FikLena Публикувано на Май 28 Report Share Публикувано на Май 28 Искате ли да имате деца? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Да, близнаци и да си осиновя едно болно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 Не,няма да имам деца А и не искам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Да. Искам да имам момиче и момче Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Категорично не, не обичам деца, дразнещи са и досадни. Изпитвам панически ужас и нервен срив от ревящи дечища. Бих предпочел да си имам куче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Категорично не, не обичам деца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Категорично не, не обичам деца, дразнещи са и досадни. Изпитвам панически ужас и нервен срив от ревящи дечища. Бих предпочел да си имам куче. :o Искам много, но явно ми е писано да съм сама. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Искам, но след време. Първо ще търся бащата на бъдещите ми деца. :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 Категорично не, не обичам деца, дразнещи са и досадни. Изпитвам панически ужас и нервен срив от ревящи дечища. Бих предпочел да си имам куче. +1111 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Когато един ден станете родители, ще разберете, че това е най-голямото щастие на света и ще се чудите на сегашния си акъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Има и по-важни неща от това да си имаш дете, плюс това не всеки има качествата на родител и възпитател, всеки трябва да си знае мястото. Хората само раждат безцелно, без да се замислят дали могат да се справят, особено в България. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 На този етап, не бих искал. Ако някога пожелая, то със сигурност в този етап ще имам възможности, ще съм пораснал дотолкова, доколкото мога да му дам, освен пари, а и добро възпитание. Не опира само да желанието и искането. Всеки може да стане родител, но малко са истинските майки и бащи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Когато един ден станете родители, ще разберете, че това е най-голямото щастие на света. Това каза Джена на колежката миналия ден Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Когато един ден станете родители, ще разберете, че това е най-голямото щастие на света и ще се чудите на сегашния си акъл. Някои може и да не станат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Някои може и да не станат. Те много хора така казват, ама сега са с по 2 деца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Те много хора така казват, ама сега са с по 2 деца. Не визирах това, а преобладаващите хормонални проблеми у младите хора, предизвикани от мръсния въздух, лошата храна и стреса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Да, мисля, че това е едно от нещата, които най-много искам на този свят. Но не искам да стане фикс-идея и на всяка цена... ако не срещна подходящия партньор или тя не иска деца, предпочитам да не създавам още едно нещастно същество на този свят. Има вариант да осиновиш дете или да менторстваш ... пак си като родител, само че духовен. Иначе това, че физически може да имаш деца не е някакво геройство ... във всяка махала иначе има големи герои. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Разбира се. Не мога да си представя живота ми след +38 без деца около мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Разбира се, че да. Даже доста често мои приятели ме критикуват, че прекалено много мисля и говоря за това и че още било рано, ама то времето си върви. Но съм съгласен, че човек в днешно време първо трябва да срещне подходящ партньор и да е обезпечен, а също така и да е достатъчно подготвен чисто духовно за тази стъпка. Още по-трудно става, когато си възпрепятстван от обстоятелства заради сексуална ориентация и се побъркваш на тема сурогатни майки/осиновяване. Съвсем не е толкова лесно, колкото им изглежда на някои отстрани или пък колкото лесно мнозина правят деца на поразия. То е целта да го създадеш и да му дадеш основа за личностно изграждане, а не просто да се отчетеш чисто репродуктивно и дотам. Прави ми впечатление родителите как си възпитават отрочетата напоследък и изобщо не ми харесва, че ги пускат на самотек и ги разглезват. Много кофти семейства виждам, които не мислят в перспектива. Не понасям лигави и нахални деца, а обожавам скромните и възпитаните и по някаква причина много ми се лепят деца. Възприемам го като знак, но само времето ще покаже дали, как и кога. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 :o Искам много, но явно ми е писано да съм сама. Позната история ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Да, но леко се страхувам от тази одговорност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Разбира се. Не мога да си представя живота ми след +38 без деца около мен. Как пък го избра точно това 38? Хубаво е да имаш деца, един ден като остарее човек ще бъде самотен Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Как пък го избра точно това 38? Хубаво е да имаш деца, един ден като остарее човек ще бъде самотен Това, че имаш деца не значи, че няма да си самотен на стари години, има много неблагодарници! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Това, че имаш деца не значи, че няма да си самотен на стари години, има много неблагодарници! И това го има. Но като имаш деца има за какво да живееш. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.