Fast Публикувано на Април 18 Report Share Публикувано на Април 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Тонката вече само балади ли ще прави? Иначе много стойностна балада, браво! Това в началото Анелия ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Стораро е напуснал Диапазон? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Ами супер стойностен проект - харесва ми доста! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Със сигурност най-добрата му балада от последните! Хубав клип този път, който отговаря на песента. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Дуета му с Цвети е класи над това,не ме грабва тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Не вярвам да е напуснал. Песента е хубава, Анелия е уникална. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Слабо. Никакво съответствие между текст и музика особено в началото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Не вярвам да е напуснал. Песента е хубава, Анелия е уникална. Да, сега са добавили обложка с логото на Диапазон и от фирмата са я постнали във Фейса. Мен ми стана чудно, защото на плочката пише само ФЕН ТВ, но явно от недооглеждане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Дайте линк за мп3, но ако може без Анелия.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Харесва ми, въпреки че Стораро не ме кефи. Създава настроение песента. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 22 Author Report Share Публикувано Април 22 Дайте линк за мп3, но ако може без Анелия.. Сега си отворих мейла - още не са ми я пратили. И за стрийминг не са я пуснали още. Много странно.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Сега си отворих мейла - още не са ми я пратили. И за стрийминг не са я пуснали още. Много странно.. нищо и от клип ще върши работа, докато се появи мастера - ако се появи ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Песента е турски кавър: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.