foxy_vd Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Не, че нещо имам против формата, но все пак.... за статистиката.... „Капките“ пред провал! Творческa импотентност тресе сценаристите, а Зуека и Рачков въртят стари номера от минали сезони Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Магда - Неотразимата скоро Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Това не променя факта, че Рони има една от най-силните дискографии в бранша! Силни бяха сръбските компилации, от които си набираше песни на кило. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Тука скоро, като казах, че Камелия и Глория са приятелки, форумните отворковци ми се изсмяха. Ето какво казва Глория по отношение на Камелия в последния брой на списание "LoveStyle": "Камелия ми е много близка. Често говорим откровено за нещата, които касаят нашия бизнес, и си помагаме взаимно. Аз обичам такива хора, знаещи какво искат и как да го постигнат. Симона също много я харесва като човек и професионалист. Оценяваме това, че Камелия се обърна на изпълнението й, но дъщеря ми учи поп и джаз музика и иска да се развива в друго поприще. Затова и отиде в отбора на Иван Лечев. Няма нищо лично“, заяви Глория. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Ужас Кое и е ужаса?? Представям си ти ква си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Кое и е ужаса?? Представям си ти ква си. Цялото й лице е в дупки. Това е тема за поп фолк ,а не за това как изглеждат потребителите :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Тука скоро, като казах, че Камелия и Глория са приятелки, форумните отворковци ми се изсмяха. Ето какво казва Глория по отношение на Камелия в последния брой на списание "LoveStyle": "Камелия ми е много близка. Често говорим откровено за нещата, които касаят нашия бизнес, и си помагаме взаимно. Аз обичам такива хора, знаещи какво искат и как да го постигнат. Симона също много я харесва като човек и професионалист. Оценяваме това, че Камелия се обърна на изпълнението й, но дъщеря ми учи поп и джаз музика и иска да се развива в друго поприще. Затова и отиде в отбора на Иван Лечев. Няма нищо лично“, заяви Глория. Чак приятелки не са, но има една превъзбудена нотка, която се забелязва у Глория в последните няколко години, когато става въпрос за Кама. Аз прекрасно знам каква е, но не държа да се напъвам да я набивам в главите на популацията тук. Значи, коренно различният поглед към Кама, от страна на Глория тръгна от онзи неосъществен дует, който трябваше да правят двете, за концерта на Глория в НДК преди година и половина и завършват тази дълбока въздишка от Глория, след видяното в тези няколко епизода на "Гласът на България". Чак сега, 20 години, след като двете се запознаха, Глория изолира хилядите посредници (продуценти, приятели и колеги), които цели 20 години и набиваха в главата идейната линия, че Кама е врагът с партиен билет и към него трябва да се стои нащрек 24/7. Трябваше Кама да се махне от Пайнер, за да погледне Глория на нея с други очи. И чак сега, когато звездните години на Глория безвъзвратно отминаха тя се сети да прочете сама онова, което Кама педантично повтаря за нея и отношенията им вече 20 години и да разбере, че няма никакъв подтекст, двусмислие, завера или интрига. Трябваше Глория да е тотално извън борда на комерсиалната вълна, да няма никакви допирни точки с тази, от която единствено я е било страх в тези 20 години от кариерна гледна точка, поради албуми, концерти, тиражи и създадена легендарна аура около нея, че да прозре някои елементарни неща. Трябваше Кама в тези 20 години хиляди пъти да повтаря, че конкуренцията с Глория е направило от нея това, което е днес и ако не я е имало, нямаше да има и приблизително подобен краен резултат. Чак днес, когато детето на Глория е реално в ръцете на Кама, Глория разбра какъв човек е "чипровската". И не крие, че е изненадана, че е шокирана, че всичкото това работи, за нейното дете. Няма обаче да изкаже съжаление, за предрасъдъците, с които е живяла по отношение на Кама в тези 20 години. Не е и нужно, то се вижда от самолет, за този който иска да го види. И няма как да не е така, защото дойдоха времената, когато и 1 скромен коментар, дори с критична нотка носи наслада на душата така, както едно време носеше поемането на статуетката "Певица на годината". От кой го получи, а? Понякога точната дума има много по-голямо значение, от 100 позьорски коментара, а препирните за дрешки и парцалки от "Кавали", за скрап раздавана под формата на статуетки изглежда толкова тъпо, че не е дори за коментар. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Пресвета великомъченица Кама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Пак ли си пил ракия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Пресвета великомъченица Кама. Всякаква може да е, но сега всички, които я плюха са и в краката. За назидание! Е, това е да си изчакаш момента и да излезеш, с последно 10. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Всякаква може да е, но сега всички, които я плюха са и в краката. За назидание! Е, това е да си изчакаш момента и да излезеш, с последно 10. :1000 (19): Така ти изглежда само на теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Така ти изглежда само на теб Напротив, изглежда даже по-зле, отколкото го описвам. Но, чакам кралските да се засрамите, щото 10 години бяхте отвратителни.