Wild_Style Публикувано на Май 19 Report Share Публикувано на Май 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Майко мила какво прави тази жена албумът ще е пълен с хитове Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 И без да съм я чул, знам, че ще е провал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Много зловещо звучи тая песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Харесва ми и тази. Браво на Кейти! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Уоу! Тая песен ще звучи мега яко в някой клуб! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 :bag: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Доста странна песен, но ми харесва. Дотук и трите сингъла/промо сингъла от албума са доста различни един от друг, това ми допада. Само не съм сигурен защо все пак пусна diss track за Тейлър, след като само преди няколко дена каза, че няма да отвръща на нападките й? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Бахти якатааааааа! Тая Кейти няма спирки - брутална ХИТ до ХИТ! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.