Blueberry Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Над 1000 like за 30 минути - кралица! Песента е доста ударна и зарибява след няколко слушания. Можеше и малко повече да се напъне, но се надявам да стане хит. Това с чувалите ме разби от смях, ужас Само аз ли не видях визията, с която анонсира проекта, в самия клип? Не, няма я. Цели две визии и два декора има този феноменален проект. Аз вече се уморих да съм й фенка, не знам другите как се справяте. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Много посредствено е всичко. Чувалите са кошмар и правят всичко да изглежда евтино. Ей, толкова пък да няма режисьор, който да й направи един ефект с вълни..Песента е все едно слушам "Наркотик" на Дилан в чалга темпо.С нищо не впечатлява отново. Не исках да съм толкова крайна, обаче и мен ме хваща яд на мързела й. А има възможност да направи нещо наистина впечатляващо.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Много добра - напомни ми на едно време, когато дори в комерсите имаше музика, а не се състояха само от вокали и семпли. :1000 (33): Щом е и съавтор на парчето, още по-голямо браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 На Рени проекта е много по-добър. Песента ми е ала Дилан 2009, клипа за Преслава е ок, но личи, че е евтин. Отново сниман в мазата, но добри ефекти и фонове са сложили... Абе ще бъде среден хит, но не е ок, нека не се лъжем и правим на доволни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 1. Говори с чашата, слуша те. Хайде, разкажи ѝ, че напуснах те. Много пъти връщах се, но сега е друго, няма ме. Говори с всички други жени, искаш да приличат на мен ли? Да ме псуваш си готов, мразиш ме от любов! Пр.: Пада звезда - ти пожела! Повече да не ме пожелаеш с нея падни и се моли да ти се сбъдне, иначе знаеш - моята звезда, дето изгря, всичките нощи ще ти съсипе. Ще ти блести, ще те гори, да ти напомня колко ме нямаш ти. 2. Разкажи на твоите приятели колко си ми давал и направил си, а каквото вземал си, както винаги си го спести. Говори с всички други жени, искаш да приличат на мен ли? Да ме псуваш си готов, мразиш ме от любов! Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Уникална,уникална ама мегааа якааа! Страшна песен,заклевам се! Не помня,от кога не ми е зарибявало така песен на Преслава. В екстаз съм! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Уникална,уникална ама мегааа якааа! Страшна песен,заклевам се! Не помня,от кога не ми е зарибявало така песен на Преслава. В екстаз съм! И мен, от първо слушане така ме грабна последно "На тебе не отказвам". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Нещо не ме кефи засега, а клипът ми прилича на клип на Яница. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Най-силната песен на Преслава от "На тебе не отказвам" насам. Видеото този път ме впечатли и съм много доволен! Това е моята любимка! Браво! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Допадна ми. Мислих, че ще прочета повече положителни коментари, отдавна не е пускала песен. Гледам, че се хващате за клипа - според мен си е добре, не знам какво толкова очаквате от едно чалга видео. Иначе наистина напомня на вълната от 2008-2011, това ще и е в плюс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Страхотнаааааааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Песента е хубава, но трябваше да има повече кулминация в музиката преди последния припев. Така звучи малко скучно, като на Палев песните напоследък. Много ме е яд за клипа обаче - това със сала и океана е толкова яка идея, но ужасно реализирана. Ако бяха използвали плат или поне някакъв найлон, който не блести като торбичка за смет, можеше да стане много арт, а сега изглежда смешно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Слабо, едвам я изтърпях. А композитора направи яки песни за Райна и Алисия. Явно Преса вече втръсна. За клипа какво да кажа, отново за 5 лева, а Преса явно има фетиш към чували. Толкова нелеп клип скоро не бях гледал. Аматьори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Хит!!! Браво на Преси! Клипът също е на ниео!! Евала,рвзцепи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 този път ми харесва проекта! Е да от клипа има какво да се желае, вместо тея чували за смет, можеше да си е вода ама като за Преслава си е шедьовър.... :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 А толкова да прилича на този хит: Слаба песен, приятна е, но до там. Клипът не се коментира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Много постни песни от Преса и отбиване на номера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Песента кърти, припева е с много добър текст. Режисьора може да се гръмне обаче, тези чували са позорно смешни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Супер бозава и комерсиална песен, копие на Мой и останалите песни на Кишев. Преса тотално е изгубила нюх за хит, а да не говорим за нещо интересно и иновативно като проектите на Галена. Да, може и да е хит, но това не променя факта, че е банална и изтъркана песен. Клипът е абсолютна пародия, как пък един път не развърза кесията за по-качествен клип бе, поне от уважение към тия фенове, дето са й верни толкова години, въпреки слабите й периоди. Мен щеше да ме е срам, че съм фен на такава певица. Кадрите с чувалите са потресаващи, това ли е клип на вечната Певица на годината с претенции до небето? Много съм разочарован, очаквах да гръмне яко след тая пауза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Супер бозава и комерсиална песен, копие на Мой и останалите песни на Кишев. Преса тотално е изгубила нюх за хит, а да не говорим за нещо интересно и иновативно като проектите на Галена. Да, може и да е хит, но това не променя факта, че е банална и изтъркана песен. Клипът е абсолютна пародия, как пък един път не развърза кесията за по-качествен клип бе, поне от уважение към тия фенове, дето са й верни толкова години, въпреки слабите й периоди. Мен щеше да ме е срам, че съм фен на такава певица. Кадрите с чувалите са потресаващи, това ли е клип на вечната Певица на годината с претенции до небето? Много съм разочарован, очаквах да гръмне яко след тая пауза. Това е преценила, че сганта залсужава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Това е преценила, че сганта залсужава. Сган ли ни нарече? :Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Много вяло, песента не че е лоша, но звученето е отпреди 10 години и то не в хубавия смисъл. Ако видеото беше с истински ефекти, а не найлони, можеше да стане хубав клип - сега дори дебютантите са с по-качествени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 "Падаща звезда" ,ако е беше кръстила щеше да й отива повече..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Това е преценила, че сганта залсужава. Имам чувството, че нещо Преси лично те е накърнила Не може толкова злоба за човек, който гледаш само по екрана. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Имам чувството, че нещо Преси лично те е накърнила Не може толкова злоба за човек, който гледаш само по екрана. Взе му наградата за "Певица на годината", защото стереото не е потребител на Рамания, а самата Джена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.