Slavi Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Дискографията на Глория, клиповете и харизмата на Камелия, хитовоста на Ивана и гласа на Деса = перфектна чалгарка.[/b] особено това Ивана винаги ще я изтъкна с текстовете. Сравнение с текстове като Две сърца, Така ми липсваш, Илюзия, които са плоски и повърхностни,Иванините бяха поезия, но това беше тенденцията онези години. Чаках-плаках, Обичах - прегръщах във всеки припев КАкто сега пеят за бившите все Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 особено това Ивана винаги ще я изтъкна с текстовете. Сравнение с текстове като Две сърца, Така ми липсваш, Илюзия, които са плоски и повърхностни,Ивана беше лъч светлина, но това беше тенденцията онези години. Чаках-плаках, Обичах - прегръщах във всеки припев КАкто сега пеят за бившите все Но за много хора Ивана е с най-големи хитове. Може и текстовете, те обикновено заради текстовете стават и остават хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Но за много хора Ивана е с най-големи хитове. Може и текстовете, те обикновено заради текстовете стават и остават хитове. Да, но не винаги защото текстовете са стойностни, както при повечето хитове на Ивана. Две сърца на Деса ма доста прост текст дето и на 5 да си ще я осмислиш. И все пак фразата "две души в едно да се слеят, две сърца в едно да живеят" въздейства на влюбените. Просто, кратко и нежно 100 патрона стана хит заради забавния характер на текста. Не бих го нарекъл дори издържан... Така че публиката не винаги търси качествения текст Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Да, но не винаги защото текстовете са стойностни, както при повечето хитове на Ивана. Две сърца на Деса ма доста прост текст дето и на 5 да си ще я осмислиш. И все пак фразата "две души в едно да се слеят, две сърца в едно да живеят" въздейства на влюбените. Просто, кратко и нежно 100 патрона стана хит заради забавния характер на текста. Не бих го нарекъл дори издържан... Така че публиката не винаги търси качествения текст Текста на "Две сърца" не ли беше писан от самата Деса ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Текста на "Две сърца" не ли беше писан от самата Деса ? Може. Ще те върна от същия албум май беше по нейна музика и текст. За Две сърца не съм сигурен... Написан като от 8 годишeн малоумник :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Може. Ще те върна от същия албум май беше по нейна музика и текст. За Две сърца не съм сигурен... Написан като от 8 годишeн малоумник :1000 (29): Но сърбите май копнаха идеята за Птицата-скитница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Абсолютно и аз помня периодите, в които ги е организирала. Точно защото има концерти не разбирам защо гламдринга драпа за този концерт и се пишат цифри, които дори в жълт сайт не са пускали, че да кажеш, че от там да се посяла заблудата. Точно като теб трябваше да подходи а не да създава фейк спомени Е как защо? Не може Василка да е пръснала стадион,а Глора - не. И като се сетя, че вчера беше убеден, че баба ти е единствена, направила концерт на стадион с 10 хил. души....смях. А по пичок Глора ви казах къде се снима, покрай албума Влюбена в живота, беше се снимала чисто гола, и се е прикрила с тигров килим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Карлос с песен от Ганев. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Деса ква е свежа тук. Уникално, ретро парче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Е как защо? Не може Василка да е пръснала стадион,а Глора - не. И като се сетя, че вчера беше убеден, че баба ти е единствена, направила концерт на стадион с 10 хил. души....смях. А по пичок Глора ви казах къде се снима, покрай албума Влюбена в живота, беше се снимала чисто гола, и се е прикрила с тигров килим. Нищо не е показала там, толкова колкото се въргаляше във водата в Намери си майстора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Salvatore, мигом коментирай как се навежда и пищи на микрофона + мигновеното избухване на публиката в следващия момент! 3:58 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Това дали е вярно? Сайтът е някакъв измислен, ама тя и новината за Мария тръгна от такива сайтове... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Това дали е вярно? Сайтът е някакъв измислен, ама тя и новината за Мария тръгна от такива сайтове... Оригиналната публикация от ПИК http://pik.bg/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%...news652945.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Оригиналната публикация от ПИК http://pik.bg/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%...news652945.html Ужас, дано не е така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Нищо не е показала там, толкова колкото се въргаляше във водата в Намери си майстора. Да, само където ануса и е навънка. https://webnews.bg/uploads/images/86/5986/4...pg?