Wild_Style Публикувано на Май 19 Report Share Публикувано на Май 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 19 Author Report Share Публикувано Май 19 Много силен дебютен сингъл! Ще ги отвее всички това е сигурно! Ех Камила, Камила .. чака те голяма кариера Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 И на мен ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Супер интересно и новаторско, много ми харесва.. виждам голямо бъдеще в това момиче! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Коя е тази Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Само на мен ли ми прилича на тази ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Интересен замисъл. Доколкото чета, това са си две отделни песни с едно и също видео. Интересно обаче защо пише заглавието само на втората. Това трябва да стане хит. Яка песен, за разлика от 90% от песните тази година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Харесва ми. Не знам защо, но тая камила ми е супер анти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Харесва ми. Не знам защо, но тая камила ми е супер анти. О, ужасна е Но песента е готина, а и като няма други 4, сред които се опитва да изпъкне, е по-поносима. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.