pechenko Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Дори не забеляза чувалите Дулия and Анелия ?! Отново яка реакция Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Дори не забеляза чувалите Дулия and Анелия ?! Пада вежда 4.07 :1000 (29): Дулия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Накрая пита кога излиза "Самурай" на Галена Истински новатор съм! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Накрая пита кога излиза "Самурай" на Галена Истински новатор съм! Да, заради тая глупост ония ден спорих с една колежка, че това е реклама на Мегами, а не тийзър към новия й клип "Самурай" :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Да, заради тая глупост ония ден спорих с една колежка, че това е реклама на Мегами, а не тийзър към новия й клип "Самурай" :1000 (29): Ето накаря си пише "Мега мегами". Някой има ли представа къде мога да изтегля музиката от клипа, че много ме кефи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 0:34 плача :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Ама това не е ли Анелия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 0:34 плача :roll1: Както винаги неадекватна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Обещавам ви, че на Пайнер няма да има певица, която да не е минала на Дъбенската сцена! Аз може ли да дам заявка - Галена, Фики... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Какво прави това в канала на Пайнер? При все, че "Виж ме" е първият й албум извън Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Какво прави това в канала на Пайнер? При все, че "Виж ме" е първият й албум извън Пайнер. Може да си е платила да го качат там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Само 500 k гледания???? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Сменили са обложката на Емануела, сега прилича на блъсната от антуража на Рени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Сменили са обложката на Емануела, сега прилича на блъсната от антуража на Рени. а защо са ги сменили Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Положението при Емануела си беше напълно предвидимо. Пуска комерс песен след комерс песен, и то без да си дава грам зор за клиповете. След Биг Брадър очакванията от нея се завишиха и тя донякъде успя да ги оправдае само с Почти перфектен и дуета с Галин. Другото, което пусна обаче... ами не. Новата песен е яка, но отново си личи липсата на каквото и да е старание върху цялостния проект, пуснат е само колкото да го има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Ето накаря си пише "Мега мегами". Някой има ли представа къде мога да изтегля музиката от клипа, че много ме кефи. Преса 1.230К 2.460К(230К) 3.620К(160К) 4.715К(95К) засега Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Преси е споделила реакцията на Дро-то в профила си във фб ... падам :roll1: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Абе моля ви се, песента на Емануела е хит. Не може да се знае от хората, да се харесва и да има толкова слаба гледаемост. Вие да сте я виждали наредена до другите нови песни преди да й сменят миниатюрата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Абе моля ви се, песента на Емануела е хит. Това е бъзик, нали? Че не съм ровил страниците назад, да видя в какъв смисъл го пишеш. То и няма смисъл да ровя. Чалгата е в реанимацията от няколко години, а тази направо в шоковата зала, където е територия на безнадеждните случаи. В тази връзка, от последната половин година, оня ден след 6 часа размазваща кръчма чух само "Царя на купона". Около 15 младежи на 2-3 маси бяха шокирани, че моя милост не само я знае, но и пее част от нея. Друго няма, защото няма как и да има. Без концерти и турнета толкоз. Върнаха се в 1998 година, това е положението.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Една година от тоталния хит: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kotaraka Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Момче без сърце ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Фокси, коментирай пропадането на теорията ти, че на Деса са ѝ подарили победата като Ваня Костова само защото имала рожден ден... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kotaraka Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Фокси, коментирай пропадането на теорията ти, че на Деса са ѝ подарили победата като Ваня Костова само защото имала рожден ден... Деса vs Камелия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Деса vs Камелия Кой е споменал Камелия? Тя си е супер в нейното предаване, също както Десислава е супер в нейното. Въпросът ми е конкретно към Фокс и само за Десислава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Планета Топ 20 - Април 1. Теди Александрова ft. Азис & Наси - Подгряващи звездички 2. Галин ft. Емануела - 5,6,7,8 3. Джулия ft. Анелия - За мене край си 4. Анелия - Дай ми още 5. Яница ft. Галин - Няма да ме купиш 6. Галена - Moro Mou / Бебето ми 7. Емилия и Цеци Лудата Глава - Напусни 8. Роксана ft. Румен Борилов - Хиляда пъти 9. Кали ft. Азис - Имаш ден 10. Константин ft. Деси Слава - Аз бях тук 11. Фики - Ако искаш 12. Деси Слава - И на всички като тебе 13. Емануела - Почти перфектен 14. Галин ft. Преслава - Царя на купона 15. Цветелина Янева ft. Галин - Да те бях зарязала 16. Теди Александрова ft. Азис - Ня'а проблем 17. Анелия - Unutamam 18. Кали и Илиян - Мафия 19. Емануела ft. Мария Цветкова - Незабравима 20. Анелия - Гот ми е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари