FikLena Публикувано на Май 1 Report Share Публикувано на Май 1 Какво мислите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Не смятам, че вреди, а точно обратното. Зависи каква е разликата всъщност, но моите връзки са били почти винаги с човек около 15 години по-голям от мен. Не съм съгласна с всички клишета за липсата на общи интереси и т.н. Всичко зависи от хората във връзката. Може да имаш общи теми и интереси с по-възрастен човек без никакъв проблем. Това, че някой е на 40 примерно, не означава, че се е отказал от живота и че разсъждава консервативно. Да, има и такива, но не е задължително. Отделно от това от по-зрял и опитен човек, независимо мъж или жена, можеш да научиш много неща, тъй като той разсъждава по различен начин, преминал е през много повече житейски ситуации, има по-различна гледна точка и би те насочил в правилната посока. Такива хора са надживяли младежките страсти, улегнали са и знаят какво искат от човека до тях. Искат да имат семейство и сериозни отношения и се стараят да поддържат връзката. Един младеж разсъждава на принципа "Голяма работа, ако не е той/тя друг ще е". Имат ценности и принципи, ценят и уважават човека до тях. Наясно са какво искат и какво ще правят с живота си. В повечето случаи са се реализирали и имат възможността да издържат семейство. Ако става въпрос за сериозна връзка, а не за авантюра, за мен лично един зрял човек може да предложи много повече във всеки един смисъл. Сега ако гледаме плочки, прически, татуировки и т.н. е отделна тема, но не вярвам, че за един интелигентен човек това е важно и достатъчно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Не, даже е по-интересно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Не, даже е по-интересно. +1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Доста обширна и интересна тема, браво Фиклена, най-после нещо зряло и от теб! Доста, напоследък и не само, съм разсъждавал...За мен, за да бъде една връзка стабилна и устойчива на времето, двамата партньори, било те мъж и жена, жена и жена, мъж и мъж, трябва да правят компромиси и преди всичко да се обичат истински. Да могат да разчитат един на друг, на си бъдат един гръб, на който може да се облегне всеки от тях, когато има проблем или пред него стои важна дилема. Сексът не трябва да е първо място, нито изгодата от връзка. Единици са хората, които просто искат да обичат някого, без значение той какъв е за останалите, колко е богат или колко е добър в леглото, за жалост. И аз съм един от тях. Най-важно е да усетиш човека до теб като твоят човек и много трезво да прецениш пасва ли ти, за теб ли е и той до колко те обича и би бил жертвоготовен за теб. Какво можете да си дадете един-друг в емоционален и духовен план. Но, разбира се, битовизмите малко по малко разяждат една връзка и принуждават двамата влюбени да стигат до крайности, като поставят материалните неща над емоционалните и любовта. Та затова и аз съм на мнение, че не е хубаво от рано да се заживява под един покрив с любовта. Ти може да обичаш някого, но ако всеки ден си принуден да переш мръсните му чорапи и да разчистваш след него - в един момент ще ти писне и ще му покажеш вратата! Та затова и тези хора от форума твърдят, че са били най-щастливи с женени, че чувството е невероятно. Там битовизмите не разяждат връзката. Но е много по-сложно от нулата да изградиш с някого дом, семейство и да успееш да го опазиш от всичко и всички. И никога не трябва да се събирате по компромис, само и само за да не сте сами. Така повече ще навредите и на себе си, и на партньора си. Годините не са от значение, но Ружето е права, че един човек на 40 години може да ти даде много повече от един на 20 например. Там има опит, има зрялост, има осъзнаване, има истинско оценяване на човека срещу теб и по-голяма жертвоготовност. Младите са по-импулсивни, по-прибързано оценяват всичко и е по-лесно нещата може да се размият. И както е в твоят случай, Фикленче, мъжете са сложна материя, повечето от тях и на 40-50-60 години си остават едни деца, които не могат да ти бъдат нито гръб, нито упора, изконсумират те по най-бързият начин и те захвърлят. Визирам българските и по-точно тези, които познавам. Те се вълнуват единствено от себе си и се радват на най-малката глупост, без да съзнават как нараняват партньора си, не са способни на дълготрайни компромиси, които да затвърдят и запазят една връзка. И е много важно постоянно да им галиш егото и да ги издигаш в култ. Надявам се да си намерил любовта, истинската любов, пък и вашата разлика не е толкова голяма, но нали знаеш, че не всичко е секс, външност, пари и не всяка дума, изказана от партньора е чиста монета. Имам предвид трябва да е преминал теста на дългото опознаване, няколкото месеца разговори - задълбочени, на всякакви теми - музика, изкуство, бизнес, история...Разговорите са много важни за една връзка, много градивни. И моля те, какво означава това - обичам 3-ма, няма как да обичаш всичките накуп, може да си привлечен от тях, от фасадата им, от физиката им, от милите им думи, да има химия между вас, но чак обич? Едвали и все пак успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Не, даже е по-интересно. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Говорим за близо 20 години разлика! Вреди разбира се като станеш на 40 той ще е на 60 а когато станеш на 60 той ще е на 80 или под земята. Не си похабявай младостта Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Говорим за близо 20 години разлика! Вреди разбира се като станеш на 40 той ще е на 60 а когато станеш на 60 той ще е на 80 или под земята. Не си похабявай младостта А ако е милионер?! Тъкмо като почине - ще може да си живурка с млади любовници и да се къпе в пари! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 А ако е милионер?! Тъкмо като почине - ще може да си живурка с млади любовници и да се къпе в пари! За никакви пари на света не си заслужава да си жертваш младостта. Нея няма как да си я върнеш, а пари се печелят. Ако има чувства е друго, но само за пари не си струва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 5-10 години не е особена разлика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Не, даже е по-интересно. +1. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Не, даже е по-интересно. +1. Падам си по крайностите, обичам да има голяма разлика помежду ни. Мечтата ми е да бъда с дядо и внуче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 +1. Падам си по крайностите, обичам да има голяма разлика помежду ни. Мечтата ми е да бъда с дядо и внуче. Ти ли ще му бъдеш внучето? Охо, ама ти искаш и двамата, ненаситнице! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Мечтата ми е да бъда с дядо и внуче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Категорично не! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Не, даже е по-интересно. +1 Особено, ако може да ти е татко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 +1 Особено, ако може да ти е татко. Да, още по-добре Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.