чушка. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 И после защо чалгата е еднообразна и не се прави нищо различно, как да стане при положение, че харесвате това нещо. Не е моята песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Като излязат два, три летни хита, за това няма и да се сещаме. Нищо интересно и като текст и като клип. Поради липса на конкуренция и качествени проекти, ще се слуша, но до кого - ще видим! И кои са точните имена? Преслава, Фики и Галин флопнаха ударно с последните си песни. На Галена баладата с Фикрет е зле. Дано излязат и по-силни песни, но след "Моро му" песента на Джена е следващата излязла тая година с такъв голям потенциал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Нищо ново, но като за Джена е добре. Мнооого прилича на "Грешната", сигурно stereoto_, който се заричаше, че Джена никога не би направила песен а ла Яни сега е объркан Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Тъкмо да я похваля за яката песен, тя пък крадена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Тъкмо да я похваля за яката песен, тя пък крадена. Да не вземе сега и тая да и я изтрият :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Хах, всеки втори повтаря "като за Джена е добре". Правете сметка какви очаквания имат хората от нея в наши дни. А беше време, когато Джена изкарваше най-големите хитове на годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Нормално е всички да харесват тази песен, предвид продукцията й в последните 2 години. Да, не е най-доброто, което може да представи, но ако това е началото на завръщането на онази Джена, нямам против. И после защо чалгата е еднообразна и не се прави нищо различно, как да стане при положение, че харесвате това нещо. Не е моята песен. Прав си, но ако се замислиш колко различни от чалгата парчета излязоха и колко се харесаха, ще разбереш защо една певица, която няма хит от 2015 залага на комерс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Джена е в страхотна форма! Песента е много яка, ще стане хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Зариби ме, мнооого по-добра от "Пада звезда", която не съм слушал от излизането ѝ. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Песента е супер тъпа, една Емануела прави по-интересни неща! Опитала се е по формулата на Константин - някакво бийтче, циганско вокалче и запомняща се фраза, но не й се е получило. Клипа обаче е хубав, Джена не е изглеждала по-добре до сега, въпреки че не си е възвърнала формата и има да сваля още. Мавродиева на сапун! Емилия: По-малко държи любовта ви, от батерията на телефона ми! Джуна: Гледам връзките изстиват ви, по-бързо даже от кафето ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Вие наред ли сте? Имам чувството, че всеки повтаря коментара на предния. Страшна и с нищо незапомняща се боза. Малък до среден (поради липсата на конкуренция) хит ще е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Както винаги пълен буламач. Няма какво друго да се очаква от този изрод освен цигания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Помия. Предпочитам синтезаторите от началото на кариерата й, както и Оцковите песни. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Невероятна ДЖЕНА! Много съм доволен. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Струва ми се, че изпаднахте в оргазъм само защото предните и песни бяха мнооого по-зле. Не е провал, но определено не е нищо кой знае какво. Приятна за няколко слушания може би и това е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Ми... каквото и да изпее Джена, го пее по един и същ начин. Само "Спри да ми досаждаш" е изключение и донякъде "Градът работи за мен". Песента е направена за хит и сигурно ще стане някакъв сезонен такъв, но далеч от "Да"-тата й. И като цяло не знам коя поредна година се правят песни от тоя калибър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Страхотна е песента, страхотна Джена. Ако не беше комерсиалния тъп текст, за да го пеят лиглите по клубовете, идеално щеше да е. Но нали различното не е на почит. Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
romanibbyx Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Добро завръщане! Песента е много яка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Много яка, Джена смаза. До момента е с 200к. сигурно ще чукне 300 и нагоре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Песента ми харесва все повече, Джени никога не е изглеждала по-добре! Мачкай! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Песента ми харесва все повече, Джени никога не е изглеждала по-добре! Мачкай! Коментирай, че обявената за залязла - Джена, мина гледанията на една друга, която уж се води в Топ 5, а дори и там не влиза вече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Коментирай, че обявената за залязла - Джена, мина гледанията на една друга, която уж се води в Топ 5, а дори и там не влиза вече Не се сещам за такава дори... Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Уби гиии Страшна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Коментирай, че обявената за залязла - Джена, мина гледанията на една друга, която уж се води в Топ 5, а дори и там не влиза вече Направо издуха падналата звезда на чалгата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Не беше вадила песен от Септември мин. година. Нормално е интереса да е по-голям от Преслава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.