Сашо Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 И никой не изкарва Глория на ниво Роксана, ти луд ли си. За последн път казвам,че не мога да я поставя до Деса и Кама, като ниво на продукция в момента. Няма как Обратно броене номер 10 и тв. версии на покрива или в мазата да поставя до проекти, като Минута живот, Неповторим, В друг живот, Майната ти и т.н.т... просто нивото и е страшно ниско в.момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Айде и да пиша веднъж в тая тема. ;Д 90% от бързите песни на Глория са доста зле, абсолютно клише. Аз пак си ги харесвам и слушам, но заради изпънението. Баладите й са топ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Защо песните на Атанас Колев са изтрити, някой да знае? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Аз много харесвам Глория, но не мога да не се съглася, че ѝ е време да се пречупи малко. Не казвам да пее за кучки и боклуци, а просто да се пречупи и да изглежда като съвременен изпълнител. На мен песните ѝ в последните години ми харесват, но все нещо им липсва, за да са хитови и това определено не е пошлостта. За клиповете няма какво да говорим- 2017 сме, а не 1994. А Глория със сигурност е милионерка покрай спечеленото през най-силните години на жанра, така че не виждам проблем дори и без спонсор да стане конкурентноспособна в това отношение. Това пречупване просто ще е за нейно добро. И преди съм го казвал, но ще го кажа пак- към днешна дата тя може и да си има един останал кръг от хора, които знаят какво е постигнала и се интересуват от нея, но по-младите масово не я отразяват. А какво ще стане след 10-15 години, когото тогава техните деца ще са 'младите'? Ами Глория за жалост ще е изцяло със статут като на много от естрадните звезди, на които отдавна им е минал звездният миг и младите само са чували, че са били големи, но не го виждат. А целта на Глория като уж Кралица не е ли да е Лили Иванова на поп-фолка? Ами аз след 10-15 години виждам Деса и дори Кама да са повече с такъв статут от нея, а също така и Анелия, Преслава, Галена и т.н. Защото за да си Лили трябва да се задържиш по върховете с десетилетия, да привличаш нови и нови почитатели във всяко едно ново поколение. При Глория не виждам това да се случва, колкото и да са ѝ успешни концертите и колкото и аз самият до харесвам класата и стилът в проектите ѝ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Тук няма да променим нищо, само си коментираме и толкова. Обаче всеки, който иска промяна от Глория или която и да е друга винаги може да им пише в страниците или на лични в инстаграм. Със сигурност една добре написана критика и препоръка няма да се приеме зле от тях. Особено, когато и те усещат,че са зациклили. Повечето феновете от еуфорията при всеки нов проект величаят пресилено любимите си изпълнители и не смеят да напишат дори добре поднесена критика. Не вярвам, че ще ви блокират ако не сте съгласни за нещо с тях. Аз съм писала поне 5-6 пъти на Галена на лично в инстаграм и всеки път ме е отразявала и дори сме провеждали кратък диалог,когато й стане интересно това, което имам да кажа като идеи, препоръка и т.н Така поне сме наясно и ние и изпълнители какво трябва да се подобри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Тук няма да променим нищо, само си коментираме и толкова. Обаче всеки, който иска промяна от Глория или която и да е друга винаги може да им пише в страниците или на лични в инстаграм. Със сигурност една добре написана критика и препоръка няма да се приеме зле от тях. Особено, когато и те усещат,че са зациклили. Повечето феновете от еуфорията при всеки нов проект величаят пресилено любимите си изпълнители и не смеят да напишат дори добре поднесена критика. Не вярвам, че ще ви блокират ако не сте съгласни за нещо с тях. Аз съм писала поне 5-6 пъти на Галена на лично в инстаграм и всеки път ме е отразявала и дори сме провеждали кратък диалог,когато й стане интересно това, което имам да кажа като идеи, препоръка и т.н Така поне сме наясно и ние и изпълнители какво трябва да се подобри. Глория не е Галена, най-много да ти тегли една и да те блокира вовеки. Тя съвети и критики не желае да приема. Все пак е Кралица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Глория не е Галена, най-много да ти тегли една и да те блокира вовеки. Тя съвети и критики не желае да приема. Все пак е Кралица бах я в кралицата,искам песни като Присъда.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 бах я в кралицата,искам песни като Присъда.... Искай си. - Г. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Глория не е Галена, най-много да ти тегли една и да те блокира вовеки. Тя съвети и критики не желае да приема. Все пак е Кралица Или да те набие с букета, ако си отишъл да й поднесеш такъв, заедно с критика след участието. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Или да те набие с букета, ако си отишъл да й поднесеш такъв, заедно с критика след участието. Така ще обърне прекалено голямо внимание на жалкото ти съществуване. Пълен игнор, да се чудиш изобщо жив ли си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Така ще обърне прекалено голямо внимание на жалкото ти съществуване. Пълен игнор, да се чудиш изобщо жив ли си. Хахаха, не мога! Наистина ли го е правила или се шегуваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Хахаха, не мога! Наистина ли го е правила или се шегуваш? Добре, че е шегата да се каже истината. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Според вас дали ще успеят да напълнят стадиона? