SpOnGe_BoB Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Next please... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Намирисва ми на провал! Много еднообразно и скучно, клипът е супер нескопосан, направен колкото да го има. Уж имаше 500 звукозаписа в телефона, уж беше много идеен, къде го тва? От сума ти време върти една плоча. Явно това ще се окаже тавана му, въпросът е да задържи инерцията до колкото може и обратно в Толбухин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Кефи ме! Клипа и той е добър, но сякаш последните му няколко клипа са заснети наведнъж и просто слага различни кадри в следващия. Еднакви ми идват. Ще стане хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 ''Да те бях зарязала'' в нов вариант. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Скука! Тоя път не ме изкефи. Следващата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 След като mp3 официално умря, има ли смисъл да чакаме линк? Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 В последните песни на Галин ми липсва мелодичност. И тази не прави изключение. Някак върви много равно парчето през цялото време. Последната му песен, която истински ме изкефи, е "На Египет фараона". На фона на последния провал на Фики е значително по-добре де, но като цяло пак ми идва скучно и постно. Текстовете му и те станаха абсолютно еднотипни - голи тела, секс и дотам. Галин от "С мене да вървиш", "Момче без сърце" и "Все напред" определено ми допадаше повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 чакаме WAV тогава! хааха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Сигурно ще стане хит, защото е на Галин, но с нищо не се различава от песните му в последната 1 година, че даже клипът е същия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 На Фики е същия ритъм и стил, но той поне може да пее, не само да рецитира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 На Фики е същия ритъм и стил, но той поне може да пее, не само да рецитира. +1 Отделно песента на Фики не е провал, има малко гледания, защото има задник на миниатюрата и не се показва отстрани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Абсолютен топ ! Много яка песен!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 +1 Отделно песента на Фики не е провал, има малко гледания, защото има задник на миниатюрата и не се показва отстрани. Фики има песен след Издислав? Галин е време да си разнообрази ''песните'', при Джена също продължи само няколко парчета.Видеото е като за БлагоБорисов. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Много яка музика,но изключително слаб и тъп припев. Не ме кефи особено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Цигулките ок, ама... не е нещо грандиозно. Доста от песните, които се появяват напоследък, не мога да доизслушам целите и повече от веднъж. Не знам на какво се дължи, но не се прави качествена продукция с малки изключения. Галин като едно от актуалните имена може да си позволи да експериментира повече и да задава нови параметри, а всичко го обръща на Криско стайл. Изглежда се радва, че си е намерил нишата с това боботене, но след третия път вече спря да бъде интересно. "Един на брой", "Няма да боли" и "Ще остана" например са доста по-добри песни. Особено първата колко я оплюхте тук, пък е супер свежа. "Момче без сърце", "Все напред" и "С мене да вървиш" си остават най-добрите му попадения от комерсиалните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Галин.можеше да ни спести напъните си в творческата самодейност! Очаквам следващият път и сам да си режисира клипа, сам да го снима и сам да го сглоби! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Ау, много зле... И песен, и клип, всичко е леш.... Дори цигулката не помага, а обожавам отсвири с цигулки. Много слабо... Визиите ужасни. Декори...Тия цици навсеки кадър ... Много слабо за Галин... Жалко... И това За Випуск 2017 накрая супер популистко. Дни преди баловете трябваше да внимава с какво да избухне... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Е то е нарочно. Миналата година пак май месец пусна роклята, нали броят до 12 там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Много еднообразно и скучно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Е то е нарочно. Миналата година пак май месец пусна роклята, нали броят до 12 там. 2015-та беше. Миналата година беше - "Ще си купя готина кола". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 24 часа - 218 387. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Ау, много зле... И песен, и клип, всичко е леш.... Дори цигулката не помага, а обожавам отсвири с цигулки. Много слабо... Визиите ужасни. Декори...Тия цици навсеки кадър ... Много слабо за Галин... Жалко... И това За Випуск 2017 накрая супер популистко. Дни преди баловете трябваше да внимава с какво да избухне... +1 От толкова надцакване и бълване нещо започнаха да издишат и двамата с Фикуса. А Гальо е станал като мъжка по-лоша версия на Ивана - по интервюта света вода ненапита, а иначе от "проектите" му струи пошлотия и разврат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Яка е. Припева е много тъп и разваля песента Клипа става. Ще го държи 2 месеца максимум и ще пусне следващата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Яка е. Припева е много тъп и разваля песента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.