SG Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Това си е баш дует. Десислава в Казваш, че ме обичаш има по-малко пеене. Песента според мен си е продължение на Болка в минути- харесва ми. Клипът е брутален, има замисъл какъвто рядко можем да видим в чалгата. Браво на Моллов. Деси е много хубава, радвам се, че този път участва във видеото към feat-а. Както винаги нейната партия е най-въздействащата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 В припева леко ми бие на "Не моли на колене". Като цяло не ми харесва, дори превъртих чак до партията на Деса - само тя става от цялата песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Много добра песен!! Не случайно Константин е име толкова години... какви ли не лигльовци минават и заминават, но той се задържа благодарение на ето такива проекти. С Деса си пасват изключително добре, то с нейния глас навсякъде може да пасне и да звучи красиво, но с Константин определено нещата им се получават супер успешни. Браво и за клипа! Най-сетне интересен проект след Моро му. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Ужас,ама пълен ужас.Клипът изобщо не е замислен,както трябва, песента боза и е факт,че на Десислава е най-хубавата част в клипа.Очаквах при Деса да не почне да се движи някоя седалка или пространството зад нея,за да я направят слаба и да не са го направили,но там където Деса си слага червило и повдигат брадичката и джуките изкачат малко :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Хубава е песента, ако беше изпята само от Десислава, щеше да е перфектно. Нейната част определено е най-силна в песепта. Поне дует да беше. Иначе мисля, че е по-слаба от Болка в минути, която е просто уникална песен. Като цяло, Коцето от край време вади едни от най-силните балади във фолка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 С тия шибани гледания и лайкове се зарахте вече. Имам песни дето ги слушам по 20 пъти дневно ама не съм им цъкнал лайка. Ама ги харесвам. Музиката не е лайкове, преди 2-3 год. Лайкове ли брояхте бе... Вече и коментари не ми се четат - само отчети на гледания и лайкове , що не ходите счетоводство в Пайнер? Песента е страхотна и браво, Коце няма слабо. Слушайте музиката и се наслаждавайте със ушите си, не със цифрите от сайтове за видео. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Втора песен му прави Деската с пеенето и частта си. Много ми харесва нейната партия, иначе не бих я слушал песента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 6 часа и половина - 116 000 гледания и над 520 0 лайка. Да си сложа ли сега прогнозите ви в подпис за гаврата. Ще ми констатират... Айде по дупките с наведени глави в колона по един Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Много интересен клип, харесва ми текста и песента. Ще си я слушам, все пак е Коце. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Страхотна песен, браво! Константин и Деси Слава са ненадминати в баладите!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 20 Author Report Share Публикувано Април 20 Хахахахаха, големите умници пак се обадиха, нямало да е хит ли? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Хахахахаха, големите умници пак се обадиха, нямало да е хит ли? :1000 (29): Поне имай смелостта да цитираш човека, който имаш предвид. Да, няма да е хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Зависи кой какво има в предвид под 'хит'. Ако се визира песен, която да се пуска по няколко пъти на вечер в дискотеките, редом до тупалките- да, навярно няма да е хит. Но ако говорим за интерес към една балада в комерсиални времена като тези- песента вече си е хит. Над 200K първото денонощие е забележително, а ако успее да направи няколко милиона в близкото бъдеще- още по-добре. Трябва да има такива песни, които да вадят чалгата от дискотеките. Мисля, че е време жанра да си върне предишното предназначение като музика на народа, а не музика на пияните студенти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 20 Author Report Share Публикувано Април 20 Поне имай смелостта да цитираш човека, който имаш предвид. Да, няма да е хит. Коя песен, направила 300К за 24ч не е станала хит до момента? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Коя песен, направила 300К за 24ч не е станала хит до момента? Може и да стане някакъв хит, но няма да е грандиозен. Не го виждам това да направи 10 млн. бързо като другите тупалки, а може и изобщо да не ги направи. Филмът е, че съдя по личния си вкус. Втори път не съм си я пуснал, изобщо не ме грабна, само частта на Деса е яка. Може и да греша. Ще видим с времето кой ще излезе прав. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 20 Author Report Share Публикувано Април 20 То и коментарите ти за "Не ме заслужаваш" бяха същите. Не я изслушах докрай. :1000 (20): Не разбирам еуфорията по тая песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 То и коментарите ти за "Не ме заслужаваш" бяха същите. Ти си опасен. Прав си за "Не ме заслужаваш". Ама тая ти гарантирам, че няма да я пусна втори път. Твоя коментар за "Все ми е тая": Галена кога ще спре да бъде толкова добра и да помага на бездарници? Хем лидерка на поп фолка, хем помага на тия бездарници. WTF Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Много добра песен, браво на Коцето. Включването на Деси е уникат Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 В припева леко ми бие на "Не моли на колене". Като цяло не ми харесва, дори превъртих чак до партията на Деса - само тя става от цялата песен. Не леко, ами направо си бие на "Не лъжи на колене". Снощи като я чух веднага направих асоциация с песента на Глория. Иначе на мен ми харесва песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Вечерта се блъска с Порше, после незнайно Поршето се превръща в някъкв пикап, мисля че е Тойота :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Вечерта се блъска с Порше, после незнайно Поршето се превръща в някъкв пикап, мисля че е Тойота :1000 (29): И някаква си влачи силикона по пътя.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Може и да стане някакъв хит, но няма да е грандиозен. Не го виждам това да направи 10 млн. бързо като другите тупалки, а може и изобщо да не ги направи. Филмът е, че съдя по личния си вкус. Втори път не съм си я пуснал, изобщо не ме грабна, само частта на Деса е яка. Може и да греша. Ще видим с времето кой ще излезе прав. Над 10 000 лайка за 24 часа. май само Моро му е имала подобна статистика. Ще ги направи 300 ка гледания до 9. Баш грандиозен хит се очертава. Истерията е голяма в коментарите. Едва 250 дислайка. Имаме си нов химн. Хита на пролет 2007. Няма да се учудя ако превземе клубовете Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 харесвам му баладите... и тази не прави изключение! Браво вокалите май са на Анелия ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Деса е велика! Като цяло ми хареса баладата. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 20 Author Report Share Публикувано Април 20 24h - 310 601 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.