Danger. Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Защо? Не знам, правят й мръсно. Защо още не сте коментирали новият клип на Галка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Една от най-тъпите й песни и един от най-кичозните клипове! Аз чак тъпи бих нарекъл "Лятно пълнолудие", "Пулс" и "Остани тази нощ", но и те са някакъв вид нелоши експерименти и все има някой, който ги харесва. И споменавайки Еднопосочния път, нямах предвид да прави песен точно като нея, макар че на мен си харесва и на хората лятото на 2008 яко им хареса - просто й трябва нещо свежо. "Хипноза" и "Град на греха" също бяха различни като за нея и жанра тогава. За съжаление или нещо не им достига на такъв тип песни и публиката не ги приема, или не знам и аз. Трябва да се рискува. Чудя се вече и аз какво трябва да се опита и да е успешно хах. Падам си по по балканските, етно неща повече принципно. Като ще слушаме фолк, фолк да е, ама е на - явно трябва да направи нещо кръчмарско и тогава ако не се възприеме, вече със сигурност ще знам повредата в чий приемник е и май няма да е в нейния. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Някой днес хакна инстаграма на Яница и постна колаж от 9 снимки, който беше реклама на сайт за запознанства. Скрийншотнах го, ако някой има голям мерак да види Не знам, правят й мръсно. Ужас, саботират Яни. Не е лесно да си на върха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Някой днес хакна инстаграма на Яница и постна колаж от 9 снимки, който беше реклама на сайт за запознанства. Скрийншотнах го, ако някой има голям мерак да види Прати ми гo на ЛС. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Аз чак тъпи бих нарекъл "Лятно пълнолудие", "Пулс" и "Остани тази нощ", но и те са някакъв вид нелоши експерименти и все има някой, който ги харесва. И споменавайки Еднопосочния път, нямах предвид да прави песен точно като нея, макар че на мен си харесва и на хората лятото на 2008 яко им хареса - просто й трябва нещо свежо. "Хипноза" и "Град на греха" също бяха различни като за нея и жанра тогава. За съжаление или нещо не им достига на такъв тип песни и публиката не ги приема, или не знам и аз. Трябва да се рискува. Чудя се вече и аз какво трябва да се опита и да е успешно хах. Падам си по по балканските, етно неща повече принципно. Като ще слушаме фолк, фолк да е, ама е на - явно трябва да направи нещо кръчмарско и тогава ако не се възприеме, вече със сигурност ще знам повредата в чий приемник е и май няма да е в нейния. Няма какво да се направи, не си блъскай главата. Нито Глория иска нова публика, нито новата публика иска нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Не знам, правят й мръсно. Защо още не сте коментирали новият клип на Галка? Ох аз прочетох ГАЛИН и написах "delete". Те пък са взели, че са изтрили темата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Какво толкова й харесвате на тази песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Ами по-добре е от "Незабравима".Определено е насочена към Динев Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Какво толкова й харесвате на тази песен? Аз също не я харесвам, както и Дива нощ и Червена светлина. За мен са много прехвалени тези три песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Какво толкова й харесвате на тази песен? Е не е ли, като баба в тоя клип. Клип, преди 17 години, когато е била 27-8 годишна, а прилича на детска учителка. Бабаураган. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Аз бях в шок през 2003г., когато празнуваше 30-ти юбилей. Мислех, че е към 40-те тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Баба, ама сега по-младите от нея се налага да ги гънат по клиповетете, само и само да замязат на нещо. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Какво толкова й харесвате на тази песен? Най-най-най уникалната й песен!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Нова песен от Коста Марков скоро ... http://planeta.tv/news/view/Kosta-Markov-o...cena-v-Bulgaria Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Хората се пренаситиха от бълването на Емануела май. За 17 часа и 100 000 не може да направи. Макар че като се замислиш предната й песен е от януари - повече от 3 месеца не е пускала нищо. Просто другите много забавиха темпото и така изглежда, че сякаш тя бълва. А и песента е скучна и не става де. Всъщност такава скука в чалгата аз не помня. Няма какво да слушам. Единствените песни от тази година, които ми харесват, са Моро му, на Джулия парчето и сега "Добре ти беше" в изпълнение на Стораро. За 4 месеца 3 песни, които ми харесват - такава суша наистина не помня. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Хората се пренаситиха от бълването на Емануела май. За 17 часа и 100 000 не може да направи. Макар че като се замислиш предната й песен е от януари - повече от 3 месеца не е пускала нищо. Просто другите много забавиха темпото и така изглежда, че сякаш тя бълва. А и песента е скучна и не става де. Всъщност такава скука в чалгата аз не помня. Няма какво да слушам. Единствените песни от тази година, които ми харесват, са Моро му, на Джулия парчето и сега "Добре ти беше" в изпълнение на Стораро. За 4 месеца 3 песни, които ми харесват - такава суша наистина не помня. Много са зле тази година, иначе Емануела на 2-2,5 месеца пуска нещо ново, това са по 5-6 клипа на година. Чакаме Галена, Цура и Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Какво толкова й харесвате на тази песен? Когато излезе беше много налагана, и хората, които я харесват днес, тогава деца, сега си я слушат с топли спомени. Както и червена светлина. В много случаи, песни, които дори по тогавашните стандарти не биха се считали за много качествени (откъм издържан текст, клипове, визии и т.н.) просто станаха хитове, защото хората си ги спомянт с умиление и им напонят на детските им години тогава. Някой дори би могъл да го нарече дисторционирана представа на това какво всъщност е било заради този факт. Но е и факт, че се харесват много такива песни от онова време, защото сме израстнали с тях. Също така, тогава беше и вълната, в която много българи започнаха да заминават за Испания, и да чуеш "Адиос" в българска песен си беше голям кеф. Аз я хресвам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Камелия много се радва на новите й зъбки. Със здраве да си ги ползва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Камелия много се радва на новите й зъбки. Със здраве да си ги ползва. Супер е, направо се е подмладила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Много е яка Камето, наистина много й лежат тези зъбки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Супер е, направо се е подмладила. На мен пък много състарена ми се вижда с тях. Супер изкуствено стоят, Ивана също на стари години си сложи зъби, но изобщо не изглеждат толкова пластмасови, напротив много по-свежо изглежда с тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Супер е, направо се е подмладила. Точно! Едни зъби как променят лицето..Мното е яка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Супер изкуствено стоят, Защото са нови. Като олежат ще си изглеждат добре. Същото е когато си купиш нова дреха. Трябва да я поносиш, за да свикнеш с нея и тя да ти олегне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Супер е, направо се е подмладила. Със сто филтъра как няма да се подмлади. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари