mitencetoy Публикувано на Май 12 Report Share Публикувано на Май 12 МАЧКАААЙ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Не е лошо видеото, но имаше една прекалено дълга излишна част - там, където е в "казана". Има очевидна прилика с Джай на Гага, особено във визиите с правата коса на път е 1:1, а там, където я поръсиха с продукти и от "танура" я изсипаха в "казана" доста напомня на сцената от Артпоп филма с венците от цветя върху Гага и потапянето й в басейна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Шокиран съм, не знам какво да кажа. Ще трябва да изгледам видеото още няколко пъти, за да коментирам по-обстойно, но към момента се убедих, че теорията, която започна да ми се върти през последните няколко дни се потвърждава- тази песен със сигурност НЕ Е със замисъла да е пореден номер 1 комерс с тематика за ядене/секс. Нека сега някой да пробва да я нарече бонбонена... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Брутален клип. Кейти е много красива! Някой да обясни смисъла на клипа, ако има такъв. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 Брутален клип. Кейти е много красива! Някой да обясни смисъла на клипа, ако има такъв. 100% има по-дълбок смисъл, но на първо гледане си мисля, че пресъздава как жените са приемани като парче месо от мъжете. Сега като се загледах може да се приеме и като това, че обществото се опитва да те направи какъвто иска да си, да не бъдеш себе си, а един от стадото - още от разопаковането (раждането), разтягането й като тесто (промяна на телосложение), прическа, грим... Това са си мои мисли, де. 100% не е това, но все пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 100% има по-дълбок смисъл, но на първо гледане си мисля, че пресъздава как жените са приемани като парче месо от мъжете. Сега като се загледах може да се приеме и като това, че обществото се опитва да те направи какъвто иска да си, да не бъдеш себе си, а един от стадото - още от разопаковането (раждането), разтягането й като тесто (промяна на телосложение), прическа, грим... Това са си мои мисли, де. 100% не е това, но все пак. Със сигурност има общо и с двете, тя Кейти сега има лайф чат в Ютуб и сама си каза, че през годините се е чувствала прекалено oversexualized и чак сега с късата коса се чувствала добре, като себе си. На който не му забива: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Сега като се загледах може да се приеме и като това, че обществото се опитва да те направи какъвто иска да си, да не бъдеш себе си, а един от стадото Явно не съм толкова тъп, защото и аз така си помислих на първо гледане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 100% има по-дълбок смисъл, но на първо гледане си мисля, че пресъздава как жените са приемани като парче месо от мъжете. Сега като се загледах може да се приеме и като това, че обществото се опитва да те направи какъвто иска да си, да не бъдеш себе си, а един от стадото - още от разопаковането (раждането), разтягането й като тесто (промяна на телосложение), прическа, грим... Това са си мои мисли, де. 100% не е това, но все пак. И аз мисля, че е точно за приемането като парче месо и накрая обаче тя ги изяде. Готин е клипът, според мен така ще й потръгне на песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Еми.. Кралицата на клиповете! Блутален клип и песента вече се възприема по друг начин. Каквото и да се говори, клипът играе много важна роля за една песен. Харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Еми.. Кралицата на клиповете! Блутален клип и песента вече се възприема по друг начин. Каквото и да се говори, клипът играе много важна роля за една песен. Харесва ми! И аз съм на мнение че клипа може много да помогне на песента, но мен не ми е захаресвала самата песен. пс. Отговори ми на ЛС-то Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Не е лош проекта, но е тъпо да се отрича, че търси скандал за да е интересна и задържи вниманието към себе си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Думи нямам!! Честит милиард Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Думи нямам!! Честит милиард Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Брутална песен, казах го още като я чух за 1 път, а сега мога да кажа същото и за клипа - ХИТ! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Копира Гага, много ясно, че ще има гледания като копира най-голямата в последното музикално хилядолетие - Лейди Гага. Проектът е провал като цялата кариера на Кату Перу. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Копира Гага, много ясно, че ще има гледания като копира най-голямата в последното музикално хилядолетие - Лейди Гага. Проектът е провал като цялата кариера на Кату Перу. Ама какво е това гага дето казвате, че го копира Кейти? Аз виждам интересен и шантав клип със смисъл между редовете, никакво гага не виждам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Ама какво е това гага дето казвате, че го копира Кейти? Аз виждам интересен и шантав клип със смисъл между редовете, никакво гага не виждам. Долна държанка е Кату, вижда се и като й мачкат сланините в брашното! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Долна държанка е Кату, вижда се и като й мачкат сланините в брашното! И кой клип е копирала? Тотални глупости, ще кажеш, че всичко различно го е измислила гага.. Кейти винаги е скандализирала с клипове, а лейди яга отдавна е в коша. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 И кой клип е копирала? Тотални глупости, ще кажеш, че всичко различно го е измислила гага.. Кейти винаги е скандализирала с клипове, а лейди яга отдавна е в коша. Мисля, че е крайно време Тръмп да изсели Кату от този свят. Видно е, че си купува гледания и награди и че като стриптийзьорка е по-добра отколкото като певачица! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Копира Гага, много ясно, че ще има гледания като копира най-голямата в последното музикално хилядолетие - Лейди Гага. Проектът е провал като цялата кариера на Кату Перу. Гага и никаквица.. видяхме що за стока е биз скандалния имидж А Кети Пери има десетворно повече гледания от Гуга Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Гага и никаквица.. видяхме що за стока е биз скандалния имидж А Кети Пери има десетворно повече гледания от Гуга Теб трябва да те изселят от България, докато не научиш български език. Кату Перу беше по-малко гледана, докато не настъпи тоталната й хегемония с "Призм", преди "Дарк Хорс" Гага беше и по-харесвана във фейса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 Теб трябва да те изселят от България, докато не научиш български език. Кату Перу беше по-малко гледана, докато не настъпи тоталната й хегемония с "Призм", преди "Дарк Хорс" Гага беше и по-харесвана във фейса. Съжалявам, че ще го кажа, но Кейти мачка Гага още от Teenage dream ерата. Преди това Гага бе по-успешна с няколко парчета, но от TD насам Гага не може да стигне Кейти по хитовост Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Seihi Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Ясно е, че песента е тотален ХИТ! И както винаги сме свидетели на поредния дълбок илюминатски замисъл във видеото. Очевадни и очебийни символики и препратки. Далеч от арт и каквито bulshit-ове се пробутват по интервюта. Няма да влизам в дълбок рамисъл ясно е идеята каква е. http://woman.hotnews.bg/po-zhenski/bal-na-...1972.31121.html Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.