Dinnev Публикувано на Май 11 Report Share Публикувано на Май 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Wtf какво и това Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Очаквайте скоро: Теди Александрова с клип на плажа и пред водопад. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Очаквайте скоро: Теди Александрова с клип на плажа и пред водопад. Този път Майли копира Теди! Ох, песента е приятна, но не я виждам като хит. Много лош избор за лийд сингъл на албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Много ми харесва! Точно завоя, която исках от Майли. Не очаквам парчето да стане голям световен хит, но мисля, че и самата тя си го знае и идеята й е просто да покаже различното си лице, което се завърна след събирането с Лиъм. В Америка има шансове за голям хит обаче, защото те много си ценят кънтрито, по същата логика може и албума да е доста продаван там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Приятна е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 11 Author Report Share Публикувано Май 11 Майли е супер красива, песента и според мен няма да стане световен хит, но това не пречи на завръщането й. Дори този проект може да я издигне в очите на хората отново. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Липсва ми силен припев. Иначе ми допада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Не ме грабна особено. Не е лоша песен, но не бих си я пуснал пак доброволно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Много ме зариби! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Страхотен проект!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.