Andrew Cunanan. Публикувано на Април 8 Report Share Публикувано на Април 8 До каква степен сте емоционални, има ли нещо, което да ви разплаче? Кога последно плакахте? За какво? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Плача много рядко и то било само за тези, които не са сред нас... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Плача много рядко и то било само за тези, които не са сред нас... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Не плача. Научил съм с времето да владея емоциите си и бъда хладнокръвен. Видях само позитиви от тези промени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Какво е това? Не разбирам това понятие "плач" Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Да и от тъга и от гняв! Последно за котката ми Памела, преди това за вуйчо ми, края на август за гълъбите ми. Общо взето си поплаквам, но човек не може да ме нарани. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Много често. И то не защото съм някакъв лигльо. Просто съм емоционален и съм на мнение, че когато човек изпитва някаква емоция, е редно да я изкарва навън, а не да я задържа в себе си или да се прави на мощен и непробиваем винаги. По принцип съм корав като човек, чужди са ми всякакви депресии и залитания в зависимости или подобни работи, но просто си изразявам емоциите без остатък и си ми личат. За плаченето - при успех, когато съм неразбран или като се сетя за някой починал близък... Редовно и музика и филми ме разчувстват. И супер силно харесвам и подкрепям емоционалните и сърцати хора. С дебили трудно се спогаждам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Много често. И то не защото съм някакъв лигльо. Просто съм емоционален и съм на мнение, че когато човек изпитва някаква емоция, е редно да я изкарва навън, а не да я задържа в себе си или да се прави на мощен и непробиваем винаги. По принцип съм корав като човек, чужди са ми всякакви депресии и залитания в зависимости или подобни работи, но просто си изразявам емоциите без остатък и си ми личат. За плаченето - при успех, когато съм неразбран или като се сетя за някой починал близък... Редовно и музика и филми ме разчувстват. И супер силно харесвам и подкрепям емоционалните и сърцати хора. С дебили трудно се спогаждам. +150 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Зодия рак съм, мисля че говори достатъчно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Редовно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Зодия рак съм, мисля че говори достатъчно +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 8 Author Report Share Публикувано Април 8 Много често. И то не защото съм някакъв лигльо. Просто съм емоционален и съм на мнение, че когато човек изпитва някаква емоция, е редно да я изкарва навън, а не да я задържа в себе си или да се прави на мощен и непробиваем винаги. По принцип съм корав като човек, чужди са ми всякакви депресии и залитания в зависимости или подобни работи, но просто си изразявам емоциите без остатък и си ми личат. За плаченето - при успех, когато съм неразбран или като се сетя за някой починал близък... Редовно и музика и филми ме разчувстват. И супер силно харесвам и подкрепям емоционалните и сърцати хора. С дебили трудно се спогаждам. С мен лесно се разбираш, нищо че съм дебил! Впрочем ти беше последният, който ме разплака истински ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Едни тв новини ме разплакват... Под твърдата черупка, поглед и черни одежди, има емоционална личност. Филм или песен също могат. Дума. Прегръдка. Последния път беше снощи. Щерката замина на ваканция с баща си и ми каза, че много ще й липсвам и ще мислела за мен. Да съм й напръскала любимия плюшен Мики с моя парфюм, да носи аромата ми със себе си и да спи с него. О, боже... Изглеждам твърда и студена, преминах през доста тежки ситуации в живота си, научих се да крия емоция. Но да я спирам не успях да се науча... Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Да, когато режа лук. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 9 Author Report Share Публикувано Април 9 Да, когато режа лук. И аз, даже последният път се порязах 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 С мен лесно се разбираш, нищо че съм дебил! Впрочем ти беше последният, който ме разплака истински ) Не мисля, че си дебил. Аз съм ти казвал какво не одобрявам и съжалявам, че съм те разстроил така онзи път - не съм целял това. Ще се радвам, ако мнението ми тежи поне малко за теб, защото може да сме във форум, но аз не гледам на хората така, а гледам от когото каквото мога да науча и съответно и аз да помогна на някого. За това сме хора, певиците са ми последна грижа. Едни тв новини ме разплакват... Под твърдата черупка, поглед и черни одежди, има емоционална личност. Филм или песен също могат. Дума. Прегръдка. Последния път беше снощи. Щерката замина на ваканция с баща си и ми каза, че много ще й липсвам и ще мислела за мен. Да съм й напръскала любимия плюшен Мики с моя парфюм, да носи аромата ми със себе си и да спи с него. О, боже... Изглеждам твърда и студена, преминах през доста тежки ситуации в живота си, научих се да крия емоция. Но да я спирам не успях да се науча... Кака е номер 1. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Не плача. Научил съм с времето да владея емоциите си и бъда хладнокръвен. Видях само позитиви от тези промени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Не плача. Научил съм с времето да владея емоциите си и бъда хладнокръвен. Видях само позитиви от тези промени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 В последните 7 години съм плакал точно 2 пъти. А толкова сбогувания и моменти, и тъжни, и щастливи съм имал, особено в последната половин година, човек би си помислил, че бих показал малко повече емоция. Ама не. Просто не мога да се разплача и това е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Много често. И то не защото съм някакъв лигльо. Просто съм емоционален и съм на мнение, че когато човек изпитва някаква емоция, е редно да я изкарва навън, а не да я задържа в себе си или да се прави на мощен и непробиваем винаги. По принцип съм корав като човек, чужди са ми всякакви депресии и залитания в зависимости или подобни работи, но просто си изразявам емоциите без остатък и си ми личат. За плаченето - при успех, когато съм неразбран или като се сетя за някой починал близък... Редовно и музика и филми ме разчувстват. И супер силно харесвам и подкрепям емоционалните и сърцати хора. С дебили трудно се спогаждам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 За сериозни неща много рядко плача. Но на филми, песни, клипове, РЕКЛАМИ - често ми се насълзяват очите или директно си поплаквам. Много е нелепо и дори не говорим за тъжни неща. Ето пример за последното нещо, на което се разчувствах: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Рядко плача като цяло. Иначе и на мен ми се е случвало да плача на филм, песен или клипче от онези с поуките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 За сериозни неща много рядко плача. Но на филми, песни, клипове, РЕКЛАМИ - често ми се насълзяват очите или директно си поплаквам. Много е нелепо и дори не говорим за тъжни неща. Ето пример за последното нещо, на което се разчувствах: На реклами защо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 На реклами защо? Е не на всяка реклама, но ми се е случвало :1000 (29): Особено ако са някакви против тютюнопушенето, наркотиците и т.н. и са малко по-драматични, преосмислям живота си и се терзая. :1000 (24): Не рева на рекламите с Леля Мария :1000 (29): 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Е не на всяка реклама, но ми се е случвало :1000 (29): Особено ако са някакви против тютюнопушенето, наркотиците и т.н. и са малко по-драматични, преосмислям живота си и се терзая. :1000 (24): Не рева на рекламите с Леля Мария :1000 (29): А аз си мислех, че съм емоционална :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.