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Така ти изглежда само на теб В интерес на истината, след 20 години кариера си е много добре. Дала е пре достатъчно на чалгата- зрелища, клипове, хитове, колко клонинги се излюпиха по нейн модел. И сега на 20тата година си пръска с участия и заетост, вади качествени неща, има уважението на колегите си. Това не е малко. Сега чакаме тупалката, която е подготвила.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Кое и е ужаса?? Представям си ти ква си. На Герчака всичко за Галена е ужас :1000 (29): Комплексите са много там, не й обръщай внимание. Галена е снимала нещо със сигурност. Гримът е екстравагантен и последен писък на модата. Може да е песента от Akcent или лятното попфолк парче. Съмнявам се да пуснат баладата с Фики преди началото на есента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 На Коце песента чукна милиона На Герчака всичко за Галена е ужас :1000 (29): Комплексите са много там, не й обръщай внимание. Галена е снимала нещо със сигурност. Гримът е екстравагантен и последен писък на модата. Може да е песента от Akcent или лятното попфолк парче. Съмнявам се да пуснат баладата с Фики преди началото на есента. Или с Ена ена ена... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 На Герчака всичко за Галена е ужас :1000 (29): Комплексите са много там, не й обръщай внимание. Галена е снимала нещо със сигурност. Гримът е екстравагантен и последен писък на модата. Може да е песента от Akcent или лятното попфолк парче. Съмнявам се да пуснат баладата с Фики преди началото на есента. Да, усещам я че е комплексарка. Галена изглежда много добре за току що раждала жена, не знам какъв трябва да си, за да кажеш обратното. Нямам търпение да им го начука пак с поредния шедьовър. Цура що още се крие и не обявява, че е бременна не знам. Като я видях последно но живо, сигурно беше в 5-6 месец, за къде го крие. Явно е решила да роди без да рязберем и да се завърне, все едно не е била бременна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Да, усещам я че е комплексарка. Галена изглежда много добре за току що раждала жена, не знам какъв трябва да си, за да кажеш обратното. Нямам търпение да им го начука пак с поредния шедьовър. Цура що още се крие и не обявява, че е бременна не знам. Като я видях последно но живо, сигурно беше в 5-6 месец, за къде го крие. Явно е решила да роди без да рязберем и да се завърне, все едно не е била бременна. Тя Цура да вземе да пусне нещо вече, че баладата й беше тотално разочарование, най-слабата й балада заедно с "Преди да свикна" за мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Десислава пръсна тая вечер с образа на Сюзан Бойл. Само положителни коментари, браво, показа го тоя глас най-после! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 На Коце песента чукна милиона Няма ли да ме поздравиш с някоя песен по тоя повод? Примерно с на Галин "Чу ли новините"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Няма ли да ме поздравиш с някоя песен по тоя повод? Примерно с на Галин "Чу ли новините"? ХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momcheto_muzika Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 (редактирано) Може да е всичко, но този път коментара на Foxy е много точен и на място. И за тези, които УМЕЯТ да четат между редовете , ще разберат по какъв начин МУ е обвързан коментара с отговора на Камелия в Папараци наскоро, относно отношенията им! Редактирано Април 24 от momcheto_muzika Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 На Герчака всичко за Галена е ужас :1000 (29): Комплексите са много там, не й обръщай внимание. Галена е снимала нещо със сигурност. Гримът е екстравагантен и последен писък на модата. Може да е песента от Akcent или лятното попфолк парче. Съмнявам се да пуснат баладата с Фики преди началото на есента. Няма как да се комплексирам от толкова зле изглеждаща кожа при положение , че е хвърлила луди пари по лицето си. На Деса килограмите като се коментират постоянно няма проблем,нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Няма как да се комплексирам от толкова зле изглеждаща кожа при положение , че е хвърлила луди пари по лицето си. На Деса килограмите като се коментират постоянно няма проблем,нали? Ооо, комплексирана си и още как :1000 (29): Не мога да повярвам, че Фаст от месец и дума не е казал за Галена и тъкмо когато мислиш че всичко се подрежда се появява едно безгръбначно, което да прецака всичко :1000 (27): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Ооо, комплексирана си и още как :1000 (29): Не мога да повярвам, че Фаст от месец и дума не е казал за Галена и тъкмо когато мислиш че всичко се подрежда се появява едно безгръбначно, което да прецака всичко :1000 (27): Какво прецаква бе, всеки си има мнение. Ние, като хейтим по Преслава, че е наркомански чируз, някой казва ли нещо? Ти дори си я наричал "ку*ва". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Какво прецаква бе, всеки си има мнение. Ние, като хейтим по Преслава, че е наркомански чируз, някой казва ли нещо? Ти дори си я наричал "ку*ва". Да си виждал 90% от коментарите ми да са за Преслава ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари