adorable Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Напротив - кръчмарите имат участия всеки ден и са доста по-натоварени. И Глория е имала период на същата заетост, каквато сегашните смешковци, но не се е съсипала, като гледам: 1. наистина може да пее, за разлика от тях; 2. спазва хигиена. Много ясно. Глория още преди да стане известна е пяла по задимени места и за разлика от тези е минала през школата, наречена оркестър "Извор", гастроли по сръбските кафани по време на войната 1991 и после в най-добрите нощни барове тук като вариететна певица, така че си е минала поетапно през всичко. А някои са взети за певици буквално от скамейката и няма как да знаят какво е култура на пеене и хигиена на гласа. Някой да ги кара да пеят по дискотеките като луди, принудени ли са? Че отишли за един час някъде, половината от който им минава на плейбек и чекнене, и трябвало да ги жалим. Колко са разглезени... е там мотиката и лопатата им трябват, да видят зор наистина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Джена клип ли снима бе народе? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Не съм на 35 И аз нямам Сашо, който да ме възхвалява по форумите Мииии, там ти е грешката :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Много ясно. Глория още преди да стане известна е пяла по задимени места и за разлика от тези е минала през школата, наречена оркестър "Извор", гастроли по сръбските кафани по време на войната 1991 и после в най-добрите нощни барове тук като вариететна певица, така че си е минала поетапно през всичко. А някои са взети за певици буквално от скамейката и няма как да знаят какво е култура на пеене и хигиена на гласа. Някой да ги кара да пеят по дискотеките като луди, принудени ли са? Че отишли за един час някъде, половината от който им минава на плейбек и чекнене, и трябвало да ги жалим. Колко са разглезени... е там мотиката и лопатата им трябват, да видят зор наистина. Да, в крайна сметка Глория и други пеещи не са случайни - за тях това е професия, а не прищявка от типа "защо да не стана една певица, да видя какво е"... Можещите винаги ще си пеят, независимо под каква форма, защото това им е не само основен или единствен източник на доходи, а и призвание. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Джена клип ли снима бе народе? Джена се пенсионира. Единствените клипове, които ще снима оттук нататък ще са влогове на тема на кой пазар продават домати и арпаджик най-евтино. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Джена се пенсионира. Единствените клипове, които ще снима оттук нататък ще са влогове на тема на кой пазар продават домати и арпаджик най-евтино. От близък на семейството й знам,че когато се е родило детето й е отказала на родителите се да го видят и да я посетят в частната клиника,дори на баща й му станало тъжно и обидно,че на него казва , че външни лица не се допускали,а семейството на Канара киснело там постоянно.Много гадна постъпка от нейна страна,както е казал баща й-да не забравя от къде е тръгнала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 От близък на семейството й знам,че когато се е родило детето й е отказала на родителите се да го видят и да я посетят в частната клиника,дори на баща й му станало тъжно и обидно,че на него казва , че външни лица не се допускали,а семейството на Канара киснело там постоянно.Много гадна постъпка от нейна страна,както е казал баща й-да не забравя от къде е тръгнала. Това далеч не е така. Кажи на този близък да не говори глупости и да си измисля. Това е толкова безумна измслица, че не е истина колко е развихрено въображението на някои хора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Това далеч не е така. Кажи на този близък да не говори глупости и да си измисля. Това е толкова безумна измслица, че не е истина колко е развихрено въображението на някои хора. Ти там ли беше? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Това далеч не е така. Кажи на този близък да не говори глупости и да си измисля. Това е толкова безумна измслица, че не е истина колко е развихрено въображението на някои хора. Може и да е истина. Нали помните как е изгонила сестра й и това са думи на Джино, който я е приютил в апартамента си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Може и да е истина. Нали помните как е изгонила сестра й и това са думи на Джино, който я е приютил в апартамента си. Или като изцепи в Автограф, че нейните родители трябвало да се прекланят пред Канарите или нещо такова. :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Или като изцепи в Автограф, че нейните родители трябвало да се прекланят пред Канарите или нещо такова. :1000 (10): Много тъпо парче е Джена. Изведнъж много си повярва и кариерата й замина неусетно. А с тези Канари досади на хората още повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Или като изцепи в Автограф, че нейните родители трябвало да се прекланят пред Канарите или нещо такова. :1000 (10): Винаги е давала знаци на типична селянка с големи амбиции и може би е нормално да злепостави родата си с цел да въздигне някакви по-успели хора. Но това я прави изключитлено жалка....да си плюеш на кръвта и на хората, които са ти дали образование и възпитание. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Много тъпо парче е Джена. Изведнъж много си повярва и кариерата й замина неусетно. А с тези Канари досади на хората още повече. Винаги като литнеш в облаците, пропадаш. Клетата - над 2 години няма хит, а по едно време се спрягаше за Певица на годината. Уникално пропадане на топ име. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Може и да е истина. Нали помните как е изгонила сестра й и това са думи на Джино, който я е приютил в апартамента си. Именно заради това съм склонна да повярвам на това,което ми казаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 И днес няма Преси.( Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Винаги като литнеш в облаците, пропадаш. Клетата - над 2 години няма хит, а по едно време се спрягаше за Певица на годината. Уникално пропадане на топ име. От липсата на Оцко най-много пострада тя. Много надуваше самочувствието и пускаше злобни коментарчета в страницата си. Да не споменавам колко коментара е харесвала оплюващи Галена и най-вече Преслава, а сега се прави на първа дружка с втората. Винаги съм я мислила за злобна, заради изражението на лицето й, а по-късно и ми се затвърди мнението. Радвам се, че намери Канарчето и си създадоха семейство, защото всеки заслужава такова щастие. Обаче съм сигурна, че повече няма да стане топ име. