pechenko Публикувано на Май 19 Report Share Публикувано на Май 19 Цък Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Страшна е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Кавър Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Ударна е, но не е моята балада. А и малко ме хваща яд на Галена защо продължава да прави дуети с тоя Фикрет. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Скука Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Какво уникално има? Той с мангалски акцент, тя блее като овца .. Отделно, че такива песни се правеха преди 10-15 години. И идва лято, не мисля, че това е най-подходящия сезон за такава песен. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Провал 100% Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 За пореден път класа и стил!! Докато другите се чудят кой по напред да пее за секс, алкохол и дискотеки, Галс ги помита с каквито си песни поиска. Различна и интересна както винаги!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Пято и изтъркано звучене. Прилича ми на една песен на Тони Стораро, но не мога да се сетя коя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Теди Александрова и Сурай - Заради една любов. Дори в текста на припева си приличат. Не искам да търся под вола теле, ама още с първите секунди от чутото разбрах отнкъде е крадено (една от малкото стойностни песни на Ломска). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
tirso Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Какво уникално има? Той с мангалски акцент, тя блее като овца .. Отделно, че такива песни се правеха преди 10-15 години. И идва лято, не мисля, че това е най-подходящия сезон за такава песен. ФИКИ не е мангал, а турчин. Ти може да се наречеш българка, но не се знае дали си такава, все пак България е била под турско робство 5 века. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 ФИКИ не е мангал, а турчин. Ти може да се наречеш българка, но не се знае дали си такава, все пак България е била под турско робство 5 века. Кели - Туркинята :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Страшен хит е тази песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Не ме кефи изобщо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Още като я чух снощи ми хареса. Иначе идва малко ретро и ми напомня на "Всяка нощ" . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Добре звучи. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Много яка песен. Дайте текста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Не ми харесва. Изтъркана мелодия и аранжимент. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 ФИКИ не е мангал, а турчин. Ти може да се наречеш българка, но не се знае дали си такава, все пак България е била под турско робство 5 века. Айде бе, отиди в махлата им между кв. Пети полк и кв. Еверест и попитай живущите там, израстнали с Фики, какъв е. Не е бг мангал християнин като Азис. Турски мангал с мюсюлманско вероизповедание е Фикрет - на 100про ти го заявявам Песента звучи добре. Всеки изпълнител требва да има подобни песнив репертоара си дори и да не са гигахитове. Ще изчакам официалния релийз за да я оценя подобаващо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Доста добра песен,.ще изчакам да я чуя с хубаво качество. Вероятно я пускат за.престиж и репертоар. Предолагам Галена ще пусне.паралено нещо бързо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 И на мен ми харесва. Браво! Предполагам, че ще има и друга песен, защото снощи каза: Преди малко с Деската си пуснахме новите песни и да ви кажа, че лятото пак е наше" или нещо от сорта, едва ли ще остане с баладата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 19 Author Report Share Публикувано Май 19 Оригинал: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Не ми харесва. Изтъркана мелодия и аранжимент. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Не ми харесва. Изтъркана мелодия и аранжимент. Очакванията наистина бяха големи,но уви.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Много яка песен. Дайте текста. Обичам те, така ще е до края, но щастие без мен не ти желая. Обичам те, но трябва да съм луда да позволя да си добре със сдруга. Оставих половин живот в нощите със тебе, изневериш ли ми, любов знай това: Заклевам те за мен да мислиш даже с други да си ти, да ме чувстваш, да ме виждаш но не можеш да обичаш. Заклевам те за мен да мислиш даже с други да си ти и когато ги целуваш да не спира да боли. Сърцето ти за някой друг да бие повярвай ми, това ще ме убие. В ръцете ти, в които аз съм спала да спи жена, не бих го преживяла. Каквото имам ще продам да ни купя време, но ще го знаеш, ще го знам - късно е. Заклевам те за мен да мислиш даже с други да си ти, да ме чувстваш, да ме виждаш но не можеш да обичаш. Заклевам те за мен да мислиш даже с други да си ти и когато ги целуваш да не спира да боли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vlatky Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Май ще е добра! Напомня на старите балади! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.