HIT Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Екстра си е Дженка. Щом форумните мишлета църкат, значи всичко е в нормата. Дълго време мълчахте. Така ви искам. :mf_surrender: По тая логика и ти като плюеш Преслава във всеки удобен момент, значи всичко е нормата и кариерата й е екстра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Обаче едно ме мъчи от 2014-та насам, защо "Моята награда", а не "Плаче се за мъже" снима Джена? При все, че втората с Тв версия от Приказките е по-гледана от първата, която още виси на 963 К. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Смятам, че публичността на Преси покрай връзките й е достатъчно открита и смело можем да твърдим, че знаем с кого се ебе и кой я бие. Не казвам, че трябва да е омъжена, за да й се признае някакво умствено развитие, но поне ще изгради по-друг имидж - на сериозната жена, на осъзнатата. Преси я признаваха до скоро само за едно нещо и то незаслужено, ама и него вече премахнаха. Не е случайно, че Преслава още не е пуснала песен, вече 5-ти месец от 2017 година. Просто награди няма и следователно няма смисъл да годи бройка на песни, за да може после да наглее и парадира с алчност. Ох, трудно .. Нали знаеш, който не се е начешал на млади години, се 'дръгне' на стари. Защо трябва да гради друг имидж и да не бъде себе си? Може да си е щастлива така, както е. Не ме кефи грам, но със сигурност не заради това. Нито пък би ме изкефила някоя досадница само щото, видиш ли, е майка-героиня и няма друга тема, с която да ни занимава. Много хора имат деца. И много хора са сами. Не виждам проблем или повод за гордост и в двата случая. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Защото имаше много живот в Преслава, Галена, Андреа, Джена, Анелия, Емилия, Цура и т.н Скоро ще ги изцедят и ще си намерят нови певици. То и сега само Галена и Цвети останаха да правят различни неща, едната не се оценява особено, другата е лидерка в момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Защо трябва да гради друг имидж и да не бъде себе си? Може да си е щастлива така, както е. Не ме кефи грам, но със сигурност не заради това. Нито пък би ме изкефила някоя досадница само щото, видиш ли, е майка-героиня и няма друга тема, с която да ни занимава. Много хора имат деца. И много хора са сами. Не виждам проблем или повод за гордост и в двата случая. +1 Какво изобщо ни бърка Петя сама ли е, не е ли, ще има ли деца или не? Какво общо имат тези неща с музиката? Може пък за момента просто да не иска да ражда. Това си е изцяло нейна работа и никой няма право да я съди. Иначе се кефя на резкия спад на повярвалата си ходжа Джена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Какви са тези инициативи в този форум, за реанимация на нереанимируемото? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 На синът на Румяна му се е родило дете. Днес тя щеше да стане баба... Честито на младото семейство! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mes` Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Може да гласувате за Анелия от бутона OY VER! http://tmb.tv/top10 Why they say the sky is the limit? When I've seen the footprints on the moon. And I know the sky might be HIGH... But baby it ain't really that high. Let's reach for the stars... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 На синът на Румяна му се е родило дете. Днес тя щеше да стане баба... Честито на младото семейство! На дъщеря и. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 На дъщеря и. Да, объркал съм се. На Мариана никой не ѝ подаде ръка в кариерата, но се радвам, че поне в личен план е толкова щастлива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Преслава - Пада звезда Днес! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Преслава - Пада звезда Днес! :roll1: Все едно олицетворява кариерата си през последната 1 година Salvatore, кажи нещо! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 :roll1: Все едно олицетворява кариерата си през последната 1 година Salvatore, кажи нещо! Аз се смея като луд! :roll1: Едно, че позна датата на премиерата, друго ЗАГЛАВИЕТО..... ох брутална КРАЛИЦААААААА Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 На мен това ми звучи като балада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Аз се смея като луд! :roll1: Едно, че позна датата на премиерата, друго ЗАГЛАВИЕТО..... ох брутална КРАЛИЦААААААА Виж колко прекрасно познавам номерата на лисицата Обаче визията е потрес - по долнище на анцуг и токчета :1000 (34): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Виж колко прекрасно познавам номерата на лисицата Обаче визията е потрес - по долнище на анцуг и токчета :1000 (34): Че кога сме имали очаквания за клип? Дано има поне смешни физиономии и движения а ла "Няма да ти пиша" Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 "Не казвайте на никой" - сладурана! Тръпна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Преса не веднъж е осмивала себе си... Пиши го неуспешно пак беше с препратка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Днеска ми е як ден според хороскопа, което означава, че новата на Преслава ще ми хареса. А хареса ли ми, значи ще имаме суперхит! Надписът "Само рок енд рол" в комбинация с анцунгът с токчетата къртят. Фешън икона! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 А хареса ли ми, значи ще имаме суперхит! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 От снимката се вижда, че ще е пълен провал. Залезе и това си е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Преслава - Пада звезда Днес! Радвам се, че най-накрая реши да запише автобиографична песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Без тееееб ме дразни всичко, тежи ми всичкоооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Явно в Пайнер са чакали като Боко "Тиквата", Слънцето да излезе от 7-я дом на "ретроградният" Меркурий и тогава да пуснат нещо. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Винаги като литнеш в облаците, пропадаш. Клетата - над 2 години няма хит, а по едно време се спрягаше за Певица на годината. Уникално пропадане на топ име. "Ти къде беше" е по-голям хит от всички песни на Преслава от 2015 до момента. Джена може да няма твърда фенска маса като Глория, Ивана, Преслава и Анелия, но пък песните й са масово слушани. Харесвам Джена като певица, но тя много от рано си повярва и прекалено се озлоби покрай наградите с това ламтене за Певица на годината. Че заслужаваше да я вземе тая награда, заслужаваше. Трябваше да й я дадат през 2014 или 2015, много тъпо я порязаха. Тя изглежда не успя да се примири с това, че я прецакаха и кариерата й тръгна надолу. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари