якоруда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Баси скуката, преди не смогвах да изчета писаниците ви, а сега с дни не върви темата. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Носи се слух, че първото ти име е Гюрга. Гюрга от Якоруда. Нито името е близко до истината,нито града.Но да се носят-не ми дреме особено Емануела записа нова песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Нито името е близко до истината,нито града.Но да се носят-не ми дреме особено Емануела записа нова песен Мачкай, и защитавай Преслава с цената на всичко, като тигрица! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Как не можа да се оцени тая песен на Теодора... Толкова музикантска, толкова добре изпята, че и клипа си го бива. Не знам защо не я приемат извън нейния стил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid...157904450943923 Думите са излишни! #mega #giga #tera #HIT Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Как не можа да се оцени тая песен на Теодора... Толкова музикантска, толкова добре изпята, че и клипа си го бива. Не знам защо не я приемат извън нейния стил. Може би, защото изтече демото. Иначе съм съгласен - любимата ми песен на Тодорка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 На Теодора това и е най-яката песен, като изключим тупалките със Силвър и пеперудките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 И с тази е така, единствените 2 песни, дето ѝ харесвам. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Теда мачка от самото начало. Има доста добра дискография до момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Всичко, до което се докосне Деса, е обречено на провал Desa нема общо с провала на Маги. Деса що не се провали... Феновете не искаха маги. Нямаше участия. И Йовко Петров не се постара много. С Деса по му се получаваше. А Джемилето имаше възможност да използва малкото, което и даде Деса и да продължи, както направи Надето с Дийп Зоун, а сега сама. До каквото се докосне кака ви Деса става скандал и цялата държава говори за това. Фенвете на Глория се превъзнасят по страхотни ретро парчета ма Гло. Проблема не е в публиката , а в качеството на продукцията на Глория, което е доста ниско за мое и ваше съжаление. Деси Слава как направи сума и хитове по нейна музика за една година и то стойностни неща. Хем балади, хем по нейна музика, хем пипнати и барнати откъм изпяване. Участията и в песните на Коце са едни от най силните фт-та изобщо. Толкова душа и глас има в 40 сек партии. Глория не може да докосне хората. И по сборни кнцерти я отпращат с досада, ащото няма химия между нея и публиката. Освен вярната и такава, която също не слуша много новите и неща. Прото връх ще и останат старите неща преди 2004 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Старо, не знам дали сте го коментирали. Пее като звяр. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Слави, можеш ли да говориш за ангелогласната, без да намесваш Глория?? Да чуе как се пее и да види поведение на сцена от ей това долу. Впрочем къде беше Деса в този период и спомняш ли си какво пееше?? Някой да й помни Зайчетата и простотиите? Глория има песни като "Пясъчни кули", "Прегърни ме", "До последната сълза", "Утре ще е по-добре", "Всеки си плаща", "Ако счупят всяка нота", "Можеш ли да ме обичаш", "Вярвам в любовта", "Двойна игра", които са класи над бълвочите, които се пускат в жанра от 2010 година насам. Съжалявам. Хитове или не, песните са хубави и са авторски. Има кой да ги слуша, не се притеснявайте. Просто ти си в друга среда. Но не си мисли, че Десислава е онази Десислава с позициите от 2002. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Desa нема общо с провала на Маги. Деса що не се провали... Феновете не искаха маги. Нямаше участия. И Йовко Петров не се постара много. С Деса по му се получаваше. А Джемилето имаше възможност да използва малкото, което и даде Деса и да продължи, както направи Надето с Дийп Зоун, а сега сама. До каквото се докосне кака ви Деса става скандал и цялата държава говори за това. Фенвете на Глория се превъзнасят по страхотни ретро парчета ма Гло. Проблема не е в публиката , а в качеството на продукцията на Глория, което е доста ниско за мое и ваше съжаление. Деси Слава как направи сума и хитове по нейна музика за една година и то стойностни неща. Хем балади, хем по нейна музика, хем пипнати и барнати откъм изпяване. Участията и в песните на Коце са едни от най силните фт-та изобщо. Толкова душа и глас има в 40 сек партии. Глория не може да докосне хората. И по сборни кнцерти я отпращат с досада, ащото няма химия между нея и публиката. Освен вярната и такава, която също не слуша много новите и неща. Прото връх ще и останат старите неща преди 2004 Е, Анелия не кавърдиса ли този бълвоч на ДжАмилето? По-добре, че се е отказала, аман от такива като нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Глория има песни като "Пясъчни кули", "Прегърни ме", "До последната сълза", "Утре ще е по-добре", "Всеки си плаща", "Ако счупят всяка нота", "Можеш ли да ме обичаш", "Вярвам в любовта", "Двойна игра", които са класи над бълвочите, които се пускат в жанра от 2010 година насам. Съжалявам. Хитове или не, песните са хубави и са авторски. Има кой да ги слуша, не се притеснявайте. Просто ти си в друга среда. Но не си мисли, че Десислава е онази Десислава с позициите от 2002. И този страхотен некомерс, който обожавам, жалко, че не стана хит! "Не лъжи на колене" също я забравяте, а вече трето или четвърто копие на нея се прави в жанра. Уж Глория не хитова, не интересна, а все нея копират и кавърдисват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 И този страхотен некомерс, който обожавам, жалко, че не стана хит! "Не лъжи на колене" също я забравяте, а вече трето или четвърто копие на нея се прави в жанра. Уж Глория не хитова, не интересна, а все нея копират и кавърдисват. Аз просто изброявам по-популярните песни, които имат и клипове. С риск да стана нагъл ще добавя и "Давай, за да получаваш" - песен, която малцина знаят и която не получи никаква реализация - но първо, Глория си спази обещанието тогава и помогна на млад талант от Мюзик айдъл и второ - направиха убийствено поп/рок парче с брутален текст на българо-македонски. Мина и замина, никой не отрази песента... но нека не се правят някои хора, че Глория си е плюла на нивото. Това, че българинът е прост или че му се поднасят само циганиите... чий проблем трябва да е? И "Обратно броене", "Ненаситна" и Циганите са супер песни. Просто Глория зацикля с текстовете на моменти - има си една любима тематика за мъжете, които не я заслужават... и през две-три песни си я преповтаря, но това не означава, че прави само това. И мен ме е яд, че спря да пише нейни си неща и че не експериментира като преди, но пак на фоната на цялата паплач си запази реномето на уважавана певица, на чиито концерти хората не ги е срам да отидат. Другите нека си правят песни за дискотеките и да пеят "майната ти на тебе". Станали на 50 години и пеят за кучки и за бивши... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари