.close to me. Публикувано на Април 21 Report Share Публикувано на Април 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 От години не е имала толкова слаба песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 ХИТТТТТ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Страхотна песен, браво! Алисия няма слаба песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Кефи ме много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Повече отива на мъж тая песен. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Уникална е. Браво на Лиска. Този път ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Т'ва в изпълнение на Стораро е 300 пъти по-добро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Суперр е!! Добре, че не я пее животното Тони! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Delete. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Delete. :roll1: Яка е песента, кефи ме.. тръпна да ми пратят сега версията на Тони! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Уникална е. Браво на Лиска. Този път ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Уникална песен,нямах търпение да я пусне <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Много ми харесва и песента и видеото и включването на Тони Стораро. Тази песен е точно за нея, добре е направил Стораро, че я е дал точно на нея. Супер е всичко - топ! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Т'ва в изпълнение на Стораро е 300 пъти по-добро. +1. Алисия отново е много банална във видеото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Изключително спрели песен и клип. Мисля, че и те са били доста отегчени, докато ги "реализират". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Стораро пускал ли я е официално тази песен? Лично мен ме кефи. Даже не помня на Алисия коя песен в последните години ме е радвала повече. Хич не съм й фен, но този път е добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Изключително спрели песен и клип. Мисля, че и те са били доста отегчени, докато ги "реализират". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Стораро пускал ли я е официално тази песен? Не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Сега чух неговата версия от някакво лайв клипче. Определено е мноого по-добре звучаща. Даже можеше да се нареди сред хитовете му, които в последните години никакви ги няма. Защо ли излиза като песен на Алисия? Странна история. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Защото и я е подари. Какво лошо има, Джордан на нея беше подарил също. Песента е супер, клипа е приятен. Винаги ми е харесвал гласа на Алисия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Сега чух неговата версия от някакво лайв клипче. Определено е мноого по-добре звучаща. Даже можеше да се нареди сред хитовете му, които в последните години никакви ги няма. Защо ли излиза като песен на Алисия? Странна история. Че тя така си присвоява песни. А "официално" и ги подаряват. Джордан се беше оплакал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Кефи ме. Комерси, чалги, поп, дуети...всичко и се получава. Просто класата си класа. Жалко, че от години е смъкнала нивото но клиповете. Евтинеят на фона на пайнерските. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Защото и я е подари. Какво лошо има, Джордан на нея беше подарил също. Песента е супер, клипа е приятен. Винаги ми е харесвал гласа на Алисия. Джордан не е подарявал нищо. Лиска я харесала и взела да направи нейна версия. Без дори да пита Джордан Той сам го каза. Колкото до песента.. Става. Очаквам версията на Стораро Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Добър проект. Със сигурност ще стане хит! За по-малко от 24 часа се изкачи на трето място в Трендинг. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.