Guest Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Едно и също пято до втръсване, а за клипа да не говорим. Слабо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Чие дело е този хит? Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Много ми харесва, музиката е много приятна.Малко забележки към текста, но става. Клипа не ме кефи, а включването на Стораро ми е излишно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Едно и също пято до втръсване, а за клипа да не говорим. Слабо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Защото и я е подари. Какво лошо има, Джордан на нея беше подарил също. Песента е супер, клипа е приятен. Винаги ми е харесвал гласа на Алисия. Джордан официално каза, че продуцентите му са го накарали да я подари, той не е изгарял от желание Ася дали е хванала Бирмата :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Около 250К имаше за първото денонощие. Това май е най-силната премиера на Алисия досега Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Едно и също пято до втръсване, а за клипа да не говорим. Слабо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Чух я в дискотеката в събота и ми направи впечатление, че хората вече я знаеха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Да, в изпълнение на Стораро се върти от миналата година. Песента е силен старт, очертава се хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Хубава песен, но клипът наистина е евтинджос и нямам предвид като средства, а това, че е много посредствен и изглежда евтино. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Лиска стана пословична с нечестните си методи на работа, включително присвояването на чужди проекти - неслучайно остана единственото утвърдено име в Ара след като всички други напуснаха. Дайте да чуем версията на Стораро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Най-добрата песен на Лиска от векове насам! Добре, че беше Тони да и даде жестока песен, че напоследък пускаше абсолютни шитове. (изкл. ''Ти ли'') Клипа е смешен, но беше важно да има изневяра в него. Тя си пада по такива неща. )) Искам версията на Стораро с добро качество. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Едно и също пято до втръсване, а за клипа да не говорим. Слабо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Харесва ми песента. Точно тази Алисия харесвам. Разнообразила е звученето. Напомни ми за момент на Плачи сега не като музика, а като усещане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Слабо като за нея. От "Красавицата спяща" насам не ми харесват песните й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Слабичко, това е първата й песен от 9 години насам, която не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Това се превръща в голям хит, страхотна Алисия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 И аз забелязвам, че това е най силното самостоятелно парче на Алисия за последните 3-4 години. На нея всичко и пускат по клубовете и става хит, но този хит ще се нареди до Палиш, Карамел, Имаме ли връзка, Твоя тотално, Мистър грешен и т.н. На мен си ми харесва на Ася версията. Кефи ме как зима песните на колегите си като ги хареса и как ПР-а на АРА пуска новини, че и били подарени и след няколко месеца гръмва новина, че Ася прави рекет на хитове в Ара Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Аз лично вече слушам само версията на Стораро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Най-големият хит за 2017 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.