nikmil23 Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 SEPARE WAV: http://www55.zippyshare.com/v/eUOdviQ5/file.html Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Уникална е )) Обожавам я тази жена - хем е комерсиална, хем има прилика с Цеца, хем има собствен почерк. Чакам албума с нетърпение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 Ханданович съвсем се е изчерпил. Сепаре прилича в начаото на след това има елементи от Da raskinem sa njom на Цеца. Едино на Севе последната песен е различна 100% oт всичко което е правил досега. Какво ли ще стане с албума на Katarina Grujic където всички песни били от него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikmil23 Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 KLIZAV POD WAV: http://www77.zippyshare.com/v/H5WRC88K/file.html Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Уникална е )) Обожавам я тази жена - хем е комерсиална, хем има прилика с Цеца, хем има собствен почерк. Чакам албума с нетърпение. На същото мнение съм. Александра много я харесах откакто чух "Za nas kasno je". Може да се й се иска да е като Цеца, мисля че й се получава. Важното е, че песните са хубави, а и до колкото съм чувала нейни изпълнения е доста кадърна. Забелязвам, че става и все по-популярна и тук в България, дано пожъне успех девойчето, няма лошо. Пуснат ли албума на пазара си го купувам веднага. :1000 (33): За сега честно казано, всички песни ми харесват. Ето днес съм на вълна "Klizav pod" - адски добро парче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Обичам Сашка! Страхотнаааааааа! Всички нови песни ми харесват. "Тестамент" ми е най. Утре излизат последните 2 песни и очаквам поне едната да е с тромпети като "Тотална анестезия", пак такава танцувална. :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikmil23 Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Bice u toku dana i ove dve pesme Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Klizav pod и Sledeca са ми любими Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Говори за коментарите, че копира Цеца и е запяла "Kukavica". Новите 2 песни също са добри. "Mesto zlocina" повече ме кефи от "Voljena gresko" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Нещо не ме грабнаха, нито една от всичките, които пусна досега. Трябва пак да ги преслушам. Май гласът ѝ не ми допада, няма емоция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Последните две песни нещо не ме кефят, май са правени само за бройка, но всичко друго е чук! "Клизав под" и "Тестамент" са брутални! Иначе и на мен ми се стори, че има нещо от Цеца. Като излезе албумът, дайте линк да си го поръчам, че не знам от къде. :1000 (29): А всъщност ще се включат ли и предните ѝ песни? Не може без Анестезията със сигурност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 С този албум Прийовичка няма да се вдигне нагоре. Има и приятни песни, но всеки тон от албума крещи Цеца уонаби, Цеца уонаби. А тръгна така добре със собствен стил и различни проекти... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Наистина крещи Цеца уона би, но официално Клизав под и Сепаре ме зарибиха много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Дайте wav или mp3 на последните 2 нови песни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikmil23 Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 MESTO ZLOCINA WAV: http://www41.zippyshare.com/v/od09D5rL/file.html Voljena gresko MP3 256kbps: http://www41.zippyshare.com/v/RjDQq8IG/file.html Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Хора, от някъде може ли да се купи албума, защото не намирам нищо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Най-добрата от новата вълна, страхотни песни, харесвам я много. И по-добре да копира стила на Цеца, отколкото да пее в този нов отвратителен "модерен" стил, който се наложи в Сърбия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Хора, от някъде може ли да се купи албума, защото не намирам нищо... И аз това искам да знам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.