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 От липсата на Оцко най-много пострада тя. Много надуваше самочувствието и пускаше злобни коментарчета в страницата си. Да не споменавам колко коментара е харесвала оплюващи Галена и най-вече Преслава, а сега се прави на първа дружка с втората. Винаги съм я мислила за злобна, заради изражението на лицето й, а по-късно и ми се затвърди мнението. Радвам се, че намери Канарчето и си създадоха семейство, защото всеки заслужава такова щастие. Обаче съм сигурна, че повече няма да стане топ име. Аз изобщо се съмнявам дали ще продължи с поп-фолка, най-много да я вземат за бек вокал в Канарите Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 От липсата на Оцко най-много пострада тя. Много надуваше самочувствието и пускаше злобни коментарчета в страницата си. Да не споменавам колко коментара е харесвала оплюващи Галена и най-вече Преслава, а сега се прави на първа дружка с втората. Винаги съм я мислила за злобна, заради изражението на лицето й, а по-късно и ми се затвърди мнението. Радвам се, че намери Канарчето и си създадоха семейство, защото всеки заслужава такова щастие. Обаче съм сигурна, че повече няма да стане топ име. Кога пък е демонстрирарала приятелство с Пете, особено след като в деня на наградите Преслава я смени за "Певица"? Джена е единствената от топа, която няма твърда фенска маса и не е масово одобрявана, тя една Цветелина Янева е по-харесвана от нея. Иначе.помним ли какво беше написала в страницата си след излизането на Хаваната - че мишките (Галена) били възцарували, ама само защото котката(тя) не била пуснала песен, с която да ги изяде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Аз още се сещам за интервютата й във Фолкмаратон и Автограф след Спри да ми досаждаш.. толкова беше вирнала носа, че ще дразни "знаеш кой" и няма да приятна за конкуренцията, че това се оказа и последният хит. Наистина уникално пропадане, след поредица от топ хитове да не улучи дори на една средно известна песен вече две години. И това за баща й като нищо да е вярно, след като е искала да прави годежния си пръстен от Джино на обеци, след изгонването на собствената си сестра, след абсурдните коментари за Канарите и принизяването на семейството си... много кофти човек е явно, щом дори никой от композиторите не желае да работи с нея и сама се чуди каква музика да измисля върху готови текстове на Мариета А пък от друга страна ме е яд, че така стана, защото внасяше свой почерк във жанра, не се сливаше с масовката и си имаше свой стил. Почти всеки ден слушам Да ти се доказвам, Спри да ми досаждаш, Неверници, Да видя какво е... аз се чудя защо просто не направи една песен от Оцко..ако ще това да е единствената й песен за годината, щом са токова скъпи. По-добре един мега хит, от колкото 3 чикии, които никой не слуша. Последните й песни са абсолютно неслушаеми, най-вече Всичко знаеш. Дори един пълнеж като Плаче се за мъже би бил голям хит, ако си го беше запазила за черни дни.. макар, че черни дни е меко казано за професионалното й положение в момента Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Кога пък е демонстрирарала приятелство с Пете, особено след като в деня на наградите Преслава я смени за "Певица"? Джена е единствената от топа, която няма твърда фенска маса и не е масово одобрявана, тя една Цветелина Янева е по-харесвана от нея. Иначе.помним ли какво беше написала в страницата си след излизането на Хаваната - че мишките (Галена) били възцарували, ама само защото котката(тя) не била пуснала песен, с която да ги изяде. Напротив - бяха заедно на почивка миналата година на морето и я беше поканила на сватбата .. + "Ще пускам нови песни, защото искам да дразня някои хора" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Аз още се сещам за интервютата й във Фолкмаратон и Автограф след Спри да ми досаждаш.. толкова беше вирнала носа, че ще дразни "знаеш кой" и няма да приятна за конкуренцията, че това се оказа и последният хит. Наистина уникално пропадане, след поредица от топ хитове да не улучи дори на една средно известна песен вече две години. И това за баща й като нищо да е вярно, след като е искала да прави годежния си пръстен от Джино на обеци, след изгонването на собствената си сестра, след абсурдните коментари за Канарите и принизяването на семейството си... много кофти човек е явно, щом дори никой от композиторите не желае да работи с нея и сама се чуди каква музика да измисля върху готови текстове на Мариета Е, как - "Ти къде беше" си стана доста популярна, заради ебавките с Наско, ала все пак...Кали и аз бяхме потресени като излезе тая песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Напротив - бяха заедно на почивка миналата година на морето и я беше поканила на сватбата .. + "Ще пускам нови песни, защото искам да дразня някои хора" Митко я натисна да покани Преслава, а иначе за почивката май не са били заедно, а са се засекли там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Митко я натисна да покани Преслава, а иначе за почивката май не са били заедно, а са се засекли там. Сега отворих инстаграма на Джена и е пълен с размяна на сърца с Преслава. :1000 (29): Само й виж страницата със статуса от миналогодишните награди и харесаните от нея коментари. Там пък е харесала тези в подкрепа на Галена и плюещи по Преслава. Голяма лицемерка е Дженка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Митко я натисна да покани Преслава, а иначе за почивката май не са били заедно, а са се засекли там. Не се ли бяха засекли в Bedroom Beach,Слънчев бряг? П.С. Видя ли клипчето с Фики,което ти пратих Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Винаги е давала знаци на типична селянка с големи амбиции и може би е нормално да злепостави родата си с цел да въздигне някакви по-успели хора. Но това я прави изключитлено жалка....да си плюеш на кръвта и на хората, които са ти дали образование и възпитание. Канаря утре ще порасне и ще се сети, че е с цели 8 години по-малък от мравояда и ще ѝ бие шута и после гледай цирка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари