Blueberry Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Да, но на доста по-късен етап. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Не исках, защото бях доволна с работата си и безгрижния живот, приятели, почивки, екскурзии, нощен живот... Реших се чак на 33. Безсънни нощи, стрес, никакво излизане и забавления, различни приятелства, преумора и ежедневие, но не съжалявам. Положителните качества на това да си родител са милион пъти в повече, нямате дори идея как всичко се компенсира и изчезва само от една детска прегръдка и щастлив смях!!! Това е обич несравнима с никоя друга. Сега искам още, но часовникът ми тиктака. Желаещи.? Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 чакаме до дни второто ..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ivelin21 Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Да. Искам да имам момиче и момче Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Принципно да, но като ми дойде на ум какви смотльовци като мен може да се родят и ми идва да се откажа, но жената като иска, сигурно ще имам, знаете, на жена не се отказва. Дано тя поне е яка, че като се родят да са хубавки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Аз вече имам такива Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.