hohster Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 И е снимала на същото място като АНджелина и Ангел, на Анджелина ли се прави?! Убеден съм , че си няма хал хабер коя е тази Анджелина .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Не мисля, че кавъра е лош. Добре се е получил. Аранжиментите ни винаги са по-добри. Азис разбира се разваля песента, но предполагам Кали мисли обратното. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Кали много избърза с тази песен.........а преди си спомням, как беше против пускането на песни през месец, а сега прави точно така..не ми хареса..прилича ми на "Не мога да губя" на Анелия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Направи доста гледания за 24 часа - около 150К. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 БОЗА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Тази песен адски много прилича на Пеперудите на соня Немска. Харесва ми иначе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Не един, ами два ужаса на едно място :1000 (29): Да не я чува пича, който я пее в оригинал. Ще ги посече и малко ще им е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Не е зле, но много мразя да правят кавъри на толкова известни песни, които на всичко отгоре вече са й писнали... Азис пък след "Хабиби" вместо да се засили само се появява като гост или с някакви беумни цигании с някакъв измислен бенд, за тях пък даже не ми се приказва... Какво им става на всички? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 На теб какъв ти е проблемът? Не я слушай "помията" и не се занимавай с мен. Всеки има право да харесва каквото поиска. Проблемът ми е, че заради такива като теб чалгата копае дъното Харесвате всички мангалски песни и клатите сланини на тях в НДК, а такива песни не трябва да се одобряват от публиката. Да не говорим на колко певици си фен.. Димана, Джена, Преслава, Анелия, Емилия, Кали и куп други.. Как успяваш да се мазниш на всички и как не са те усетили, че не си истински фен, а поредния дето се мазни?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Имаш имаш имаш ден ааааааа КО КАЗА КО Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.