gogo Публикувано на Юни 13 Report Share Публикувано на Юни 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Страхотна песен,но Бони е глупачка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Ударна песен, съмнява ме да се наложи обаче ..Бони не е име! п.п.Новия й нос е малко страшен в някои кадри! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Много хубава песен и видеото ми хареса! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Boni Star И за този клип ли беше всичкото това превъзнасяне от "професионалния екип"? Клип нищо общо с песента, изключително дразнещи и не на място огънчета. Подбраните надписи от припева дори няма и да ги коментирам, доста не адекватно са сложени. Самата Бони е красива без в последната си визия, но пък там е самата тя. В другите визии, вярвам и тя самата няма да се познае, направили са я нереална! Да и е честит проекта и да се радва, милата! PS: Присъединявам се към горния коментар, че Бони отдавна не е име и няма никаква тежест в фолка! Ако чака милиони гледания /реални/ и за това и беше всичкия зор покрай изтеклата песен, е в огромна заблуда! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 13 Author Report Share Публикувано Юни 13 Страхотна песен,но Бони е глупачка! Тихо, че ще те съди! Като цяло много добър проект, но никоя по-голяма страница няма да и сподели песента и няма да добие популярност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Ударна песен, съмнява ме да се наложи обаче ..Бони не е име! п.п.Новия й нос е малко страшен в някои кадри! Чудя се защо ми прилича на Алисия, то какво било. Така е по-хубава, браво на Бонка, ударила е джакпота с някой, най-накрая ѝ се отплаща кариерата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Не е лоша песента!В последните години пускаше само песни за слушателите от махалата - тази не е такава! А защо се е разделила със Съни Мюзик?В Пайнер 2 пъти се връща, в Съни също 2 пъти - да се готви Ара Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Много аматьорско. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Не е лоша песента!В последните години пускаше само песни за слушателите от махалата - тази не е такава! А защо се е разделила със Съни Мюзик?В Пайнер 2 пъти се връща, в Съни също 2 пъти - да се готви Ара Решила е сама да се продуцира и не само а и да кани и други певци в компанията и Бони Стар Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Не си я бях пускал тази песен, тези дни ми излезе отстрани и викам: айде да я чуя. Че тя е супер, бе! Качествен попфолк, текст, различен от статуквото, Бони винаги е на ниво вокално. Браво, успех ѝ желая, като гледам, ще придобие популярност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Не мога да повярвам, но.ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Отдавна не е правила такава добра песен. Клипа е зле. На моменти е мега евтин като излъчване. Визията е страхотна , гримьор е Кулагин - най-добрия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Въртят я по чалготеките. Лапетата по черноморието много й се кефят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Много яка песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Готина песен, чак сега я чувам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 И аз наскоро я чух, не е идеално зле, има нещо зарибяващо, но явно в началото евтиният клип ме е потресъл и не съм й дал шанс Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Това е било адски добро. :happyppl: :1000 (6): На слушалки направо пръска. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.