i810 Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Кой не плаче? Може да е рядко, но на всеки нормален човек се случва. Аз съм доста емоционална и чувствителна............ Зодия ""Риби""все пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deejey Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Да Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 И когато искам не мога Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Не, имам много здрава психика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Да, плача, все пак съм човек и това ме прави по-жив от всякога! Плача и на филми... и на музика.... и от емоции и ей, така, защото ми идва отвътре! Е, мога и да го разиграя някой път - нарочно, ха ха! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Аз не мога да спра. Все има причина: като ми метнат мангизки и плача от кеф, а и от тъга, че не са били повече. После след шопинг плача къде отидоха. Не мога излеза от този кръг порочен. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Само след дълбоко гърло! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза: Само след дълбоко гърло! Ахахаххахахахаха.... Е, добре! Успя да ме разсмееш днес! Ама това ми се струва гнусноооооооооо.... и гадно! Никой ли не е гнуслив от вас? Значи плачеш от гнус? Ако е така, по-добре не го прави! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 преди 41 минути, DevilWish каза: Ахахаххахахахаха.... Е, добре! Успя да ме разсмееш днес! Ама това ми се струва гнусноооооооооо.... и гадно! Никой ли не е гнуслив от вас? Значи плачеш от гнус? Ако е така, по-добре не го прави! Баси якото е, човек! Особено да доставяш удоволствие на човек, на който държиш! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: Баси якото е, човек! Особено да доставяш удоволствие на човек, на който държиш! Аз съм голям егоист в това отношение - предполагам. Разбира се, че обичам много и държа на човека до себе си, но никога не е ставало дума за това. И въпреки всичко до някаква степен и ние сме разкрепостени, но сме на една вълна. Може би защото и разликата ни в годините не е голяма, от едно поколение сме, само дето аз изглеждам доста по-малък и естествено по-чувствителен. Но плачем си ние, хващали сме се.... аз по-често по принцип, бях отговорил някъде по-напред. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Това май вече е за друг раздел 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Не помня 😇 НО се посмях на последните коментари. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 преди 2 часа , DevilWish каза: Аз съм голям егоист в това отношение - предполагам. Разбира се, че обичам много и държа на човека до себе си, но никога не е ставало дума за това. И въпреки всичко до някаква степен и ние сме разкрепостени, но сме на една вълна. Може би защото и разликата ни в годините не е голяма, от едно поколение сме, само дето аз изглеждам доста по-малък и естествено по-чувствителен. Но плачем си ние, хващали сме се.... аз по-често по принцип, бях отговорил някъде по-напред. Радвай се, че си се докоснал до извора на младостта и част от него тече в гените ти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Радвай се, че си се докоснал до извора на младостта и част от него тече в гените ти. Хахаха, хубав ген от мама и нейният род! ❤️ Но и на баща ми никой не му дава годините. Ама родата сме си чувствителни! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.