Dinnev Публикувано на Юни 2 Report Share Публикувано на Юни 2 Музика: Борислав Тонев, Михаела Маринова, Павел Николов, Кристиан Костов Aранжимент: Борислав Тонев, Михаела Маринова, Павел Николов Текст: Павел Николов и Иво Добрев Режисьор и сценарист: Люси Иларионов Оператор: Иван Иванов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Харесва ми. Михаела няма слаба песен, дано е малко по-продуктивна оттук нататък. Уникален талант е, гласът ѝ прави всяка песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Брутална е! Браво! Някои моменти бият на Let me love you и Under you. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Мега яка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Хубава е песента. Клипът ми прилича на "Един на брой" , който май пак е на Люси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.