Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Една от най-тъпите й песни и един от най-кичозните клипове! :mf_surrender:

Аз чак тъпи бих нарекъл "Лятно пълнолудие", "Пулс" и "Остани тази нощ", но и те са някакъв вид нелоши експерименти и все има някой, който ги харесва. И споменавайки Еднопосочния път, нямах предвид да прави песен точно като нея, макар че на мен си харесва и на хората лятото на 2008 яко им хареса - просто й трябва нещо свежо. "Хипноза" и "Град на греха" също бяха различни като за нея и жанра тогава. За съжаление или нещо не им достига на такъв тип песни и публиката не ги приема, или не знам и аз. Трябва да се рискува. Чудя се вече и аз какво трябва да се опита и да е успешно хах. Падам си по по балканските, етно неща повече принципно. Като ще слушаме фолк, фолк да е, ама е на - явно трябва да направи нещо кръчмарско и тогава ако не се възприеме, вече със сигурност ще знам повредата в чий приемник е и май няма да е в нейния.

Сподели в други сайтове

Някой днес хакна инстаграма на Яница и постна колаж от 9 снимки, който беше реклама на сайт за запознанства. Скрийншотнах го, ако някой има голям мерак да види :D

Не знам, правят й мръсно. :girl_cry2:

Ужас, саботират Яни. Не е лесно да си на върха. :(

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

Някой днес хакна инстаграма на Яница и постна колаж от 9 снимки, който беше реклама на сайт за запознанства. Скрийншотнах го, ако някой има голям мерак да види :D

Прати ми гo на ЛС.

Сподели в други сайтове

Аз чак тъпи бих нарекъл "Лятно пълнолудие", "Пулс" и "Остани тази нощ", но и те са някакъв вид нелоши експерименти и все има някой, който ги харесва. И споменавайки Еднопосочния път, нямах предвид да прави песен точно като нея, макар че на мен си харесва и на хората лятото на 2008 яко им хареса - просто й трябва нещо свежо. "Хипноза" и "Град на греха" също бяха различни като за нея и жанра тогава. За съжаление или нещо не им достига на такъв тип песни и публиката не ги приема, или не знам и аз. Трябва да се рискува. Чудя се вече и аз какво трябва да се опита и да е успешно хах. Падам си по по балканските, етно неща повече принципно. Като ще слушаме фолк, фолк да е, ама е на - явно трябва да направи нещо кръчмарско и тогава ако не се възприеме, вече със сигурност ще знам повредата в чий приемник е и май няма да е в нейния.

Няма какво да се направи, не си блъскай главата. :) Нито Глория иска нова публика, нито новата публика иска нея.

Сподели в други сайтове

Какво толкова й харесвате на тази песен? :mf_surrender:

Е не е ли, като баба в тоя клип. Клип, преди 17 години, когато е била 27-8 годишна, а прилича на детска учителка. Бабаураган.

Сподели в други сайтове

Хората се пренаситиха от бълването на Емануела май. За 17 часа и 100 000 не може да направи. Макар че като се замислиш предната й песен е от януари - повече от 3 месеца не е пускала нищо. Просто другите много забавиха темпото и така изглежда, че сякаш тя бълва. А и песента е скучна и не става де.

Всъщност такава скука в чалгата аз не помня. Няма какво да слушам. Единствените песни от тази година, които ми харесват, са Моро му, на Джулия парчето и сега "Добре ти беше" в изпълнение на Стораро. За 4 месеца 3 песни, които ми харесват - такава суша наистина не помня.

Сподели в други сайтове

Хората се пренаситиха от бълването на Емануела май. За 17 часа и 100 000 не може да направи. Макар че като се замислиш предната й песен е от януари - повече от 3 месеца не е пускала нищо. Просто другите много забавиха темпото и така изглежда, че сякаш тя бълва. А и песента е скучна и не става де.

Всъщност такава скука в чалгата аз не помня. Няма какво да слушам. Единствените песни от тази година, които ми харесват, са Моро му, на Джулия парчето и сега "Добре ти беше" в изпълнение на Стораро. За 4 месеца 3 песни, които ми харесват - такава суша наистина не помня.

Много са зле тази година, иначе Емануела на 2-2,5 месеца пуска нещо ново, това са по 5-6 клипа на година. Чакаме Галена, Цура и Преслава.

Сподели в други сайтове

Какво толкова й харесвате на тази песен? :mf_surrender:

Когато излезе беше много налагана, и хората, които я харесват днес, тогава деца, сега си я слушат с топли спомени. Както и червена светлина.

В много случаи, песни, които дори по тогавашните стандарти не биха се считали за много качествени (откъм издържан текст, клипове, визии и т.н.) просто станаха хитове, защото хората си ги спомянт с умиление и им напонят на детските им години тогава. Някой дори би могъл да го нарече дисторционирана представа на това какво всъщност е било заради този факт. Но е и факт, че се харесват много такива песни от онова време, защото сме израстнали с тях. Също така, тогава беше и вълната, в която много българи започнаха да заминават за Испания, и да чуеш "Адиос" в българска песен си беше голям кеф. :D

Аз я хресвам.

Сподели в други сайтове

Супер е, направо се е подмладила.

На мен пък много състарена ми се вижда с тях. Супер изкуствено стоят, Ивана също на стари години си сложи зъби, но изобщо не изглеждат толкова пластмасови, напротив много по-свежо изглежда с тях.

Сподели в други сайтове

Супер изкуствено стоят,

Защото са нови. Като олежат ще си изглеждат добре.

Същото е когато си купиш нова дреха. Трябва да я поносиш, за да свикнеш с нея и тя да ти олегне.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...