Wild_Style Публикувано на Май 18 Report Share Публикувано на Май 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Неслушаемо дори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Delete Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Ужасна песен, какво и става на Селена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Ужасна песен, какво и става на Селена. Любовта не й влияе добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Странна ми е, очаквах съвсем друго звучене. Не знам дали ми допада, но сякаш повече клони към не. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Много ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Любовта не й влияе добре. Да, затова откакто е с Абел издаде 3 от най-добрите си песни в кариерата (It Ain't Me, Kill em with kindness Acoustic и Only You). Това обаче наистина не става, не знам с какъв акъл е водещ сингъл. Ама какво им става на А-листърките в последно време, правят неслушаеми песни сингли, а прекрасните ги оставят за buzz... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Който иска може да гледа spotify видеото от тук: -> #BadLiarMusicVideo Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Песничката всъщност е доста приятна, идва ми лека и неангажираща. Виждам я като потенциален хит. Но утре ще срещне много голяма конкуренция в лицето на Камила и Лиъм, не знам докъде ще стигне в класациите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Първия път като я чух бях леко разочарован защото обожавам ''generic pop'' изпят от нея, но т'ва ''I'm trying...'' ми се наби в главата. 100% ще стане хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 То с това налагане няма как да не стане хит - постоянно ми почва в Spotify Писна ми преди да се е наложила. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Да, затова откакто е с Абел издаде 3 от най-добрите си песни в кариерата (It Ain't Me, Kill em with kindness Acoustic и Only You). Това обаче наистина не става, не знам с какъв акъл е водещ сингъл. Ама какво им става на А-листърките в последно време, правят неслушаеми песни сингли, а прекрасните ги оставят за buzz... На това, ако казваш хубави песни. Kill em with kindness e хубава, но е от миналия й албум. Тогава тя още не беше с Абел. Only You не е нейна песен, а е кавър, дори Енрике Иглесиас я е пял. A тая новата й изобщо не става. Ето ти я на Енрике Иглесиас, когато имаше той хубави песни: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 На това, ако казваш хубави песни. Kill em with kindness e хубава, но е от миналия й албум. Тогава тя още не беше с Абел. Only You не е нейна песен, а е кавър, дори Енрике Иглесиас я е пял. A тая новата й изобщо не става. Ето ти я на Енрике Иглесиас, когато имаше той хубави песни: Драга, говоря ти за акустичната версия на Kill em with kindness, която е нова. Only you може да е кавър, но версията на Селена е хубава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Драга, говоря ти за акустичната версия на Kill em with kindness, която е нова. Only you може да е кавър, но версията на Селена е хубава. Ами не ме впечатлява. Селена не става за певица, а само за актриса. Това е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Брутална песен, нямам думи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Потрес Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Bad liar -> shit Delete. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Не мога да я спра! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Ж Е С Т О К А !!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Най-слабата песен от всички, които излязоха. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.