Fast Публикувано на Май 31 Report Share Публикувано на Май 31 PlanetaOfficial направи 2 милиарда в YouTube Над 2 милиарда гледания направи официалният канал PlanetaOfficial в YouTube, което го превръща в най-популярния български канал. Той стартира преди 5 години – на 3 май 2012 г. и за краткото си съществуване се превръща в най-успешния роден канал. PlanetaOfficial има 4660 качени клипа, 860 000 последователя и 2 030 000 000 гледания, което го прави 343-ти в света, информира live-magazine.еu. Най-гледаният клип към този момент в канала е този на Фики ft. Преслава “Горе-долу” с над 25 000 000. Втората и третата позиция отново са за Фики - за песните “Блокиран” с Азис и “Кой” с Галена. Най-успешният клип пък, с най-много харесвания, коментари и споделяния е този на Цветелина Янева и Галена ft. Азис – “Пей, сърце”, който излезе миналата година по същото време и има над 20 000 000 гледания само за една година. Най-голямото предимство на PlanetaOffcial е, че чрез този официален канал в мрежата за видеосподеляне YouTube продукцията на музикална компания “Пайнер” става още по-достъпна за потребителите в целия свят. От друга страна точно тук са представени и видеоклиповете, близо 400 заглавия, създадени в иновативния UltraHD-4K стандарт. http://planeta.tv/news/view/PlanetaOfficia...arda-v-You-Tube Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Чакаме концерт с 2 милиарда покани за него! :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Кел файда, че имаш 2 милиарда гледания като никой не те взема несериозно и вече 2 години, и с покани, не можеш да напълниш зала с капацитет 18 хиляди човека. Да си броят гледания и споделяни, но да не се бутат сред класните и стилни творци, че Пайнерското творчество вече освен на шир употреба на цигани, алкохолици, Рамания и 50 човека извън Рамания не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
JelousJewel94 Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Кел файда, че имаш 2 милиарда гледания като никой не те взема несериозно и вече 2 години, и с покани, не можеш да напълниш зала с капацитет 18 хиляди човека. Да си броят гледания и споделяни, но да не се бутат сред класните и стилни творци, че Пайнерското творчество вече освен на шир употреба на цигани, алкохолици, Рамания и 50 човека извън Рамания не става. Творчеството не е западнало толкова, колкото хората имат предразсъдъци. Времената се менят, техните приоритети също, нали всеки втори казва "аа аз чалга не слушам", а знае песните наизуст. Да не отваряме темата колко хора напускат страната ежегодно. Все пак в живота има динамика нещата не стоят еднакви. Но ми и писна да чета как Пайнер за нищо не ставали и само да си гледат псевдо успехите. Далеч по-лесно е да отвориш Youtube видеоклип отколкото да инвестираш по друг начин. Колкото за стил или не, и през 90те и 00те си имаше МНОГО простотии, а хората им се кефеха, било то цигани, алкохолици или какви ли не. Всички слушат чалга, просто не я подкрепят както преди... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Еми супер браво да продължават все напред да ни радват още 20 години за напред Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 В SocialBlade пише, че ако Планета монетизираше клиповете си, би изкарвала от порядъка на 17Х - 271Х долара месечно, което е замайваща сума Но не знам дали отчита на базата на цената за САЩ или за България, защото има разлика... но пък каналът ще удари 1 млн субс след около 3 месеца (ако няма спад) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 В SocialBlade пише, че ако Планета монетизираше клиповете си, би изкарвала от порядъка на 17Х - 271Х долара месечно, което е замайваща сума Но не знам дали отчита на базата на цената за САЩ или за България, защото има разлика... но пък каналът ще удари 1 млн субс след около 3 месеца (ако няма спад) Ами, ако правят по 15 млн на седмица или около 60 млн гледания на месец, би трябвало да получават около 1лв на 1000 гледания, тоест 50-100 хиляди на месец трябва да прибират. На година милион трябва да събират. Реално, това е печалбата от Преса, Анелия и Жалка за една година. Също така са пари, с които могат да направят голям концерт. Защо не и турне, ако имат спонсори и след това продадат правата за излъчване по някой от националните канали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Пикая ти на милиардите, като само 300 човека с чутовни напъни ти отиват ма концерт! Дъно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 И 200 трилиона гледания да навъртят, ква файда като не събират повече от 300 човека на масовките си, пък били те и фирмено парти на варненска пекарна, набедено за МЕГА КОНЦЕРТ НА ЗВЕЗДИТЕ НА ПЛАНЕТА? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 На мен ми е интересно - когато се "купуват" гледания, т.е. реално даваш пари на Youtube за реклама, каква е логиката, ако ти е "монитизиран" канала, след това Youtube да ти дава пари? Има ли някаква зависимост и каква е логиката? Питам сериозно, че ми е интересно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Гледанията са от чужбина. Ако направят световно турне по най-големите стадиони на планетата, ще видите колко многомилионна публика ще има. Не знам защо още не са организирали мега-концерт на стадион Уембли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 На мен ми е интересно - когато се "купуват" гледания, т.