Senhor Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Като няма да гласувате за 20 песни, какво пишете изобщо? Така или иначе няма да ви се зачете "вота". После феновете на Камелия били злобни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 13 Author Report Share Публикувано Април 13 Постове в които няма 20 песни, няма да се зачитат. Когато искат да е топ 10, всички искахте топ 20, сега ще гласувате за 20 песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Я да ми отговори кой е този, който ми изтри коментара??? Изтрил - изтрил и си мълчи, а не да каже кой е!!! 1."Луда по теб" 2."Защо повярвах" 3."Ти си" Майка ти го изтри. И пак ще ти се изтрие, има си правила Ненке. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Майка ти го изтри. И пак ще ти се изтрие, има си правила Ненке. А бе ей, женски полов орган..я си трай, че такива като теб накрая плачат..ще говориш и избиваш комплексите си някъде другаде..смешник! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 1. Истински мъж 2. Луда по тебе 3. Огън момиче 4. Ти си 5. Залеза и зората 6. Защо повярвах 7. Грях ли е това 8. Български мъже 9. Оставяш петна 10. Усещам те още 11. Щипни ме 12. Изпии ме цялата 13. Сто на сто 14. Искаш да се върна 15. Къде си ти 16. Ти си виновен 17. Някой ден 18. В сърцето си ми ти 19. Няма шега 20. Туджи сватови Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Ти си Оставяш петна Усещам те още Защо повярвах Няма шега Изпий ме цялата Луда по тебе Стрелките спират Някой ден Залеза и зората Приказен сън Искаш да се върна Има любов Забранена зона Минута живот Искаш или да Така ми липсваш Къде си ти Ти си виновен Кажи ми как Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 1. "Ти си..." 2. "Стрелките спират" 3. "Някой ден" 4. "Залеза и зората" 5. "Къде си ти" 6. "Вярвах ти" 7. "Искаш да се върна" 8. "Луда по тебе" 9. "Защо повярвах" 10. "Ти си виновен" 11. "Фалшива кожа" 12. "Манастир" 13. "Няма те" 14. "Приказен сън" 15. "Така ми липсваш" 16. "Оргазъм" 17. "Има любов" 18. "Секси" 19. "Ти ела" 20. "Никотин" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 1.Няма шега 2.Огън момиче 3.Ти си 4.Защо повярвах 5.Къде си ти 6.Ти си виновен 7.Стрелките спират 8.Залеза и зората 9.Луда по тебе 10.Целувай ме 11.Някой ден 12.Още те обичам 13.Сто на сто 14.Така ми липсваш 15.Иди си 16.Приказен сън 17.Искаш или да 18.Манастир 19.Истински мъж 20.Фалшива кожа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 27 Author Report Share Публикувано Април 27 1. Фалшива кожа 2. Стрелките спират 3. Целувай ме 4. Искаш да се върна 5. Манастир 6. Някой ден 7. Ти си 8. Ти си виновен 9. Минута живот 10. Оргазъм 11. Има любов 12. Изпий ме цялата 13. Неповторим 14. Ти ела 15. Няма шега 16. Как да те забравя 17. Черна кръв 18. Дъжд от самота 19. Залеза и зората 20. Къде си ти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 1.Залеза и зората 2.Искаш да се върна 3.Изпий ме цялата 4.Ти си 5.Къде си ти 6.Еротика 7.Секси 8.Защо повярвах 9.Неповторим 10.Минута живот 11.Няма шега 12.Истински мъж 13.Грях ли е това 14.Ти си виновен 15.Приказен сън 16.Ще умра за теб 17.Огън момиче 18.Луда по тебе 19.Манастир 20.Никотин Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MiRo0o Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 1.Залеза и зората 2.Луда по тебе 3.Ти си 4.Сто на сто 5.Само тази нощ 6.Иди си 7.Минута живот 8.Защо повярвах 9.Целувай ме 10.Фалшива кожа 11.Неповторим 12. Кажи ми как 13.Редно или Нередно 14.Стрелките спират 15.Някой ден 16.Плюшено мече 17.Усещам те още 18.Няма изход 19.Искаш или Да 20.Истински мъж Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 1.Залеза и зората 2.Ти си 3.Луда по тебе 4.Няма шега 5.Огън момиче 6.Къде си ти 7.Има любов 8.Защо повярвах 9.Ти си виновен 10.Стрелките спират 11.В сърцето си ми ти 12.Ти ела 13.Фалшива кожа 14.Някой ден 15.Още те обичам 16.Усещам те още 17.Манастир 18.Изпий ме цялата 19.Секси 20.Плюшено мече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 30 Author Report Share Публикувано Април 30 1. Ти си - 430 2. Залеза и зората - 425 3. Къде си ти - 305 4. Луда по тебе - 299 5. Защо повярвах - 289 6. Искаш да се върна - 250 7. Огън момиче - 230 8. Няма шега - 228 9. Приказен сън - 201 10. Стрелките спират - 192 11. Ти си виновен - 184 12. Някой ден - 167 13. Изпий ме цялата - 131 14. Неповторим - 128 15. Целувай ме - 125 16. Фалшива кожа - 122 17. Сто на сто - 120 18. Има любов - 107 19. Усещам те още - 106 20. Така ми липсваш - 103 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 "Сто на сто" е събрала достатъчно точки да влезе. Доста близко топ 2, интересно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Пак без клип... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Пак без клип... Ми направи ти клип като все роптаеш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Ми направи ти клип като все роптаеш. Сенуже ой обеща да има клип. Може ли да млъкнеш не на всяка манджа меродия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 30 Author Report Share Публикувано Април 30 Сенуже ой обеща да има клип. Може ли да млъкнеш не на всяка манджа меродия Нищо не съм обещал, казах, че може би ще има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Нищо не съм обещал, казах, че може би ще има. Един път има, друг път не... Толкова несериозно и безхоберно. Защо се наемаш да правиш нещо, след като не го правиш с кеф и както трябва? Преди години, тази класация се правеше с клип и стигаше до самите певици. Лично аз бих го пратил на Кама. Сега всичко сте обърнали в броене и точки, имам чувството че го правиш колкото да има. Повече.няма да гласувам в жалката ти класация. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 1.Защо повярвах 2.Късно е 3.Луда по тебе 4.Няма шега 5.Истински мъж 6.100 на 100 7.Усещам те още 8.Огън момиче 9.Ти си 10.Приказен сън 11.Неповторим 12.Минута живот 13.Къде си ти 14.Ти си виновен 15.Фалшива кожа 16.Любовта не е игра 17.Изпий ме цялата 18.Престъпно е 19.Време е за живот 20.Забранена зона Общо взето малко продукция за толкова много години, но качеството си казва думата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 1 Author Report Share Публикувано Май 1 Един път има, друг път не... Толкова несериозно и безхоберно. Защо се наемаш да правиш нещо, след като не го правиш с кеф и както трябва? Преди години, тази класация се правеше с клип и стигаше до самите певици. Лично аз бих го пратил на Кама. Сега всичко сте обърнали в броене и точки, имам чувството че го правиш колкото да има. Повече.няма да гласувам в жалката ти класация. След като нямам възможност да правя клип, какво очакваш да направя? Въпроса не е до желание, а до възможност, когато съм имал такава съм правил клипове, след като толкова много искаш направи клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 След като нямам възможност да правя клип, какво очакваш да направя? Въпроса не е до желание, а до възможност, когато съм имал такава съм правил клипове, след като толкова много искаш направи клип. Прочети ми поста пак и ще си оттовориш. След, като нямаш възможност, просто не прави топ20. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 1. Залеза и зората 2. Моиге сълзи 3. Ти си... 4. Иди си 5. Стрелките спират 6. Само тази нощ 7. Ти не спря 8. Как боли 9. Като жива рана 10. Дъжд от самота 11. Има любов 12. Искаш да се върна 13. Секси 14. Винаги 15. Някой ден 16. В сърцето си ми ти 17. Още те обичам 18. Приятелки 19. Туджи сватове 20. Кажи ми как Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Огън момиче Истински мъж Луда по тебе Къде си ти Ти си Стрелките спират Ти си виновен Така ми липсваш Залеза и зората Ти ела Приказен сън Еротика Изпий ме цялата Оставяш петна Някой ден Редно или нередно Нещо горещо Българи сме ние Златна рибка Няма шега Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
JelousJewel94 Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 В неспецифичен ред: Целувай ме Ти ела Луда по тебе Ти си виновен Като жива рана Защо повярвах Някой ден Има любов Ти си... Фалшива кожа Никотин Залеза и зората Стрелките спират Вярвах ти Винаги Къде си ти Няма шега Усещам те още Искаш да се върна Ти изгуби Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.