Jump to content

Online: Selena Gomez - Bad Liar

Препоръчани коментари

Странна ми е, очаквах съвсем друго звучене. Не знам дали ми допада, но сякаш повече клони към не.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Любовта не й влияе добре.

Да, затова откакто е с Абел издаде 3 от най-добрите си песни в кариерата (It Ain't Me, Kill em with kindness Acoustic и Only You). :mf_surrender:

Това обаче наистина не става, не знам с какъв акъл е водещ сингъл. Ама какво им става на А-листърките в последно време, правят неслушаеми песни сингли, а прекрасните ги оставят за buzz... :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Песничката всъщност е доста приятна, идва ми лека и неангажираща. Виждам я като потенциален хит. Но утре ще срещне много голяма конкуренция в лицето на Камила и Лиъм, не знам докъде ще стигне в класациите.

Сподели в други сайтове

Да, затова откакто е с Абел издаде 3 от най-добрите си песни в кариерата (It Ain't Me, Kill em with kindness Acoustic и Only You). :mf_surrender:

Това обаче наистина не става, не знам с какъв акъл е водещ сингъл. Ама какво им става на А-листърките в последно време, правят неслушаеми песни сингли, а прекрасните ги оставят за buzz... :mf_surrender:

На това, ако казваш хубави песни. Kill em with kindness e хубава, но е от миналия й албум. Тогава тя още не беше с Абел. Only You не е нейна песен, а е кавър, дори Енрике Иглесиас я е пял. A тая новата й изобщо не става.

Ето ти я на Енрике Иглесиас, когато имаше той хубави песни:

Сподели в други сайтове

На това, ако казваш хубави песни. Kill em with kindness e хубава, но е от миналия й албум. Тогава тя още не беше с Абел. Only You не е нейна песен, а е кавър, дори Енрике Иглесиас я е пял. A тая новата й изобщо не става.

Ето ти я на Енрике Иглесиас, когато имаше той хубави песни:

Драга, говоря ти за акустичната версия на Kill em with kindness, която е нова. Only you може да е кавър, но версията на Селена е хубава.

Сподели в други сайтове

Драга, говоря ти за акустичната версия на Kill em with kindness, която е нова. Only you може да е кавър, но версията на Селена е хубава.

Ами не ме впечатлява. Селена не става за певица, а само за актриса. Това е.

Сподели в други сайтове

Най-слабата песен от всички, които излязоха.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...