Kitty Публикувано на Април 14 Report Share Публикувано на Април 14 Извинявам се, че правя тази тема, но това остана единственият форум за поп-фолк, а искам да попитам нещо съфорумците. Знам, че имаше фенове на поп фолка, които бяха запалени и по латино сериалите и по графиките и киснеха в раздела "Аватари, подписи и wallpapers" на форума tvnovelasbg 4 forumer.com Кои от вас киснеха там, как ви бяха никовете и имате ли албуми във фотобукета? Питам, за да си намеря някои липсващи неща, а и ще ми е драго да прочета отново някои форумци, направили ми симпатични впечатления. Аз киснех там инкогнито, в периода 2005 - 2007 бях запалена и по латино сериалите и зяпах канала "Романтика". Ето как изглеждаше форума: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Знаеш ли, че на графиката, която си постнала от Бягство от затвора, с двете момчета - едното от тях е гей Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 И от киснесне се прокисна... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Оцелила си сериала! Топ е Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Аз бях в един от форумите за латиносериали, обаче, Кити, не си спомням как се казваше той. Та кои сериали те впечатлиха? Тези по Бтв/Нова, които даваха до 2010 някои гледала ли си? Също тези по,Диема Фемили? Какво мислиш за турските? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.