Jouey Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 След четвъртото слушане: Малееее, много е зле. Никакъв хит няма да е. Супер монотонна. Пф хаха, тва е брутален хит, кви ги бръщолевиш? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Пф хаха, тва е брутален хит, кви ги бръщолевиш? Тази монотонада ще има проблем да направи 4 млн, както "Хубаво го запомни" и "В пет ми звънни". Sorry, someone had to say it. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 По-слаба е от Няма да ме купиш, поне според мен. Иначе е яка, клипа е брутален. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Готини отсвир и клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 След четвъртото слушане: Малееее, много е зле. Никакъв хит няма да е. Супер монотонна. Както на Джена щеше да се сгромоляса за 2 дни, нали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Припевът ми е някак незапеваем от първо слушане. Мелодията е по-различна от предните. Има нещо приятно, но не ми прилича на песен, която ще мине предходната. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Както на Джена щеше да се сгромоляса за 2 дни, нали? :1000 (29): Не, тоя път съм сериозен. Хващам бас, с който иска, че ще направи 4 млн. по-бавно от "Хубаво го запомни". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Ох, клетата Яни. Чух я два пъти, но нещо не ме грабва много. "Няма да ме купиш" е доста по-силна. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Може би ще стане хит, но песните й от Оцко, още от първо слушане ме бяха зарибили, беше най-силният й период. Песните на Пашев просто не ме кефят, нямат нищо различно от предишните парчета. Текстът отново има интересни фрази. Успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Яка е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Супер! Мега яка песен! Ще е голям хит! Яница изглежда страхотно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Не ме кефи засега, но ще я послушам още малко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Жестока е! Песните на Яница от Пашев са ми любими. Май само аз не харесвам периода ѝ с Оцко. Особено "Върнах ти го" е супер тъпа. От "В пет ми звънни" насам всички са и бомба! <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Нищо особено, "Няма да ме купиш" е по-добра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Не мога да спра да я слушам, тотален хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Поредната еднодневка и еднаква песен, а Яница изглежда толкова евтина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 "Няма да ме купиш" е по-добра. +1 Брутални визии! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Поредната еднодневка , еднакво звучене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Поредната еднодневка , еднакво звучене. Вече ни го каза Но Яна разби Рики все пак Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Смешната :1000 (29): Абе все се надявам един ден да признаете колко се базикате с тая. Лигаво изпяване (Айтюн още не я е напуснал), глупав и изчерпан текст, клиширани детски лафове, бай, хелоу, бебчо... Не ви ли мързииииии..? Как се прехласвате да ви се чуди човек! Тъжния клип с гориво, скъпа количка и кльощава неадекватна Яница не ми се пипа да обсъждам... Мечешка услуга им правите, кога ще признаете?! Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Смешната :1000 (29): Абе все се надявам един ден да признаете колко се базикате с тая. Лигаво изпяване (Айтюн още не я е напуснал), глупав и изчерпан текст, клиширани детски лафове, бай, хелоу, бебчо... Не ви ли мързииииии..? Как се прехласвате да ви се чуди човек! Тъжния клип с гориво, скъпа количка и кльощава неадекватна Яница не ми се пипа да обсъждам... Мечешка услуга им правите, кога ще признаете?! Важното е, че ти си по-красива от Галена Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Важното е, че ти си по-красива от Галена Тва как го реши бре, леля :1000 (29): Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Че тя Галена е заприличала на мумия. Преди беше по-симпатична. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Много еднаквее с някоя от предните ѝ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Къртачкаааааааааааа Яница избухна много мощно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.