е. реално даваш пари на Youtube за реклама, каква е логиката, ако ти е "монитизиран" канала, след това Youtube да ти дава пари? Има ли някаква зависимост и каква е логиката? Питам сериозно, че ми е интересно. Фалшивите много често се следят и биват премахнати, затова понякога се бави броя на реалните гледания. Иначе освен да купуваш гледания, което не вярвам някой вече да го прави, има и програми затова, тоест или ще е безплатна или ще платиш някаква малка сума и си правиш колкото ти е кеф (е, не говорим за милиони). Но пък мисля, че също така монетизирането не зависи само от броя на гледанията, а и вече ти трябват определен брой абонати за да почнеш да печелиш пари от ютюб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Гледанията са от чужбина. Ако направят световно турне по най-големите стадиони на планетата, ще видите колко многомилионна публика ще има. Не знам защо още не са организирали мега-концерт на стадион Уембли. Защото е малък за тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Гледанията са от чужбина. Ако направят световно турне по най-големите стадиони на планетата, ще видите колко многомилионна публика ще има. Не знам защо още не са организирали мега-концерт на стадион Уембли. Направо са от космоса. Предлагам да ги изстреляме всичките, без Фатмата, с ракета в космоса, тамън като ти чуят извънземните шни заобикалят отдалече. А ша са без Деса, че просто няма да отлепи ракетата иначе. ;);) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 На мен ми е интересно - когато се "купуват" гледания, т.е. реално даваш пари на Youtube за реклама, каква е логиката, ако ти е "монитизиран" канала, след това Youtube да ти дава пари? Има ли някаква зависимост и каква е логиката? Питам сериозно, че ми е интересно. Просто е. На всеки клип вървят реклами. Пайнер взема пари от кликовете. И ползват част или цялата сума, за да надуят трафика на клипове, които решат. Няма да се учудя да инвестират почти всичко спечелено, за да не плащат данъци и затова. Видяхме колко струва Дразни ме на първо място - 100к в слаб период. Иначе достига и до половин милион. Видяхме и какво се случи като Ками остана на платена реклама 30-50к. А реално ако си спре рекламата нещата отиват до 20к и надолу на ден. Има и категории големи хитове, които си вървят и без някакво сериозно побутване. Можем да ги различим след като правят трафик след 1-2-3 години от премиерата им. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Видяхме колко струва Дразни ме на първо място - 100к в слаб период. Иначе достига и до половин милион. Видяхме и какво се случи като Ками остана на платена реклама 30-50к. А реално ако си спре рекламата нещата отиват до 20к и надолу на ден. Има и категории големи хитове, които си вървят и без някакво сериозно побутване. Можем да ги различим след като правят трафик след 1-2-3 години от премиерата им. Много обичаш да се правиш на разбирач, но рекламата при Ками няма ефект, заради световен бъг в тубата. Айде тоя път да научиш нещо за тубата и от мен. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Много обичаш да се правиш на разбирач, но рекламата при Ками няма ефект, заради световен бъг в тубата. Айде тоя път да научиш нещо за тубата и от мен. :1000 (19): Така говори и когато пусна "Силиконово мече", а сега и с тази "Мрази ме" или "Дразни ме"...Кама никога няма да види хит и ще си остане само с един хит и то кавър "Луда по тебе" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Много обичаш да се правиш на разбирач, но рекламата при Ками няма ефект, заради световен бъг в тубата. Айде тоя път да научиш нещо за тубата и от мен. :1000 (19): Не, рекламата на Ками няма ефект, защото някой не разбира как да я приложи ефективно. Така както мрънкаше 2 години, че всичко е платено, а днес като стана №1 в Набиращи и изведнъж започна да благодари и да се пени от благодарност. Фоксич, не е важно колко много знаеш в този живот. Важно е да си наясно какво не знаеш и да вземеш мерки. Е, Кама и Цветин не са се научили на това. Няма по-голямо бедствие от невежеството. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Така говори и когато пусна "Силиконово мече", а сега и с тази "Мрази ме" или "Дразни ме"...Кама никога няма да види хит и ще си остане само с един хит и то кавър "Луда по тебе" Ти си бот, ебаси няма по-дразнещо същество в тоя форум, дето само да ръси помия без нито един конкретен факт или доказателство! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Поне разбрахме, че 2 милиарда гледания са равни на 300 души публика. Да се потрудят да направят поне 20 милиарда. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Поне разбрахме, че 2 милиарда гледания са равни на 300 души публика. Да се потрудят да направят поне 20 милиарда. Значи един човек е гледал 6.66 милиона пъти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Поне разбрахме, че 2 милиарда гледания са равни на 300 души публика. Да се потрудят да направят поне 20 милиарда. Ти се радвай, че твоята Екстра Нина се върна в Пайнер, че да разберат хората, че е жива.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Ти се радвай, че твоята Екстра Нина се върна в Пайнер, че да разберат хората, че е жива.. Това с пълна сила се отнася и за Десислава...! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Ти се радвай, че твоята Екстра Нина се върна в Пайнер, че да разберат хората, че е жива.. Темата не е за Екстра Нина и би следвало коментарът ти да бъде изтрит, досаднико. Както ти бе отговорено, същото важи за Десислава, която не е имала пари за Софийска баница и й се е наложило да се върне в кокошкарника. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Досадник ще наречеш някой от вашите, ясно ли ти е По темата, Деса няма как да се отнася и за нея понеже 10 години никога не се е крила или хората да не я знаят..така, че глупости на таркалета.. Деса без Пайнер издаде 4 музикални албума, а Екстра Нина след втората година от напускането на Пайнер ни вест, ни кост, нито албум, нито нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.