Seihi Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Евалата! Подобаващо завръщане за Есил в редиците на топ-а, където винаги и е било мястото! B) Дано се оцени проекта адекватно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Почти 100 000 за един ден, добър старт като за Есил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Тази песен е скандално добра, не съм я спрял откакто е излязла! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Страхотна! Неочаквано! Но за съжаление няма да стане такъв хит, какъвто заслужава - долните чалгарчета не могат да я припознаят като своя, а диджеите не знам как ще я вържат в тъпите си миксове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Тази песен е скандално добра, не съм я спрял откакто е излязла! И аз не я спирам.. От последните песни ми харесва най-много тя. Есил уцели десятката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Музиката е жестока, но обработения и глас ме дразни. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Приятна песен. но далеч от наистина хубавите й. Гласът й в куплетите е обработен зле, все едно е част от екипа на Трансформърс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Страхотна песен, свежа и зарибяваща. :1000 (33): Видеото също е добро. Браво на Есил! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Есил се завърна потресаващо песента доста ми хареса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Песента е хубава ама Мастер няма да има явно ще чакаме в някоя компилация да излезне Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юли 6 Report Share Публикувано Юли 6 Ей тая песен доста добре... Аранжимент, музика, текст на ниво - просто уникална. Много добро от доказан професионалист. Дано влезе и в по-комерсиалните заведения - има потенциал, бийт и наистина, ефектен и нежен текст. Невероятно интервю в Автограф - уникална жена, дар слово, мъдри разсъжения и забавни заключения. Като цяло Есил заслужаваше много по-високи върхове в чалгата, но дано с модата успява да реализира печалби и да е щастлива в твоческите си начинания. Отличен 6 на песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.