_=1447013592 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Преслава нещо много се сближи с Андреа и Кубрат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Преслава нещо много се сближи с Андреа и Кубрат. Те отдавна са сближени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Какво презрително отношение към децата, ужас... Това не са деца, а обичайните заподозрени- Веско, Христо, Мими Писък и също така един престъпник Валентин, който обира хората, но родните закони не могат да го вкарат в затвора и затова си обикаля с тях да гони известни личности. Деса ква е свежа тук. Уникално, ретро парче За мен това е първият по-голям хит в кариерата й, с изключение може би на "Заклевам те". Имаше си тя успехи и през 90-те, макар и не толкова големи като на Камелия и Глория. Много яки времена бяха тогава, дебютантите имаха много възможности пред себе си и хората ги награбваха като топъл хляб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Това не са деца, а обичайните заподозрени- Веско, Христо, Мими Писък и също така един престъпник Валентин, който обира хората, но родните закони не могат да го вкарат в затвора и затова си обикаля с тях да гони известни личности. За мен това е първият по-голям хит в кариерата й, с изключение може би на "Заклевам те". Имаше си тя успехи и през 90-те, макар и не толкова големи като на Камелия и Глория. Много яки времена бяха тогава, дебютантите имаха много възможности пред себе си и хората ги награбваха като топъл хляб. ..навярно търсиш ти, любов от ден за ден Няма такава песен. Камс гръмна,като луда тогава. По важното е, че след 20 години, точна през 2017, най-обсъждани, най-гледани по тв. са именно те. Пълни лидерки. Да се учат младите как се гради дълга кариера в чалгата !! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Камелия и Поли Генова в COOL...T Камелия си е сложила нови фасети в Полша, защото нейните зъби вече давали фира. Оцветяване на зъбите й било, защото като малка, по време на растежа им, пила антибиотици. Говори за баща си и концерта на Лепа Брена. Записвала нови песни и се надявала да ги събере в албум до края на годината. Поли Генова й пяла беквокали преди 10 години. Любимата песен на Поли от тези на Кама била Луда по тебе - "супер класика и емблема на жанра". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Камелия и Поли Генова в COOL...T Камелия си е сложила нови фасети в Полша, защото нейните зъби вече давали фира. Оцветяване на зъбите й било, защото като малка, по време на растежа им, пила антибиотици. Говори за баща си и концерта на Лепа Брена. Записвала нови песни и се надявала да ги събере в албум до края на годината. Поли Генова й пяла беквокали преди 10 години. Любимата песен на Поли от тези на Кама била Луда по тебе - "супер класика и емблема на жанра". Нали някой хоря.много де бяха притеснили.за зъбите и. Бръкна се 10 бона, ама в евро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 ..навярно търсиш ти, любов от ден за ден Няма такава песен. Камс гръмна,като луда тогава. По важното е, че след 20 години, точна през 2017, най-обсъждани, най-гледани по тв. са именно те. Пълни лидерки. Да се учат младите как се гради дълга кариера в чалгата !! За съжаление 'млади' почти няма вече. В последните години единствено Фики и Лорена са много успешни нови изпълнители, но те получиха по едно рамо от Галена. Цветина добре тръгна, но нещо зацикли. Джулия също върви чудесно в момента, дано наистина да стане лидерка. Останалите не можем да ги зачитаме към младите, щом дори и предишното ново откритие Цветелина Янева има почти 10-годишна кариера вече. :1000 (29): Дълга кариера е трудно да се гради, но някои успяват. Деси за мен си остава най-яркият пример, но покрай това, което съм хващал от Гласът започнах да гледам по по-различен начин и на Камелия, затова напоследък я хваля повече. Друго си е звезда, наближаваща 50 години да стане ментор в ТВ риалити и да гледаш как тийнчета, които не са били родени като е започвала кариерата й, избират нея, и то гледайки на нея като на по-свеж изпълнител от масовката чалгарки. Разбира се, все още я искам в Пайнер, защото според мен комбинацията от яка песен в стил Мечето + клип в стил Минута живот + канала, който скоро ще има 1 милион последователи, ще направят чудеса за нея и ще я наредят пълноценно до ДС. Иначе ще й е все така трудно и малко хора ще я оценяват дори и да има хит, както беше и при Деса с къртачки като Зайчето. Новите й зъби са супер. Очаквам с интерес проекта, който подготвя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 След 2008-ма наистина настана някакъв много рязък отлив на обещаващи дебюти. Не знам защо. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 След 2008-ма наистина настана някакъв много рязък отлив на обещаващи дебюти. Не знам защо. Защото имаше много живот в Преслава, Галена, Андреа, Джена, Анелия, Емилия, Цура и т.н Скоро ще ги изцедят и ще си намерят нови певици. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Не знам, аз като вляза в раздел "Online / Promo" и ми се доспива. :1000 (10): Убеден съм, че лятото ще излязат някакви добри песни, но така или иначе кризата е убийствена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари