mitak_94 Публикувано на Април 13 Report Share Публикувано на Април 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Не мога да я възприема така. Оригинала повече ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Оригинала ме кефи многоо,многоо повече и все пак успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Още по-яка се е получила така. Много ми хареса. Успех на проекта! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Не мога да я възприема така. Оригинала повече ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 13 Author Report Share Публикувано Април 13 Ама това и оригинал ли има? :1000 (29): :1000 (29): Яка музика. Жалко, че не е при друг изпълнител или поне да бяха минали без циганския. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Ама това и оригинал ли има? :1000 (29): :1000 (29): Яка музика. Жалко, че не е при друг изпълнител или поне да бяха минали без циганския. https://www.youtube.com/watch?v=autP02Nqexs...p;feature=share Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Песента е хубава - добре е, че са й направили дуетна версия продуцирана от "Пайнер", за да се популяризира повече. Близо 2 милиона гледания има на оригиналния клип, което е супер за никому неизвестен изпълнител. Направили са я като ремикс за да върви повече по дискотеките, звучи добре и така, макар че първия аранжимент е по-добър. Кефи ме тоя какъв е ухилен. :1000 (29): Може и да има потенциал в него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Веднага се намери някой да се отърка в изненадващия успех на момчето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Вече и тази версия ме кефи. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Веднага се намери някой да се отърка в изненадващия успех на момчето. Само като каза в някакво интервю, че ще е дует с "млад изпълнител от друга фирма", бях сигурен, че е направила това! Предвидима е. Предишния път направи така със Синан Не ми харесва. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Най-накрая нормална песен и от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Toва Роксама е ужас некъв. Само чакали некой талант да изскочи в мрежата и веднага да се отърка около аурата му. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Вече и тази версия ме кефи. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Роксана кога планира да се скрие? Айде вече да ражда и да се скрие поне за 1-2 години... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Роксана кога планира да се скрие? Айде вече да ражда и да се скрие поне за 1-2 години... Тя няма такива планове - ще пуска албум в следващите месеци и ще прави самостоятелен концерт на 24.05 в зала "Универсиада". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Лежи й песента и я е изпяла един път. Много се изкефих като видях, че я направил. Много жалко, че от Моро му насам това е единственото качествено слушаемо парче! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.