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Според вас дали ще успеят да напълнят стадиона? Да. Една позната каза,че в Шумен отдавна не е имало такова събитие и много се радват. Постерите имало в целия град и май съвпада с празник на града. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Ако ги пускат без билети може и да го напълнят. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Защо вече не ротират "Издислав" ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Защо вече не ротират "Издислав" ? Защото Петя Костуркова каза на Фики, че имал горчив опит с проектите на чужд език в последното му интервю. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Драма, достойна за „Оскар“, се разиграва в новия клип на Алисия „Добре ти беше“. Също толкова драматични се оказали и снимките за него. Просто нищо не вървяло по предвидения план. :roll1::roll1::roll1::roll1: платените статии са винаги жестоки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 И никой не изкарва Глория на ниво Роксана, ти луд ли си. За последн път казвам,че не мога да я поставя до Деса и Кама, като ниво на продукция в момента. Няма как Обратно броене номер 10 и тв. версии на покрива или в мазата да поставя до проекти, като Минута живот, Неповторим, В друг живот, Майната ти и т.н.т... просто нивото и е страшно ниско в.момента. В „Полудяваш по мен” е страхотна мацка, знаеш как изглежда. В такъв смисъл вметнах да не я нареждате да овехтелите или кръчмарски певачки. Приемете, че някои хора се пречупват по-трудно, затова пък си имат разпознаваем стил. А другите и техните трески за дялане кога ще са на дневен ред? Мога да направя цял списък какво да се поправи при Глория, но реално за мен по-важното е налице - пее на живо, прави концерти, има песни за всеки повод и й ги крадат, изглежда добре. Дразни ме натрапването на Симона, тематиката за мъжете, кризата на идеи в клипове, еднаквата визия и подборът на някои неподходящи песни за определени участия примерно. Ама не може пълно щастие. Има си там Башфилтри да й дават те акъли, щото са по-вещи. Аз не разбирам. И мани тоя спор. Видях Надя в Парадайз, много готина на живо и много мила. ☺ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Да. Една позната каза,че в Шумен отдавна не е имало такова събитие и много се радват. Постерите имало в целия град и май съвпада с празник на града. Като цяло знам за Шумен , че има доста турци и предполагам , че и такива ще преобладават.В Разград примерно когато има участия на изпълнители като Малина,Татяна,Райна е пълно мъртвило,а на тези на Фики клубът се пълни до крайни предели и дори идват турци от съседни села. Надявам се концертът да пожъне успех и повече да наблягат на такива изяви Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Като цяло знам за Шумен , че има доста турци и предполагам , че и такива ще преобладават.В Разград примерно когато има участия на изпълнители като Малина,Татяна,Райна е пълно мъртвило,а на тези на Фики клубът се пълни до крайни предели и дори идват турци от съседни села. Надявам се концертът да пожъне успех и повече да наблягат на такива изяви Чакаме ли Преси и Галя да взривят с дуетите си и после Фики да дойде и да изпеят и тримата "Оле Галено, тихо ми пази"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 В „Полудяваш по мен” е страхотна мацка, знаеш как изглежда. В такъв смисъл вметнах да не я нареждате да овехтелите или кръчмарски певачки. Приемете, че някои хора се пречупват по-трудно, затова пък си имат разпознаваем стил. А другите и техните трески за дялане кога ще са на дневен ред? Мога да направя цял списък какво да се поправи при Глория, но реално за мен по-важното е налице - пее на живо, прави концерти, има песни за всеки повод и й ги крадат, изглежда добре. Дразни ме натрапването на Симона, тематиката за мъжете, кризата на идеи в клипове, еднаквата визия и подборът на някои неподходящи песни за определени участия примерно. Ама не може пълно щастие. Има си там Башфилтри да й дават те акъли, щото са по-вещи. Аз не разбирам. И мани тоя спор. Видях Надя в Парадайз, много готина на живо и много мила. ☺ Ами Баша да й дава идеи за клиповете. Пачо е мегадобрият и талантлив. Ти за концепция, концерти и текстове. Ружето и Роско също за визия, клипове. Има супер талантливи фенове, а се е забила с някакви псевдопрофесионалисти като Люси и Мариета, дето вие, Анастасия и Г. Марков сте по-идейни и талантливи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Аз не мога да си представя как ще изпеят дуетите си. Галена беше толкова категорична, като каза, че с Преса вече нямат отношения. Не искам да си плюе на достойнството. А и без това дуетите им не са чак такива големи мегахитове, че задължително да се налага да ги пеят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Аз не мога да си представя как ще изпеят дуетите си. Галена беше толкова категорична, като каза, че с Преса вече нямат отношения. Не искам да си плюе на достойнството. А и без това дуетите им не са чак такива големи мегахитове, че задължително да се налага да ги пеят. Аз пък искам да се гушнат и дори награбят двете на сцената, поне за доброто старо време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Чакаме ли Преси и Галя да взривят с дуетите си и после Фики да дойде и да изпеят и тримата "Оле Галено, тихо ми пази"? "Оле Галено, тихо ми пази...че като видях краката на Фики-Олеле боже" :3fdb8960598fa63e: Много ми се иска да присъствам на концерта , но точно тогава няма да съм в България Интересно ми е дали двете ще си изпълнят дуетите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари