Dinnev Публикувано на Май 28 Report Share Публикувано на Май 28 Музика, текст и аранжимент - Атанас Колев Продуцент - Атанас Колев Режисьор - BASHMOTION И все пак... яка е песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Много е яка, страшен саунд. Уникална! Мария Илиева е патка. Atanas Kolev 41 mins · ПРЕМИЕРА - ATANAS KOLEV - ЧЕСТНО & НЕЧЕСТНО - СПОДЕЛЕТЕ, АКО ИСКАТЕ ДА МЕ ПОДКРЕПИТЕ ! Най-накраяя...Лъгаха ме, схеми ми въртяха, мамиха ме, г-жа Илиева даже песните ми изтри, ама.. Ето ме на! Тук съм! И няма да се оставя.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Евала, страшна песен извади Наско. В клипът е 1:1 със Zayn, когато и той беше рус. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Яка еее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Каква му е драмата с Илиева, че втори пост му чета, в който лекичко я захапва? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 На това младите трябва да туъркват или да мятат гюбеци? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Каква му е драмата с Илиева, че втори пост му чета, в който лекичко я захапва? Хванала си е нов toy boy. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Доста добър ритъм и аранжимент. Браво. Различно е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Скука. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Хванала си е нов toy boy. Много по-симпатичен от Наско! Ужасна песен - помашки саунд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Яко чалга. И не знам дали защото съм от Варна и имаме доста общи познати, но вече 7 човека са я споделили, което никога не съм виждал досега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Кефи ме, обаче много лигаво пее на моменти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Доста добър ритъм и аранжимент. Браво. Различно е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Зверска! Къса! Музика,клип,текст - 6+! БРУ ТАЛ НА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Много яка! Може ли мастер? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Много яка! Може ли мастер? Чакам да излезе и ще го пусна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Готина чалгийка , кефи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 http://www.ramania-bg.com/index.php?s=&...t&p=1801737 Има такава тема Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Вече е самостоятелен изпълнител. Какви точно са били конфликтите му с Мария Илиева? Чак във фейсбук човека написа, че е махнала всичките му клипове от канала на Stereo Room. https://www.slusham.com/mariya-ilieva-iztri-atanas-kolev Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nahoo1988 Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 харесва ми това парче яко е ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 https://www.slusham.com/mariya-ilieva-iztri-atanas-kolev Някой си е съчинявал по картинка за тая статия. Атанас първо беше при Саня, доказателството: А и доколкото виждам, само "По-добре" го няма в канала на Facing the sun. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Някой си е съчинявал по картинка за тая статия. Атанас първо беше при Саня, доказателството: А и доколкото виждам, само "По-добре" го няма в канала на Facing the sun. "Обещавам" също я няма. Реално всичките му самостоятелни песни, продуцирани от "Стерео стая" са изтрити. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 "Обещавам" също я няма. Реално всичките му самостоятелни песни, продуцирани от "Стерео стая" са изтрити. Аа, вярно, че и такава имаше. Аз видях, че песните с Мария и със Сантра си стоят и забравих за "Обещавам". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
JelousJewel94 Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Много яка купих си я от Google Play даже нека подкрепим самостоятелните изпълнители с добра продукция! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Наско продължавай смело напред само така песента е супер😎 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.