borisslav1 Публикувано на Април 16 Report Share Публикувано на Април 16 Един ден, на връщане от училище, Клей Дженсън намира на прага на дома си тайнствен пакет. Пратката е изключително интересна. Хана Бейкър – негова съученичка и първата му любов, която се самоубива две седмици по-рано, е събрала тринайсет касети, адресирани до тринайсет човека от нейното обкръжение. Всеки от тях трябва да ги изслуша и след това да предаде на следващия в списъка. В тези записи Хана разказва, че има тринайсет причини, заради които е взела решение да сложи край на живота си. Гласът на мъртвото момиче съобщава, че и Клей присъства в тези записи, и следователно, и той е отговорен за смъртта й по някакъв начин. За да разбере каква роля е имал в живота на Хана, трябва да изслуша записите... И Клей научава неща, които променят живота му завинаги... По едноименния роман на Джей Ашър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Качен е целия първи сезон. Мисля да си го свалям. Добър ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Качен е целия първи сезон. Мисля да си го свалям. Добър ли е? Не, много слаб и безсмислен. Твърде много драма за нищо. 13 серии по 53 минути, в които не се случва НИЩО - някаква девойка е третирана напълно нормално от съучениците си, но го изкарва, че я тормозят, самоубива се и оставя касети за 13-те души, които са я подтикнали към самоубийство - единият, от които заради следната сцена: Момче: Хана, искаше ми ти да си моята Валентинка. Хана: ЗАЩОТО СЪМ ЛЕСНА ЛИ????? Момче: Не... наистина те харесвам. Хана: (крещи пред цялото училище) РАЗКАРАЙ СЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Момче: Майната ти! Съжалявам за "спойлерите", но искам да спестя на някого 13 изгубени часа. Пълна боза. Очаквах нещо в стил първия сезон на Малки сладки лъжкини, но получих изключително слаба версия на Gossip Girl. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Един ден, на връщане от училище, Клей Дженсън намира на прага на дома си тайнствен пакет. Пратката е изключително интересна. Хана Бейкър – негова съученичка и първата му любов, която се самоубива две седмици по-рано, е събрала тринайсет касети, адресирани до тринайсет човека от нейното обкръжение. Всеки от тях трябва да ги изслуша и след това да предаде на следващия в списъка. В тези записи Хана разказва, че има тринайсет причини, заради които е взела решение да сложи край на живота си. Гласът на мъртвото момиче съобщава, че и Клей присъства в тези записи, и следователно, и той е отговорен за смъртта й по някакъв начин. За да разбере каква роля е имал в живота на Хана, трябва да изслуша записите... И Клей научава неща, които променят живота му завинаги... По едноименния роман на Джей Ашър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Невероятен! Фаворит си ми остава Джъстин! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Невероятен! Фаворит си ми остава Джъстин! Е то един интересен герой има в тоя сериал и това е Джъстин! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Е то един интересен герой има в тоя сериал и това е Джъстин! Джесика не е за подценяване. Ако има втори сезон ще е много интересно как ще се развие. Шери също може да я развият. Алекс също имаше много потенциал. Зач и доминантна майка. В Courtney също има потенциал. За мен най-излишен си е Клей. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Брутален е! Хана наистина преиграва на моменти, но се търпи. Единствено не ми хареса много края, но е разбираемо. Оставят материал и за 2ри сезон. Според мен, фотографчето е застрелял Алекс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Стигнах до 7-ми епизод и засега ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Момиче в Перу се самоубило и записало касетки точно като в сериала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Момиче в Перу се самоубило и записало касетки точно като в сериала. Ужас Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Отвратително.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.