asylum Публикувано на Май 31 Report Share Публикувано на Май 31 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 Изтриха я, но я намерих другаде Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 Изтриха я, но я намерих другаде Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Прилича ми на "Балкания" на Емилия и Ави Бенеди, направо 1:1! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 1 Author Report Share Публикувано Юни 1 Прилича ми на "Балкания" на Емилия и Ави Бенеди, направо 1:1! Оригиналът на този с арменец с друг певец е голям хит в Турция, не знам защо версията на Нина не излиза направо с клип. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Харесва ми , много хитово звучи! По- добре щеше да е да излезе с клип, дано да заснемат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.